Kızın biri bir erkekle çok dalga geçiyor ondan nasıl intikam alabilirim fikir verir misiniz?

Arkadaşlar şimdi biz özel bir kolejde okuyoruz sınıfımızda bir erkek çocuk var(sanırım burslu kıyafetleri onu gösteriyor.) ama çok değişik yani konuşması hafif şiveli hareketleri garip çok saf yani millet küfredip gülüyor buda anlamıyor buda gülüyor sonra ne malsın ölüm sen diyorlar.

Birde bi kız var hemen arkasında oturuyorum aramız muhteşem iyiydi önceden (havalı güzel kız sınıfından.) bu sıralar yüz vermiyorum bu kız bu erkekle hep daloğa geçiyor gel bakalım konuşalım diyor sonra dalga geçmeye başlıyor onla anlamıyor çocuk sonra burda pahalı bir restortan var adı fransızca onu söylüyor biliyomusun diyor çocuka saf saf neki o diyor kahkaah atıyor bilme canım boşver sen sokak köftesi yemeye devam et diyor. bi defol git ya diye milletin içinde kovuyor çocukta hiç anlamıyorki hakkaten çocuğa köye nezaman gidecen diyor sonra ordan dalga geçmeye başlıyor beşik kertmen varmı falan diye.Sonra sevgilin oldumu senin diyor sonrada yok mu hiç köyde sana süt sagıp gönderen sevgilin diyip kahkaha atıyor..Benim çok canımı sıkıyor bu yaptığı ve ona o çocukla ilgili çok büyük bir kapak yapmak istiyorum ortam önemli değil her yerde olur maaliyet önemli değil(tabi milyarları bulmayacak kadar.) arkadaş sayımda fazla kişi sayısıda önemli, değil ne yapabiliriz bu kıza ?
Kızın biri bir erkekle çok dalga geçiyor ondan nasıl intikam alabilirim fikir verir misiniz?