Bazı insanlar ciddi anlamda yoruyorlar ben bir kaç örnek sıralayım 1-takıntılı insanlar 2-nankör insanlar 3-kişiliği oturmamış bir dediği diğerini tutmayanlar 4-menfaat uğruna yapmacık davrananlar 5-her şeyi bildiğini düşünüp boş konuşanlar 6-... vb Böyle uzayıp gidiyor sizlerin düşüncesi nedir? kimlerden uzak durulmalı size göre
Kocaman bir GÜNAYDIN bırakıyorum buraya 🤗🤗 şimdi görüşlerinizi alalım sizce hangi tip insanlardan uzak durulmalı?
Kocaman bir günaydın hanımefendi 😊 😃 Yazdığınız her maddedeki insanlardan uzak durulmalı. Lakin hayat bu işte. Kaçınılmaz olarak hepsi ile yaşıyoruz. Belki böylece bünyemiz bağışıklık kazanıp hayatta kalabiliyoruz.
Günaydın ☀️ kesinlikle katılıyorum bağışıklık konusunda 😊haklısınız iç içe yaşıyoruz her türlüsüyle ama bir yerde haklarını yememek lazım bakış açılarımızı değiştirebiliyorlar mesafeyi öğretiyorlar 😊
Herşeyden ve herkesten değerli olan tek şeyin KENDIMIZ olduğunun bilincinde olduğumuz sürece bu listedeki ve daha eklenebilir özelikleri olan insanların hayatimiza girse de cok uzun hayatımızda kalabileceğini düşünmüyorum.. 😇
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kocaman bir GÜNAYDIN bırakıyorum buraya 🤗🤗 şimdi görüşlerinizi alalım sizce hangi tip insanlardan uzak durulmalı?
En İyi Cevaplar