Zamanla herşey düzeliyor, umutsuzluğa kapılmaya gerek yokmuş. Herkese selamlar.
Everything's gonna be ok.
Sana bişey diyeyim mi? Bu dünyaya kaç kişi geldin? Yalnız geldin değil mi? Yalnız öleceksin de ayrıca.. Bende yalnızım yanımda sadece menfaat için bulunan birkaç kişi var ve inan insan yanında lüzumsuzlar olmadan daha mutlu oluyor en azından ayağına dolanmıyorlar. Kendi işine, önüne bakıyorsun... Herkesi kendin gibi sanma hiçkimse senin kadar saf düşünceli olmuyor o yüzden derdini sıkıntını ailene aç arkadaşına veya başkasına değil... Emin ol zamanı geldiğinde arkandan kuyuyu kazıyorlar...
Çok haklısın bazen bende böyle düşünüyorum hatta genelde . aslında biliyorum hiç kimse benden değerli değil . ama kendimi açıkcası görünmez hissedince gerçekten o bana çok koyuyo işte orda kendi kararlarıma yine yeniliyorum
"hayattan bıktım bazen ölmeyi düşünüyorum" bu cümleyi bir daha kullanma dediğin gibi hayat o başka insanlardan çok daha değerli hayatı dalgaya al yoksa hayat üstüne geliyor... Ben inan yalnızım kimsem yok ama o kadar huzurluyum ki canını sıkan yok işin mi var ikiletilmeden işini 2 dk. yapıyorsun hayat bu şekilde daha kolay ayak bağın yok. Birde menfaat için bulunmalarından daha iyidir yalnız olmak ve insanın gücüne gidiyor bu şekilde yapılan arkadaşlıklar :)
Yani doğru bak menfaatçi arkadaşım olacaksa hiç olmasın daha iyi zaten ben arkadaşlık da yapmam yani öyle biriyle ama ben işte kafa dengi bi arkadaş isterdim , ancak vardı ama ben kaybettim .
inan bende yapmak istemiyorum sırf sınav zamanları yanıma geldiler emrivaki yapıp yanıma oturdular ama git diyemedim :/
senin kendine yinede inancın var bak bazı şeyleri yapıyosun söz geçiriyosun kendine veye duygularını kontrol edebiliyosun umrunda değil birşey . gerçekten çok iyi bu . ama yinede seni seven insanlar olduğunu biliyosun dimi . bak o çok güzel bişey . sen yine de bişey deme onlara ama mesafeni koru
bende başlarda senin gibiydim ama sonra böyle oldum :D liseden mezun oluyorsun sende değilmi? Lise bitince zaten kimseyi bir daha görmeyeceğiz zaten gereksiz insanlara hayatta yer vermemek lazım sıkıntı yapma sanki seni kimse sevmiyormuş gibi konuştun ama şunu bil ki ailenden başka kimse yanıbaşında olmuyor seni onlardan başka kimse sevmiyor o yüzden kafaya takılacak kimse yok :D
Yok ben üniye hazırlanıyorum hatta sınavdan 385 aldım ygs den sevinmem lazım ama benim tek derdim bu yine :) ben lisede kaldım hemde bir kız yüzünden inanırmısın . sonra açıktan lise 3 ve 4ü bir senede bitirdim . yani lise arkadaşlıklarımda lise 1 de kaldı lise 2de de pek fazla gitmedim zaten o yüzden kaldım sınıfta. şimdi dershanedeyim ilk başlarda iyiydi güzeldi sonra ne oldu anlamadan herkes uzaklaşıverdi bana koyan o insanlar değil yani aslında umrumda değiller ama dışlanmak zor bi duydu..
Birde aslında kendimi seviyorum biliyorum ki kendime göre bi duruşum var kendime de güveniyorum ama şu arkadaş konusu zor . ya anlamıyorum istediğim bi kızla sevgili olabiliyorsunda arkadaş neden olamıyosun? ne farkı var sevgili olmak daha zor.
anlıyorum seni ama bir sevgili için neden hayattan vazgeçilir ki anlamıyorum bu arada çok iyi yapmışsın tebrik ederim ben ağıt yakmaya gidiyorum :( aman boşver dediğim gibi yeni hayat bekliyor seni yeni arkadaşlıklar falan sen bunlara kafayı takma derslerine bak isteyen gelir yanında durur isteyen yol alır kimseye kal diyecek halin yok sen hayatını kazanmaya bak...:)
sakinleştiğimde bende hep aynısını düşünüyorum hatta bugün yine öyle düşündüm ve gittim dershanedeki 2 kişiyle kavga ettim çok pis döktüm içimi :) tabi bunlar kızdı yani dersanenin başından beri onlar bana ben onlara gıcıktım bugün bana bişey söyledi içlerinden birisi ben sinirden düşün kendi kendimi yedm tenefüs oldu baya baya laf soktum bağırdım . '' sen kim oluyosun kızım bana sıfatını söyle sen kimsin ki bana böyle konuşabiliyosn sn benm arkadaşmmısn kardeşimmisn sana bu hakkı kim veriyo''
aynen bunu dedim işte :) ama eve geldim düşündüm yine tabi sabah ki olayı değil genel olarak düşündüm yine girdim bunalıma..
