Dilediğim gibi yaşayamıyorum buna maddi engeller var. Diyelim ki maddi olanaklar çok iyi, yine de zincirleri kırıp dilediğim gibi yaşayamam. Yetişme tarzı hep engel. Yapılacak şeyler maddiyatla ilgili olmasa bile yetişme tarzım engel. Misal bir ortamdayım. Tam yeri gelmiş bir espiri yapayım diyorum ortam neşelensin, ya kalbi kırılır da bana gücenirse diyorum vazgeçiyorum. O yüzden çok monoton bir adamım 😣
Göreceli kriterlere seçeneklere göre değişiyor. Herzaman zinciri kirişi kırmak iyi gelmeyebiliyor. Ölç biç analiz et tekniği ile değişken olarak kırılması gerekeni kırar uyulması gerekeni sürdürürüm ama öz bir at gibiyimdir. Atarım da tutarım da🌺💐😂👍
Çok kıskanç bir erkektim. Şimdi kıskançlığım hiç yok ama eşimi daha çok seviyorum. Beraber daha açık konusuyoruz, fantazi üretiyoruz, film seyrediyoruz vs. Vs. Hayat çok daha güzel güvenince ve açık olunca
Sullar çalkalanmaya başladımı kayığı kenara çekmek lazım.. derdi tatar ramazan filminde güzel filmdi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bence kadınlar cok zorlu bir hayat yasamak zorunda kalıyor yasaklar tabular hayatın her evresinde takılı kalıyorlar kadın egr cok güclü we otoriter degilse illaki eziliyor erkekler maça yani hayata bir 5 sıfır daha awantajlı baslıyor ama erkek oldun diye hayat sanada illaki sorunlar cıkartıyor bana gelince bir kere kayaya tosladım ikinci bir kütleyi bekliyorum ama bu beklenti beni fazlasıyla yordu
Soru ve görsel cok uyumlu hayir kiramadim istegim şey cinsellik ama ekonomik özgürlük olmadan ona ulaşamayacağımı anladım mesleği olmayan ya da evli olmayan bir kadın onuruyla sevişemez
En İyi Cevaplar