bir insan kardeşiyle neden hiçbir sırrını veya derdini paylaşmaz?

Benden 2 yaş küçük kız kardeşim var ben ona her bokumu anlatıyorum arkadaşım, erkek arkadaşım olsa ilk onunla paylaşıyorum tanıştırıyorum her şeyimi söylüyorum ama o bana bir sevgilisi olsa bile söylemiyor, yıllardır arkadaş olduğu kişileri tanıştırmıyor okulda bir kavga etse bişeye üzülse derdini sıkıntısını paylaşmıyor. Oysa ben telefon şifremi bile verdim ona gizlim saklım yok sonuçta o benim kardeşim en yakın dostum ama o bana ne telefonunu dokunduruyor, ne bir telefonunu fotoğraf çekinmek için elime veriyor, mesajına gözüm değse saklamaya çalışıyor. Yıllar önce bir sevgilisi varmış ve bunu bana yıllar sonra anlatıyor. Çok saçma sonuçta naparsa yapsın sevgilisiyle ne yaşarsa yaşasın ben onu anneme babamı mı söylicem ya da deşifre mi edicem ayıplicam mı yargilicam mi rezil mi edicem tabi ki hayir. Üstelik hem cinsim aramızda da 2 yaş var anlayişli da bir ablayım. Böyle davranmasina kiriliyorum ve kiziyorum sizce neden böyle yapıyor? Amacı ne? Sizin kardeşiniz veya ablanız/abiniz böyle yapsa size ne tepki verirdiniz?
bir insan kardeşiyle neden hiçbir sırrını veya derdini paylaşmaz?