sevgili konusunu bilemicem hiç sevgilim olmadı ama bence arkadaşlık daha zor çünkü kötü anında destek çıkacak falan ama sevgili hiç umursamadan en küçük kavgada bırakıp gidebiliyor. Yani arkadaşlık değil de dostlk önemli...
evet haklısın . ve gerçekten senin adına çok sevindim sevgilinin olmaması çok iyi bişey. ne dert ne sıkıntı ne uğraş var
ya o kadar sıkıntı etme senin kafanı dağıtmana ihtiyaç var bazen sahte kahkahalar atmak iyi geliyor insana bırak üzülmeyi neden üzülüyorsun aman de geç git ya taktığın insanlar gerçekten değer verilecek tip olsalardı aranız açılmazdı kimse için üzülmeye bile değmez sen ilerki hayatına bak boşverrr amaaaan de tınlamıyorum sizi de evet bazen kavga etmek insanı rahatlatıyor gülmek de öyle :) aynı ben ya aynı sen benim erkekteki ruh halimsin :)
o zaman tanıştığıma memnun oldum kanka diyim ben bende rahatladım içten içe :) gerçekten kavga edince insan içindeki o kabukları falan bi nevze atıyo rahatlıyo ama bugün sinirden yine ağlamıştım ama çok sinirlendim kızı orda nerdeyse öldürücektm yani o derece zor tuttum kendimi. ama sınıftakilerin yüzünü görmen lazımdı hepsini teker teker iğneledim :) hiç biri umrumda değil işte de aynı sınıftayz hergn yüzlerini görüyorm ondan canım sklıyo . yoksa 1 2 ay sonra onlar yoluna ben yoluma
:) senin amacın belli üniversite bırak sen onlara üzülme onlar üzülsün ya bak beni sürekli tersleyen biri vardı hep alttan aldım en sonunda patladım kötü davrandım kıymete bindim ne kadar kötü olursan o kadar iyiymiş sen sadece istikrarlı şekilde yoluna bak zaten seni yanında görmek isteyen sen istesen de yanına çeker seni istemesen de ama mühim olan karakterli bir kişiyi arkadaş olarak seçmek sana köstek olacak değil destek olacak dostu bulmak üzülünecek kişi var birde üzülecek onlar üzülsün :)
Bak işte bende tam bunu anlatmak istiyorum . Arkadaş olsun ama '' ama mühim olan karakterli bir kişiyi arkadaş olarak seçmek sana köstek olacak değil destek olacak dostu bulmak üzülünecek kişi var birde üzülecek Şikayet Et
onlar üzülsün '' şurada dediklerine uyan bir kişi olsun . bende onu istiyorum yoksa hiç biri adam değil acınacak halleri var ama ben mal gibi gözümde büyütüyorum şu bunalım yüzünden. ama artk bişeyleri değiştirmye karar verdm akışına bırakıcam en iyisi o çünkü.
akışına bırak gül eğlen onlar zaten gelir :) sen hayatın tadına var :)
tm öyle yaparım herşey için sağol aman kapatma hesabını senle yine irtibatım kopmasın ben yine danışıcam sana :)
tamam bir sıkıntı oluşmazsa burayla ilgili kapatmayacağım :)
tm tm :) her zman giriyormusn peki
:))
yanlış anlama sakın beni bi gelişme olursa bende haber veririm diye söyledim
niye yanlış anlayayım burayı sohbet havasına büründürmek istemedim :)
peki :)
inan benimde senden bi farkım yok ama ölmeyi düşünmüyorum.sıkma canını diycem ama basit kalacak.ailen ve seni seven bi kız rakadaşın var ya onlarda olmasaydı...
o an öyle şeyler geliyo aklıma çıkamıyorum bunalımdan ancak mesela şimdi aptalım diyorum kendi kendime niye böyle yapıyorum diyorum tabi karanlık çökünce yine düşüncelere dalıyorum
Kendi sorunlarını bir başkası gelip çözmez Allah beyin güç vermiş insana ki bunları kullansın.Oturup ağlamak yerine bi gün de otur gerekiyorsa eline kalem kağıt felan al düşün ki neden böyle nerde hatalar yapılıyor nerde doğrular yapılıyor ya da böyle mi olması gerekiyor vs vs. Yaz hepsini ve sen karar ver hatalarına doğrularına. Seni senden başkası kurtaramaz yine kendini kurtaracak olan sensin. Çözümsüzseniz çözüm sizsiniz.
