Neden beni kimse sevmiyor, neden görünmez hissediyorum kendimi ben?

Çok yalnız hissediyorum kendimi halbuki kız arkadaşım var ve çok seviyo beni ama bi o zaten onlada 2 yıldır birliktym en başta o da beni aylarca sevmedi ama şu an sevse bile artık fayda etmiuo bana çünkü insan bi kanka bi arkadaş bi dost ihtiyçı duyuyo bazen ben çok bunaldım ve biraz önce hıçkıra hıçkıra ağladım kendimi çok görünmez hissediyorum gerçekten hiçde kankam yok arkadaşlık ilişkilerimde hiç ileriye gidemedim hep uzak kaldım ben ne yapsam fayda etmedi iyi davransamda ufak bişeyde görünmez oldum tartışılan oldum hayattan bıktım bazen ölmeyi düşünüyorum etrafta olanları izlemek için kim üzülür diye ..
Güncellemeler
+1 yıl
Çaresizseniz çaresizsiniz . Bu söze hep inanmış ve sıcak kanlı yaklaşmışımdır ve hiçde sorgulamadım hatta çok da hoşuma gitmişti . Ancak şu an bu sözü kendime uygulayamıyorum . Neden korkakmıyım ben ? Hayır sadece duygularıma esir oluyorum . Karar veriyorum kendime şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum ama o an görünmez olduğumda yine aynı limana demiir atıyorum . Aynı şeyler . Bişeyler bişeyler..
Güncellemeler
+1 yıl
şu an gerçekten iyiyim arkadaşlar. Siteyi hatırladım sorulara bakınca bu açtığım konuya rastladım.
Zamanla herşey düzeliyor, umutsuzluğa kapılmaya gerek yokmuş. Herkese selamlar.

Everything's gonna be ok.
Neden beni kimse sevmiyor, neden görünmez hissediyorum kendimi ben?