Çok Kıskancım Nerdeyse Etrafımdaki Bütün Kızları Kıskanıyorum, Trans Kuzenimi Bile? Çıldıracağım Ne yapacağım?

Bu durum bende nerdeyse 3-4 yıldır kuzenim yüzünden başladı. Benim kuzenim trans bir kız 2 sene önce ameliyat olarak tam bir kadın oldu. Daha cok kıskanmaya başladım zamanla. Çok güzel ve çok hassas birisi küçükkende aynıydı onu hiç kıskanmıyordum sonradan üniversitede en yakın kız arkadaşımı da kıskanmaya başladım. İstiyorum ki tum erkekler bana baksın benimle ilgilensin dayanamıyorum artık, onların Şu an bile sevgilileri var ben sevgilimi 1 ay elimde tutamadım. Sanırım güzel degilim dedim göğüs ve dudak estetiği yaptırdım simdi de beğenilmiyorum ne yapsam olmuyor. Psikiyatriste gittim 1 ay önce. Anlattım kuzenimin erkek arkadasına, kuzenimin eski ismini küçüklük resmini attım ayrılsınlar diye... Üniversitede ki arkadasımın erkek arkadasıyla arkadas oldum neyim eksik onlardan diye olmuyor bir türlü onlar ayrılmadı ben kahroluyorum. Geçen ay psikiyatriste gittim. Bana teshis koyuyor kadın narsiszm diye bir güzel tersleyip rezil ettim onu da. İçim o kadar dolu o kadar bunaldım ki. Kuzenim ve arkadasım Şu an benimle konusmuyorlar asla da konusmayacagını söylediler kafamda onları zehirleyip öldürmek bile geliyor içimden o kadar psikolojim bozuldu ne yapcagım bana tavsiye verir misiniz?
Çok Kıskancım Nerdeyse Etrafımdaki Bütün Kızları Kıskanıyorum, Trans Kuzenimi Bile? Çıldıracağım Ne yapacağım?