• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

30 yaşında işsiz mesleği olmayan bir erkek ezik midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
30 yaşındayım işsizim mesleğim yok hayatımda hiç çalışmadım hep parasız yaşadım
30 yaşında işsiz mesleği olmayan bir erkek ezik midir?
İş Soruları Erkek Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gayeeeğ
    Gayeeeğ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

Bence kalk toparlan bir iş bul ya da okumak istiyorsan yarım kaldıysa ona devam et böyle olmaz 30 yaş geç diyorsun da nereden biliyoraun 100 yaşına kadar yapamayacağını zaten ortalama erkek ömrü 75 yıl bu 45 yılın daha var demek ortalama alırsak hem 1 yılın bile kalmış olsa işe yarar bir şeyler yapma hissini yaşamadan gitmek istemezsin bir adım at sonrasında gerisinin söküldüğünü görünce çok iyi hissedeceksin hayat bir puzzle gibidir ve hepimiz bir parçasıyız birimiz elimizi ayağımızı çeksek puzzle eksik kalır senin de uygun olduğun iş eş ve hayatta uygun olduğun pozisyon var onu bulmak için hemen şimdi harekete geçmelisin belki hemen istediğin yere gelirsin belki uzun zamanını alır bu kader ama önemli olan o yolun sonuna varmak değil o yol için bir şeyler yapıyor olmak sen bir yürümeye başka o yolda çok iyi hissedeceğine eminim

2
    58 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bu yaşıma kadar hayata atılamadım adım atamadım yaşamayı beceremedim 30 yaşından sonra da bu böyle gider çocukluğum gençliğim böyle geçti yetişkin oldum hâlâ aynıyım maalesef değişemiyorum yaşamayı beceremiyorum hayata uyum sağlayamıyorum evden çıkamıyorum gençliğim ömrüm evde geçti hayatı gençliği kaçırdım benden adam olmaz artık ne işim olur ne eşim ne param ne sosyal hayatım evde çürüyorum

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Bak yukarıda ne dedim neden bundan sonra olmaz diyorsun belki çok zamanın var hadi çok zamanın olmasa bile o kendi kendine yetebilme hissi ne kadar güzel bundan sonra olmaz demeni anlayamıyorum 30yaş ne ki genç bir yaş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamıyorsun beni ben yaşamayı bilmiyorum yaşamayı beceremedim beceremiyorum hayata uyumsuzum evden dışarı çıkamıyorum

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Dışarı çıkmayı ya da iş aramayı hiç denedin mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beceremiyorum olmuyor bu yaşıma kadar olmadı bu yaştan sonra da olmaz

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Denedin mi denemedin mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana kimse iş vermezdi ki mesleğim yok zayıfım sessizim pasifim özgüvensizim bu yaşıma kadar neden çalışamadım çünkü iş bulamadım

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Okuyor musun ya da ne mezunusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düz lise okudum üniversite okumadım

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Tamam ne güzel lise mezununa dolu iş var kasiyer de olabilirsin başka işler de var dışarıda lise mezunu olmayan birsürü insan var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 30 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç iş bulamadım maalesef çalışamadım bu yaştan sonra da bulamam mesleğim tecrübem yok

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Ya zaten insanlar da askerlik falan derken 25inde başlıyor çoğu yaşa 30yaşında olduğunu görüp almayacaklar mı seni sanki 70 yaşındasın hem Tolstoyun bisikleti diye bir kavram var bir bak istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her yer de 25 30 yaş sınır var bu yaştan sonra bana kimse iş vermez mesleğim yok tecrübem yok zaten

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Öyle bir sınır yok sınırlar senin kafanda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu yaştan sonra bana kimse iş vermez zaten uyum da sağlayamam

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

70yaşındaki amca evine ekmek götürmek için iş bulabilirken böyle düşünmen normal değil ya çalışmak istemiyorsun ya da psikolojik yardım almaya ihtiyacın var geçici bir dönem olduğuna inanıyorum bir psikologdan yardım al olayları olduğundan daha kötü görüyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 30 yaşındayım çocukluğumdan belli evcil asosyal pasif özgüvensiz çekingen biriyim hayata hiç atılamadım bu yaştan sonra benden adam olmaz evden dışarı falan da çıkamıyorum gencligim eve kapalı geçmiş zaten