İnsan bazen hayattan sıkılıp bunaldığından elbet kendiside çıkabilir o bataklıktan ama ona güç ve moral verecek birilerini elbet arar . benimde sorunum bana öyle bir şeyi verecek kimsenin olmaması . şu zamana kadar herşeyi çözdüm atlattım ama bu resmen ruhsal depresyon gibi..
kardeşim ama bak dediğim gibi ben iyi davranıyorum paylaşımcıyımdır da bişeyimi saklamam derdimide anlatırım herkese sıcak kanlı olmak için ama ben ne olduğunu anlamadan uzaklaşıveriyo birden o insanlar inan birdenbire
bende kendime aynen bunu diyorum ama o an geldiğinde tekrar kendimi görünmez hissettiğimde kafama koyduğum o şeyi yapamıyorum o an çıkamıyorum o sokaktan yoksa biliyorum ki hiç kimse benden önemli değil
öLümüne kankayız...zamanLa herşey düzeLir...
tek dileğim ama hiç umudum da yok kendimi biliyorum çünkü
Cevap
16Cevap
çabuk gem vurdular ama, birden devrildi..ayılmadan gerçeklere, yalan rüyalar geçti göz önündensadık dost çıkageldi sonra...yalnızlığı idi o...yalnız bırakmadı o'nu.kucakladı narin bir şekilde yavaşça incitmedenhüzünlerin kucağına bıraktı o'nusessiz, alışık,başkaldırmadan...hatta belki şaşkınlıktan rahattı hüznün kucağında ve sadık dost yanı başındaydı sır çevirmemişti o'na
diğer tüm gerçeklerden öte.bu sabah,geniş hüzün yatağında koynunda yalnızlığı ile uyandı
ve daha sıkı sarıldı...
kardeşim sevdiğin var seni çok seviomuş daha ne istiosun sevdiğinin gözlerine bakmak kadar güzel bir şey varmıdır.Beterin beteri var benim ne arkadaşım ne dostum ne de geceleyin kafamı yastığa koyduğumda onunla alakalı gelecek planları yaptığım bir sevgilim var.Anti depresanlara bağlı yaşıyorum.3 Ay ara versem ilaç krizine giriorum.Kardeşim beterin beteri var haline şükret
Allah yardımcın olsun kardeşim haklısın zaten şu an kendime kızıyorum
Ağlatacaktın benide, adres ver gelelim, unutmaki olduğun gibi görünmek daha iyidir kimsee kendini dost kazanırım diye yanlış tanıtma,derdin olduğunda yaz bana dertleşelim kanka ;)
Eyw kardeşim tm öyle yaparım . Bana da hoş gelmiyo bu davranışım sonradan titreyip kendime geliyorum sonradan yine değişiyorum
Zamanın bu hastalığından kurutulun artık '..
Çok basit ' sen nolursan sol yalnız veya çirkin güzel,kötü iyi,zengin çulsuz neolusan ol hayat deam eder.
Tek geldin tek yaşıyosun tek ölüceksin bro..Kasma kendini. Sen oldugun gibi davran gerisi kafi..Extrem bir çabaya hacet yok.
Haklısın
sana çok pis rahat batmış evlat..rıza babanın çivili yatağını bu haftasonu sana getirelim..öyle yat iyi gelecek..
Alla alla söylermisin rahatlık bunun neresinde ?
bunu görememen bile rahatın batışının göstergesi..
bana felsefe yapma da soruma cevap ver
yalnızlık, insanın hayatındaki en tuhaf ve en doğal şeydir !
Onu şu an çok iyi biliyorum
onun seni sevmesiyle arkadaş edinmek istemen ne alaka anlamadım. İlginç, başka şeyler takılıyor galiba kafana
birden anlatmaya çalıştım anlatamadım yani sevgilim yetmiyo bana çünkü bi arkadaşım yok o hep yanımda ama şu an bunalımda olduğumdan bile haberi yok eskiden böyle birşeyim yoktu herşey yine aynıydı ama şu an çok kafama takıyorum gerçekten görünmezim
haklısın evet soğudum bende öyle hissediyorum . evet ama insan sıkılıyo bazen bişeyler yapmak istiyo yalnızlık bazen iyidir ama bazen bir tanede olsa dostu olmalı insanın
sen psikopata bağlamaşssın tavsiyem şu şarkıyı dinle açılırsın ;)
https://youtu.be/J75Zrc-7v1Mİyiymiş :)
Depresyondasın , salla azcık ortamlara ak bişeyciğin kalmaz.Disko vs.kastedimiyorm,kafa adamlarla takıl yeter
ne ölmesi ya cok sorun yapma olur arkadaşlıkların dostluklarında sen böle düşünmeyi bırak
bazen raydan çıktığımda işte böyle saçma şeyler gelebiliyo aklıma
herseyı akısına bırak ıyı veya kötü ne oluyorsa olsun acı veya tatlı
Bırakabilsem çok iyi olucak ama çıkamıyorum o işin içinden
kafa dengın olan ınsanlarla tanısmamsn ya benımde bı yakn arkadasım yok dedgn gıbı sevglın olması yetmıyo bazı seyler ıcın bu duyguyu ıyı bılrm
Bak kardeşim aynen öyle işte kafa dengi biri olsun tek olsun yeterli
Hatayı kendinde ara...
