Annem ve Kız Kardeşim Sürekli Beni Eleştiriyor?

Selamlar,

Ailem sürekli ve durmadan her telefon görüşmesinde beni eleştiriyor. Özellikle kız kardeşim her konuda benden şikayetçi. Başkası kardeşini tatile götürmüş, bilmem ne hediye almış ama ben yapmamışım. Kız arkadaşıma geçen gün pasta aldım. O pastaya kaç para vermişim, ne hediye almışım vs vs sürekli ama sürekli hesaba çekip eleştiriyorlar.

Bende acayip parlıyrum sinirleniyorum bu duruma. Sürekli olarak onlar için bir şey yapmadığımı düşünüyorlar. İyi bir şirkette iyi sayılabilecek bir maaş alıyorum. ANCAK babamı kaybettiğim ve eve para getiren tek kişi ben olduğum için paramı sürekli biriktirmem gerekiyor. Kız arkadaşımla ciddi düşündüümüz için hayatımı acayip kısmış durumdayım para biriktirmek için. Ama kız arkadaşıma ve ailesine pinti görünmemek için sadece onunlayken para harcıyorum. Bu durum tabi kız kardeşimi delirtiyor. Ancak burada anlayış göstermesi gerekmiyor mu? Kendime kıyafet alamıyorum bilgisayarım bozuldu alamıyorum düğün nişan vs. yapılacağından dolayı. Kız kardeşim hem çalışmıyor hem de benim paramı sürekli ama sürekli harcamamı eleştiriyor.

İş hayatında bir sürü sıkıntı çekiyorum. Ailemin arkamda durup bana destek çıkmasını bekliyorum ama onların tek yaptıkları beni eleştirmeleri. Üzerime gelmelerini engellemem lazım ama başaramıyorum.
Annem ve Kız Kardeşim Sürekli Beni Eleştiriyor?