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Yazdıklarımı okumadan cevap yazdığını düşünüyorum ya da kopyala yapıştır yapıyorsun normal olmayacak şekilde karamsarsın psikolojik yardım alman iyi gelecektir demiştim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamıyorsun beni ben hayata geç kaldım bu yaştan sonra benden adam olmaz evde çürürüm maalesef bu yaşıma kadar düzelemedim bu yaştan sonra çok zor ve üstelik hayata geç kaldım geri kaldım eksik kaldım

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Ben kalmadığını ama psikolojinin bozuk olduğunu düşünüyorum eminim herkes de böyle düşünüyordur yoksa 30yaşa kimse geç demez madem hiçbir öneriyi kabul etmeyeceksin neden soruyu sordun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ezik miyim diye sordum ben bu yaştan sonra hayatının değişmeyeceğini duzelmeyeceğini biliyorum zaten farkındayım

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Ezik kelimesinin hiçbir insanın başka bir insan için kullanması doğru değil ama pasif ve tembel bir insan olduğunu düşünürdüm ve psikolojisi bozuk gereksiz karamsar ve doğru olmayan şeyleri kafasında farkındayım diye kendini kandıran biri olduğunu düşünürüm hem ezik değilsin tabi ki ama desem Nolur ki bu saatten sonra değişmem diyorsun zaten insanlar ezik dese Nolur yani nasıl olsa değişmeyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ezik olduğumu kabullenmek istiyorum neyse ya boşver ben bu yaştan sonra düzelemem değişemem adam olamam zaten

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Kabullenmek istiyorsan niye buraya soruyorsun bu kadar eminsen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kabullenmek için

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

İyi de eminsen zaten kabullenmiş oluyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kabullenmek zor hâlâ kabullenemiyorum

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Kabullenemiyorsun çünkü öyle olmadığını biliyorsun kendini kandırmaya çalışıyorsun kendini her şeyin kötü olduğuna inanndırmaya çalışıyorsun ama bal gibi de öyle olmadığını bildiğin için içten içten kabullenemiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kabullenemiyorum evet senelerdir düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden seneler geçti ben hâlâ aynıyım hayatımda tek değişen şey yaşlanıyorum

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Ben değiştirebileceğine ve destek alman gerektiğine inanıyorum yani bundan sonrası senin elinde seçimlerin belirleyecek hayatını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bu yaşıma kadar istesem de düzelemedim değişemedim bu yaştan sonra daha zor yani imkansız gibi ve 20 den önceyi geçtim ama 20 den 30 yaşına kadar evde durduğum için kendimden nefret ediyorum hayatı gençliği kaçırdım belki de hak ettim bu yaştan sonra evde çürümeyi

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

20 30 yaş arası kaçtı diye 30dan sonrasını da yakman hiç iyi bir fikir değil battı balık yan gider diyip kendini cezalandıramazsın bundan sonrasını da yakamazsın

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Kendine çok kızgınsın o yüzden kendini cezalandırıyorsun ama hayat devam ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama bu yaştan sonra napcam nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Lise mezunusun iş ilanlarına bak gir bir işe ordan arkadaşların olur arada onlarla çık dışarı sosyalleş neleri sevdiğini hobilerini bul para biriktir belki bir şeyler alırsın belki birisiyle karşılaşırsın seversin güzel duygular bunlar hayat sürprizlerle dolu ve yaşamaya denemeye değer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 yaşına kadar hiç çalışmadım mesleğim yok tecrübem yok her konuda yetersizim beni işe almazlar bulamam

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Herkes tecrübe ile mi doğuyor 25yaşında tecrübesiz adam alan 30yaşında da alır denemen lazım bunu bilmek için sen denemeye üşeniyorsun yoksa iş bulabileceğini bal gibi biliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu yaşıma kadar hiç iş bulamadım ki ben

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Ne kadar denedin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Denedim işte olmadı

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Kaç kere hangi işlere? hemen vazgeçiyorsun
      Bilim insanları kaç kere denediler biliyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 yaşına kadar hiç iş bulamadım çalışamadım bu yaştan sonra da zor yani bulamam ben iş falan

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Kopyala yapıştır yapmaya başladığını düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef bu bir gerçek bana iş yok bu yaştan sonra

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Hayatımda senin kadar inatçı birini görmedim neredeyse yalvarıcam iş bulabilirsin diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bulsaydım bu yaşıma kadar bulurdum

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Bu inadını iş bulmakta kullansaydın emekli bile olmuştun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben nasıl iş buluyum söyler misin 30 yaşındayım mesleğim tecrübem yok hiç çalışmadım ehliyetim bile yok özgüvenin yok sessiz çekingenim zayıfım sen olsan böyle birini işe alır mıydın

