Cümle içinde “bariyer ilişki, gasting gosting” gibi kavramları kullanan insandan son topuk kaçın

Cümle içinde “bariyer ilişki, gasting gosting” gibi kavramları kullanan insandan son topuk kaçın

Hayatına, değerlerine, duygularına, hayat görüşüne saygı duymayan insanlardan
Bireyi yok sayan, varlığını kabul etmeyen insanlardan (kişinin varlığını yok sayan insan kendi varlığını ortaya koyamayandır böyle insanlar yani varlık belirtisi göstermeyen insan)
Yalan söyleyen insanlar (iyi niyeti kullanma, duygu sömürüsü) şeklinde insanı sürekli sorgulatan kişiden uzaklaşılabilir.
Şöyle bir gerçek var ki çevremizdeki her insanı biz yarattık bilinçaltımızda. Ve uzak durmamız gereken insan yoktur affedilmesi serbest kalması gereken insan vardır.
Biz o kaçtığımız insanı, duyguyu, düşünceyi kabul ettiğimizde bu düşünceyi gördüğümüzde o insanın, hissettirdiği duyguların bir etkisi kalmaz.
O insana o gücü veren bizi üzme, sinir etme gücü verende biziz. Enerjimizi yalnızca kendimize harcadığımızda bize iyi gelmeyen, vadesi dolmuş her şey yok olur..
Ben size 24 yaşimin ve çok insanla tanismamin ve ve ve gözlem yeteneği iyi olan biri olarak şu tavsiyeyi vereyim; Başarılarınızı, mutluluğunuzu sizle kutlamayan bir tebrik mesajını aramayı çok gören insanlarla aranıza çin seddi çekin. İster can ciğer olsun. Ben "yakın" sandıklarımın 10 tane doğum günü hikayemin hepsini görüp bir "doğum günün kutlu olsun" mesajı atmadiğini gördüğümde daha iyi anladım. Bunlar hiç ufak şeyler değil. Bir post atarım beğenmez gidip daha az samimi olduğununkini beğenirse bunda ap açık art niyet haset vardir. Bu insanlari görünce hayatinizdan şutlayın
Yorumlara baktim da herkes bariz kötü olanlardan yakınmış :) kötülüğünü gizlemeyenden zaten korkma. Ondan uzak durmak en kolayı. Asıl yakınında gibi gözüküp içten içe ayağinın kaymasini isteyenlere karşi uyanik olunmali
⭐ İnsanların objektif olmayan ve taraf tutanlarından, gerçekten kendi işlerine gelmese bile doğru olanı ikrar etmeyenlerinden, sevgilisine adeta biat ederek yaşayan karaktersizlerden, insanlarla alay ederek kendilerini yücelttiklerini zanneden kişiliksiz ve komplekslilerden her daim uzak durmak gerekiyor ⭐
Her zaman verecebileceğim tek bir cevap yok ancak şu aralar kendisine karşı dürüst olmayan insan tipinden uzak durmayı tercih ediyorum.
Kendisine karlı dürüst olmayan insan başkalarına da her yönden zarar verir.
Cevap
29Cevap
Yalancı kişilerden iki yüzlülerden ve egolulardan
Riyakar ve kaypak insandan kaçılmalıdır
Sürekli negatif ve depresif tiplerden uzak durmalı.
Benim gibi asagilik kompleksi olan tipleri sevmeyin. Cunku ben ve benim gibiler kendimizi sevmeyiz ve kimsenin sevecegine de ihtimal vermeyiz. O yuzden hayati kendimize, dolayisiyla da bizi sevmeye calisanlara dar ederiz cunku birinin bizi sevebilecegine asla inanmayiz.
Arkadan iş çevirenler inadına kazık atanlar tuzak kuranlar takıntılı yatmak isteyenler ırzına geçmek için vücutuna göz dikenler ikiyüzlü insanlar Allah korkusu olmayanlar empati kurmayanlar kötü insanlar
Ukala, içi boş ama ben bilirim tavırları olanlar. Güzel - yakışıklı olup, güzelliğin ve yakışıklılığın yeterli olduğunu sanarak kendini geliştirememiş basit kişiler. Saygı duymayıp, elbiseye karşı olumsuz yorum yapanlar.. Vs vs uzayıp gider
Egoist bencil insandan kaçın kendinden başka kimseyi düşünmez ve ömrüm hayatı boyunca bu davranışlarından vazgeçmez düzelir düzeltirim yanılgısına düşmeyin sakın
Liste uzun ama aklıma ilk gelenleri yazayım.
