Oldum olası huzur kokan şeyleri severim. Yağmur gibi. Toprak gibi. Çimen gibi, Çiçek gibi, Kahve gibi. En çokta , İçten samimi. İnsanları. ☕️💐Huzur kokan şeyler neler dir?
Abla ben adanalıyım , mangal kokar huzur bulurum , anneme sarılırım , 2 tane küçük kuzenim var onlar huzurdur , senin dediğin gibi yağmur sonrası toprak kokusu olur , taze maydanoz kokusu da bir huzur mu yoksa mutluluk gibi anlatamıyorum onu , böyle işte :)
deniz kesinlikle :) uyandigimda camdan baktigimda gun icinin telasinda bir an bile olsa yorulup eve donerkenki hali :) evet deniz olmali denizi gormedigim bir sehirde yasamam
Kızımın kokusu denizzz ki deniz olmayan bir yerde yasatmasin Allah diye cok dua ettim kabul oldu ve feslegen kokusu. Ramazanda taze pide kokusu yeni yakinmis utulenmis mis gibi camasir kokusu yagmur sonrasi toprak kokusu bunlarin hepsi guzel
Yağmurun toprakla beraber verdiği koku o havadaki hafif sis sonra kahve kokusu kim sevmezki o kokuyu 2 küçük yeğenimin kokusu bağımlılık yapıyor sonra kitap kokusu birde eski bir kitapsa çek çek dur burnuna:) . Efendime söyleyeyim sonra samimiyetin kokusu onunda kokusu vardır yanında çay kahve ya da bir kadeh içkiyle beraber bilirisnki o samimiyet yarında olacaktır öbür günde olacaktır
Ormanda yürürken yağmurun toprağa vurduğunda ortaya çıkan koku, vanilya kokusu, banyodan çıkmış sadece doğal sabunla yıkanmış kadın kokusu ve bebek kokusu!
Yeni doğmuş bebek kokusu ❤ Fırından yeni cıkmış ekmek kokusu😋 Yeni pişmiş sarma kokusu😋 Yagmurdan sonraki toprak kokusu🌻⚘ Yeni yıkanmış tuvalet banyo kokusu😅😅
Yağmur sonrası toprak kokusu bazan uçsuz bucaksız masmavi denize bakmak bazan amaçsızca yürümek bazanda bir fincan kahve aslında huzur bulmak istediğimiz her yerde
huzur insanın ruhen rahat olduğunda maddi manevi rahat olduğunda salgıladığı verdiği bir şeydir yoksa dünyanın en egzotik güzel yerinde olsa içinde mutsuzluk bir soru işareti aklında düşünceler varsa huzur olmaz
En İyi Cevaplar