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Peki bir şey söyleceğim işverenler SADECE daha önce bir yerde çalışmış olan insanlara mı veriyorlar tecrübeli olan insanlar da tecrübesiz değil miydi ilk başlarken ehliyet ne ya girsen birkaç ayda alacağın şey onlar 25yaşında başlıyor sen 30da başla sanki 60yaşında gibi konuşuyorsun insan 5 yıl hastalıkdan da kaybetmiş olabilir ya da ailevi sorunları evde bakması gereken biri olduğu için de kaybetmiş olabilirdi bu normal bir şey kimse seninle 30yaşında hiç çalışmadın diye dalga geçmez ya da hor görmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hep gençleri tecrübeli olanları mesleği olanları okuyanları işe alıyorlar beni neden alsınlar hiçbir vasfım yokki benim keşke 5 10 sene önce asker ya da polis olsaydım

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Sen de gençsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genç sayılmam çünkü yaşımdan bir çok şeyi fırsatları kaçırıyorum hep

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Kardeş ben diyeceğimi dedim sen çamurda debelenmek istiyorsun bundan sonrası senin tercihlerin ve bedelleri. Allah yardımcın olsun inşallah bu gereksiz karamsarlık çukurundan kurtulursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol Ben bu yaştan sonra düzeleceğimi sanmıyorum çok geç kaldım hayata bedelini zaten ödüyorum

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Böyle yaparsan ödemeye devam edeceksin ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ödemeye mahkumum zaten boşa gençliğim bana ölene kadar bedel ödetecek

Yorumla
    • Gayeeeğ
      Gayeeeğ
      +1 yıl

Kesinlikle bozuk bir psikolojidesin yardım al diyorum son sözüm Allah yardım etsin güç versin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Stronggolgegirl
    Stronggolgegirl Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Ezik demek biraz saygısız olur ama olmaması gereken bir pozisyonda olmuş olur diyebiliriz.

2
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden çok mu kötü bir pozisyondayım

Yorumla
    • Stronggolgegirl
      Stronggolgegirl
      +1 yıl

Evet kötü bir pozisyon maalesef.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 yaşındayım işsizim asosyalim hep evdeyim hiç dışarı da çıkmıyorum ailemle yaşıyorum bekarım bu yaşıma kadar evde durdum hiç çalışmadım gezmedim

Yorumla
    • Stronggolgegirl
      Stronggolgegirl
      +1 yıl

Asosyallik sıkıntı değil belki, zamanla düzelebilecek bir durum çünkü. Ailenle yaşamanda normal bir durum bekar olduğun için. Ancak insan ailesiyle yaşıyor olsa dahi aile bütçesine yardımcı olmalı hele ki belli bir yaştan sonra utanır yani insan. Hiç olmazsa kendinize bakabilecek bir mesleğiniz, işiniz olmalı diye düşünüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama ben 30 yaşındayım ve çocukluğumdan belli evcilim hayata atılamadım mesleğim yok hiç iş bulamadım hiç çalışamadım hep evde durdum şimdi de hayata geç kaldım bu yaştan sonra zor zaten masrafım yok ailemle yaşıyorum ama masrafım yok para almıyorum hep evdeyim parayı napcam zaten

Yorumla
    • Stronggolgegirl
      Stronggolgegirl
      +1 yıl

Abicim Allah gecinden versin ailen ölecek bir gün sen kendine nasıl bakacaksın o zman? Onun dışında hayatının sonuna kadar evde mi yaşayacaksın? Hayat senin için bu dmek mi? Dinine hizmet etmen gerekir, ailen hayatta olsa dahi bir süre sonra çalışamaz sana bakamaz hale gelecektir, senin onlara bakman gerekir, onun dışında evlenmeyi düşünmüyor musun? Düğün olaylarını devlet karşılamıyor, evde kaldığın müddetçe kullandığın elektrik su bedavadan gelmiyor hani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu yaşıma kadar evde durdum bu yaştan sonra da evde dururum ben buyum çünkü çocukken de aynıydım ergenlikte de aynıydım gençken de aynıydım yetişkin oldum hâlâ aynıyım hep evde durdum hayata atılamadım iş hayatım olmadı sosyal hayatım olmadı hayata karşı güçsüz zayıf korkak kaldım gençliğim hep evde geçti 30 yaşındayım ve hayata geç kaldım bu yaştan sonra benden hiçbir halt olmaz ne işim ne param ne sosyal hayatım hiçbiri olmaz evlenemem de ben farkındayım ben hayata uyumsuz kaldım maalesef ailemle yaşıyorum ama masrafım yok ailemden para da almıyorum parasız yaşadım bu yaşıma kadar ailem olmazsa bende fazla yaşamam zaten