Kötü huylarını öğren düzelt...
Düzeltilecek bi kötü huyum olsaydı düzeltirdim ve buraya bu konuyu açmazdım..
Sen anlamadığın konularda yorum yapma en iyisi ;)
Helal olsun sana beni gece gece güldürdün :D benim yazdıklarımı nerenle okudun bilmiyorum ama aklının küçük olduğu belli :D
O zaman yol senin
Aynı şeyleri yaşıyoruz.. Sanki bu yazdıklarını sen değil de ben yazmışım gibi..
Allah seni sevmeseydi yaratmazdı.Bardağın dolu tarafındam bak.Mutlu ol.
Sosyal aktivitelere katılmayı dene
denedim ama ne çare..
bir ihtiyacın olursa mesaj at panpa : )
Tamam panpa herdaim :)
bana kız ayarla falan deme benim kendime dermanım yok :D
vay gel arkadaş olalım
eyw olalım elbet
ne gibi mesela
kardeşim yazdıklarımı çok iyi oku benim asıl sorunum da işte senin o yapmamı söylediklerin . kız arkadaşımla her zaman bişeyler yapıyorum ancak yani insan en azından bi tane de olsa bi dosta ihtiyaç duymuyomu?
bende senin gibiyim.. :(
anlatırmısın?
Sende benim gibi sessiz misin? bn sessiz oldugum icin kendimi görünmez hissederim, en önemlisi kendime güvenim yok, oda olmadimi zor gercekten, bisey anlatmak istiyorum bazen, düsünüyorum acaba konuya nerden girsem, acaba böyle söylesem dogru olurmu, vs.
ben sessiz değil aksine komiğimdir konuşmayı severim de ama ben arkadaşlık ilişkilerimi hiç anlayamadım en başlarda mükemmel sonradan umutsuz bi vaka . sorun eminim bende değil kaç kere sınadım bu konuda kendimi . ben kendime göre bi arkadaş bulamadım hala. herkes menfaatçi .. Bak senin şu durumun bende 2 3 sene önceden vardı sonra kendime bi an güvenm geldi saçma olsada konuşmaya başladım yeter ki susmiyim diye çok utangaçtım çok suskundum yendim bunu kendime şart koya koya.
pskologa git
sanırım en iyisi bu olucak.
durum kotu
napıyon kankaaa.
standart demeyi çok isterdim ama hala bunalımdayım sen?
yoooo benim kankam tola var ama seninde kankan olurum.
olursan inan çok sevinirim . ya aslında benim kana kan bi arkadaşım vardı kardeşim gibiydi ama şu çıktığım kız yüzünden kaybettim onu ve şu anda 2 sene oldu kızdan soğudum tabi yaptıkları yüzünden. kısacası ben o çocuk bi arkadaş bulamadım daha yani ilerisine hiç gidemedim. tabi senin kankalığına hayır demem belki bunalımdanda çıkarım.. :)
olur kanka ama sen niye arkadaşlarını bıraktınki.
işte ipek yüzünden kavga ettik bende o aşkla gittim çocuğa yol verdim yani kızdan başkasını görmüyodu ki gözüm tabi aylar sonra o çocuğun kıymetini anladım
Herhalde ben biraz önce senin soruna da yorum yaptım :) Varmı kafana taktığın birşey?
sen kızmısın.
hayır nerden çıktı bu.
nebilim çocuk falan dedinde.
arkadaştan bahsettim orda herneyse durum bu
hmmm iyi kankitekyol.))
kankamsın ama daha arkadaş olarak bile eklememişsin beni :)
:) .
işte anlatmak istediğimde buydu
ben sabaha kadar uyumicam 1 yatacağım zaman üyeliğimi iptal edecem...kanka
niye kanka noldu
sevmiyorum burayı sadece canım sıkıldı diye girdim.
bende google yazdım kimse beni sevmiyo diye burası çıktı geldim :) ama kanka inanırmısın üye olurken öyle böyle değil çok fena ağladım görmen lazımdı. şimdi kendime kızıyorum ama sabah yine aynıyım
aynı benim gibi:(:(
anlatırmısın ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar