Konuya ve kişiye bağlı olarak değişir ama genel olarak hemen sakinleşmesini pek bekleme derim sadece yanında dur kendine veya bir başkasına zarar vermesin ayrıca sarılmanı da tavsiye edebilirim (hem durumu kontrol altına almak hem de yanında güvenebileceği kendisini seven birinin olduğunu ifade etmek amacıyla) göz görmez, kulak duymaz belki öfkeyle ama gönül bilir..
En son sinirden gözüm döndüğünde, hayatımda ilk kez bir erkegi dövdüm.. Çünkü karsimda ki insan susmasını bilmeyen bir insandı. Hakedene hakkını vereceksin..
Ben sinirlendiğimde sakinesmem 3 gün sürer ve o sinirimi kimse sakinlesdiremez taki o insandan öfkemi alısıya kadar sakinesemem kimsede yanıma yaklaşamaz
Ben sinirlendiğim zaman oturup ağlıyorum... Karşımdaki insan ise özür diliyor sakinleşiyorum. Değilse Allah a havale edip bir iki saat içinde kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum..
kendimden biliyorum cidden gözüm dönüyor öyle olunca ama karşımda susan biri olunca daha da deliriyorum benimle tartışmasını hatam varsa bunu kabullendirmesini isterdim daha iyi geliyo
Ben askerliğimi topcu olarak yaptım bize atış esnasinda eger funyeyi çekince top patlamazsa bırakın ve 1 saat sonra muhimmati alin diyorlardı sende bırak ve usulca bekle sonra mermiyi degistirirsin 😂
Ama öyle değil. Sadece fiziksel anlamda değil, bir kere sinirlenirsen ve sadece sakinleştirici yesen olayları hatırladığında tekrar sinirlenmiyor musun sen?
En İyi Cevaplar