Yorumla
    • Stronggolgegirl
      Stronggolgegirl
      +1 yıl

Sen bilirsin aga ama benden söylemesi bunun adı sefillik, ezik değil sefilsin yani. Senin hayata tutunmanı sağlayacak bir inancın veya birileri olduğunu sanmıyorum. Hayat böyle nereye kadar gider bir düşün istersen. Dünyaya sadece bunun için geldiysen neden daha fazla oksijenimizi tüketiyorsun ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 yaşına kadar böyle yaşadım 30 yaşından sonra da böyle gider bu hayat çok istiyorsan intihar ediyim

Yorumla
    • Stronggolgegirl
      Stronggolgegirl
      +1 yıl

Sosyal bir platformda bir insan intihar et dese intihar edecek durumda isen senin sorumsuzluğun demektir zaten. 30 yılını böyle harcadın gerisini böyle geçirip geçirmemek senin elinde olan bir durum. Sadece haline üzüldüğüm için öyle dedim. Ne kadar yaşayacağını bilmiyorsun sonuçta, 30 yıl gitti ama şair bile demiş yaş 35 yolun yarısı sen daha yarıda bile değilken gerisi de böyle devam eder şeklinde ümitsiz konuşmana gerçekten üzüldüm. Allah yardımcın olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 yaşındayım ve kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum bunu yaşamayan anlayamaz bu durumun içinde olan benim çıkmazda gibiyim hayatı hiç yaşayamadım hiç uyum sağlayamadım çocukluğumdan bu yaşıma kadar ölü gibi yaşadım herkes 18 20 yaşlarında hayata atılıyor ben 30 a kadar atılamadım ve maalesef çok geç kaldım tüm fırsatları kaçırdım hayatta ve eksik yetersiz geri kaldım hayata tutunacak potansiyelim yok

Yorumla
  • israfilcingoz
    israfilcingoz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Ezik olmasada tembeldir güzel kardeşim

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

2

Cevap

• Tuusem
    Tuusem Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

By cılız bey ne yapmaya çalışıyorsunuz hep aynı soruları sorarak

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum ne yaptığımı psikolojim bunu yaptırıyor bana

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayata adım atmadığın sürece hayat da sana adım atmaycaktır.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 yaşına kadar adım atamadım bu yaştan sonra da atamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlk önce ben yapabilmeliyim demelisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu yaşıma kadar yapamadım bu yaştan sonra da yapamam maalesef zaten hayata geç kaldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden hiçbir şey yapmak istemiyorsun? Hep ben zaten böyleyim diyorsun ve kestirip atıyorsun. İstediğin kadar soru sor, cevap bekle... Sen İSTEMEDİĞİN sürece biz sana yardımcı olamayız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocukluğumdan belli böyleyim ben yaşamayı beceremedim hayata uyum sağlayamadım bu yaşıma kadar böyle yaşadım bu yaştan sonra da değişemem

Yorumla
  • Mireya
    Mireya Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Hayır, değildir kesinlikle.

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nedir peki

Yorumla
  • Pinkbarbiee
    Pinkbarbiee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 63%
    +1 yıl

Hayır değil

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne O zaman

Yorumla
  • Hayirlisiolsunn
    Hayirlisiolsunn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Byciliz siz misiniz

3
    0 Yorumla
  • BirKiloKavurma
    BirKiloKavurma Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Is edin oyleyse

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yokki

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 30 yaşında işsiz mesleği olmayan bir erkek ezik midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

29 yaşında işsiz erkek işe yaramaz mıdır? 38 cevap verildi
30 yaşında hiç çalışmayan erkek normal mi? 68 cevap verildi
26 yaşında işi olmayan erkek beceriksiz erkek midir? 23 cevap verildi
27 yaşında iş bulamamış bir erkek beceriksiz midir? 8 cevap verildi
27 yaşında hiç çalışmamış erkek olur mu? 62 cevap verildi
30 yaşına kadar hiç çalışmamış bir erkek 30 yaşından sonra iş bulamaz mı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