İnsanları hayatından hata yaptıkları için değil de, umudun kalmadığı için çıkardiğin oldu mu?

Hayatımdan insanları Güven vermedikleri için sorunlu oldukları için yalan söyledikleri için arkamdan dedikodu yaptıkları için çıkarttım. Umudum kalmadı kalmadığı için çıkartmadım neden umutsuzluğa düşeyim ki hem
Umudu kalmadığı için çıkaran insanın demek ki beklenti içindedir istedikleri Olmayınca kaçar. En şerejfsiz tipler
İnsanlardan yüksek, farklı beklentileri olan biri değilim. Büyük hataları olmayan insanlar herdaim yanımdadır yanlarındayımdır bunu hissettiremediklerimde oluyor.
Evet, oldu malesef.
İyiki varsın dediyiniz adamla, keşke hiç tanımasdım dediyiniz adam aynı adamsa, kayb eden her zaman siz olacaksınız.
Evet, maalesef. Tüm çabalara rağmen olmuyorsa umudum kesiliyor. Dolayısıyla devam etmenin de anlamı kalmıyor.
Cevap
31Cevap
Bir umut kırıntısı dahi var ise çıkarmam ama beni unutan yokluğumdan bir haber olan insanları hep çıkarırım gadası
Ben hayatımdan insanları çıkaracak bir yapıyo sahip değilim. Ben hep devamı için zorladım ve çıkarılan taraf oldum. Lakin asla geri dönmedim.
Çıkarmak kolaydır. Öncelikle çıkarmayı değil kazanmayı denerim. Çıkmayı hak edeni de umut kalmadığı için çıkarırım.
Ay sonu ödemem var , ay başından belli, o bu şu birinden destek isteyeceğim , aman daha yirmidokuz gün var demem , son güne bırakmam asla , beklemeyi sevmem , sevmezsem sevemezsem de , bir gün bile beklemem , beklemeyi sevmem saygılar
Evet, durum tam olarak öyle. Yoksa hepimiz hata yapıyoruz.
İlkinde hata yaptıkları içindi. Sonradan gelmek isteyenede ikinci şansı vermedim.
Son ana kadar beklerim, fırsat tanırım. Ama benim yaptıklarımı görmüyorsa, beni daha fazla uzmesine izin veremem.
Soran beğenmeyi bile kesti :)) ben beğeneyim bari
@Elanocetin4 :D :D teşekkürler.
Hiçbirşey yapmadıklarım oldu. Kendileri geldi kendileri gittiler
Hata yaptı diye çıkarmam her insan hata yapar önemli olan hata süreklilik olmamasıdır.
Umudum kalmadı diye çıkardığım çok oldu evet
Kimseyi çıkarmadım hayatımdan onlar çıkmak istedi ve çıktı... ama illaki her birinden bir parça umutsuzluk kaldı...
Kolay kolay insanları hayatımdan çıkarmam. Her ne kadar kendimi zorlasamda hem yanıldım ve hatalarıyla çıkarmak zorunda bıraktılar.
Bende umut hıç bıtmez, hatanın da vardır açıklaması, bıten karşılıklı anlaşarak bıtee
Umutsuz vakalarla basedemiyorum bacım ben. 🙈😊
Hatalarını geçtim umudum gücüm hiç bişeyim kalmadığı için çıkardım
canım ne zaman isterse o zaman çıkarıyorum genelde.
Umutsuz vak. a ise evet...
Kalbime gomerim.. bir defa uzlurum her gun uzulmektense..
Hayır olmadı
umut her zaman vardır
Her yeni gün yeni bir umut👍
Bir dönem evet..
Ama sonra geriye dönüp baktığımda iyi ki de böyle olmuş dedim.
Eskiden umudumu yitirene kadar beklerdim. Şimdi ise tek yanlışa bakıyor
umudun kalmadığını hissetmek, karamsarlık e buhran halidir. Allaha iman eden insan bu duruma düşmez.
Hiç bir hata için ayrılmam bana düşman gibi davranırsa uzaklaşırım samimi degilse seven insanı bırakamam
Hata yaptıklarında da mutlu olacağına dair umudun kalmaz. aynı kapıya çıkar. genelini de o yüzden çıkardım.
Nefes alıyorsak umut vardır
Artık insan istemiyor ki. Kendi dünyamda pasif yaşıyorum. erkekligimi de kadınlığını da
Olmadı ama uzaklastigim oldu.
Hak ettikleri icin cikardim hep lallim
Mutlaka bir hata yapmışlardır
Hata yapanı, düzelme umudu olmadığı için çıkardım.
İnsanları hayatımdan çıkaramıyorum.
Evet ve bunu bir kaç defa yaşadım.
Daha bugün hayatımdan çıkardım birini.
Hatam var mi harırlamiorum
Umutsuz vaka ise uğurla gitsin
Oldu
Çok oldu
çoğu şeyden umudum kalmadı desem?
Hayır hata yaptıkları için çıkardım
Giden kendi gitti kalan sağlar bizimdir
Evet oldu bundan bir şey olmaz dersin
Eveetttt