Bencil, çapkın, yalancı, sorumsuz, nerede nasıl davranacağını bilmeyen, şımarık, cahil, çok bilmiş, geveze, bakımsız, saygısız, serseri, varoş..
Tebrik ederim, bende evli olmasam ve biriyle görüştüğüme bunları duysam direkt uzaklaşırdım ve bir daha aramazdım. Türkçe kullanmak varken saçma sapan şeyler kullanıyorlar
Artık şartlar o kadar çok değişti ki herkes herkesten izole bir hayat yaşamalı… İnsan sevmiyorum ben diyen kesime hak vermeye başladım..
Kendinin herşeyin en iyisi oldugunu iddia eden insandan ve tabii bunun aksi olanından da itina ile uzak durulmalı
Tırnağı kırıldı diye ağlayanlardan, ya da günü güzel geçmedi diye dünyası başına yıkılanlardan kaçın 💫
Sabit fikirli, kibirli, karamsar ve merhametsiz. Böyle insanlarla iletişim kurmaya çalışmak bile fazlasıyla yorucu geliyor bana. Hemen uzaklaşırım.
Bu tip kavramları ortaya çıkaranlar da günümüz kadınları genelde, o yüzden günümüz kadınlarının büyük bir kısmı iyi değil o tiplerden kaçın.
Öncelikli hedefi kullanmak olan her insandan kaçılmalı. Kaliteli yalnızlık iyidir 👍
direkt erkeklerden kaçmak lazım diyorum :D erkekler kapatılsın !!!
love bombing yapan ve narsistlerin şerrinden rabbim herkesi korusun
Biri sürekli dedikodu yapıyorsa ağzının ortasına vur uzaklaş
yaşama enerjisi düşük insanlardan uzak durmaya çalışıyorum 😃
Sadece kendi istediklerini dayatıp, senin ne istediğine önem vermeyen insan.
Söylemleri ile eylemleri farklı olan herkes.. kimsenin yakınında olmasın mümkünse
Sinsii, şeytann, gözleri 👀 bele bele fırıldak olanlardan.
Samimiyetsiz, özenti, a p t al, anlayışsız insandan
KS ye 2. kez gelen her dişi türü. iblisin dert arkadaşıdır..
Onlar ne usta? En son çıkma teklifi ediyorduk ben güncel haberleri takip edemedim.
Tipi, türü fark etmez. Kaçmam için çocuk olmaması yeterli bi sebep
İnsanın ekmeğiyle oynayan
Saygısız
Laubalı ve yalakalık yapan
Ben hâlâ anlamıyorum onları anlamak da istemiyorum s! kko s! kko şeyler saçma sapan
Kibirli, sinsi, bencil ve narsist insan tiplerinden
Size katılıyorum ve ayriyeten paylaşmayı bilmeyen insan diyorum
Iki yuzlu karaktersiz bu tipler le karsilasirsan sayet brakmakda tereddut dahi etme
Boş konuşan, yalancı, iki yüzlü, çakallık peşinde olan tiplerden
Spontane yaşayalım. Akışına bırak. Anı yaşa. Bu cümleleri kuran biri varsa hemen uzaklaş 😂
Merhametsiz, vicdansız ve düzenbaz.
Asko kusko, taktıkci, sahte hesapları olan falan filan
Bana göre herkezden kaçılmalı herkes aynı bok
Değer vermeyen, çoğu şeyi dalgaya vuran, aynaya bakmadan insanları yargılayan
İçten pazarlıklı sinsi
Sinsi ve menfaatçi olanlardan
Ruhu karanlik insandan.
Egolu soğukkanlı saygısız
Cringe ve çocuksu ama 5 yaş falan
Bencil, empatisiz insan en travmatik olani
Ne bildiğini bilmeyen insan ürkütüyor beni.
Dürüst değilse. Kaçalım
Cimri düzenbaz yüzüne gülen sahtekâr lardan
Gtü yere yakın olandan
İnsana zarar veren her tip
Saman altından su yürüten tiplerden
Anlayışsız ve vizdansız insanlardan uzak dururum
Bende insanın her türlüsünden
Her boka ağlayan tiplerden
Yalan ve ozguvensiz
ayrıca aşko diyen erkekten
Egoist insanlardan kaçın
Olgun davranışlar sergilemeye