Siz de bu bağımlılardan mısınız? Yeni zamanlar yeni bağımlıklar ortaya çıkarıyor. Sosyal medyada sürekli paylaşımlar yapmaya çalışmak yeni bağımlılık türü sayılabilir mi?

#paylaşımbağımlıları #büyükyorumcu #büyükyorumcupaylaşımı

Boş işler gerçekten. hayatın anlamsızlıgına kapılmışlar. aslında gösteriş hepsi. manzara resimlerinden bahsetmiyorum veya enteresan. ama abartıyorlar. ben sevmıyorum sevemedımde. nekadar az kullanmanız gerektıgını bılın. boşanmalar bu yüzden arttı ınanın buna. gerek duymadıkca gırmeyın.
BAzıları ıcın ego tatmını bazısı ıcınde can sıkıntısı ve mesgale ama ne olursa olsun ınsanlar alıstılar buna vazgecen kısı sayısı cok olmaz
İyı haftalar kal saglıcakla
Gittiğim yerlerin tarihi yerlerini, heykel, doğa, manzara fotoğraf-video çekme gibi bir alışkanlığım oldu🍀 yoksa mekanda devamlı özçekim yapmıyorum 😜😂
Zaten bağımlılık diye sayılıyor ki bence de büyük bağımlılık hemen hepimiz bütün sosyallik ihtiyacımızı sosyal medya üzerinden sağlar olduk.
Cevap
25Cevap
Saçmalıktır işim yok sadece buralarda takılırım demektir mal gibi birileri ne Nispet yapıyorum dur BOŞTUR...
Bence hayır. Şahsen ben kullanırken de bağımlı değildim hatta şu an çoğu sosyal medya hesabımı bile kapattım.
Bağımlılık değil de, gösteriş için diye düşünüyorum.
Normal yasantinizda cekemediginiz ilgiyi sosyal medyada ariyorsunuz demektir
Cok sukur sacma bagimliliklarim yok. Daha onemli dertlerim var pozum kotu mu diye dertlenemem😅
Aklı sürekli ordaysa ve takip takipçi kistesine önem verip çoğaltma peşindeyse bağımlıdır
E et dakika başı hikaye atanlar var sinir olurum özel hayal diye bir şey kalmıyor
her anlarını paylaşmak maalesef bağımlılık olmuş. abartmıyorum "her anları"nı ya!
Geçirdiği zamana bağlı bence evet çok vakit geçiriyorsa saplantı haline gelebiliyor
Evet ya yıkadığı bulaşığı paylaşan gördüm, ben sadece güzel manzara an falan olursa
Bence psikoljik bir durum. Kendini yetersiz hissetme ve ispat etme çabası
öyle diyosunda adamlar bir popülerlik elde edip para kazanıyor bence herkesin asıl niyeti para kazanmak "hayatım kurtulsun"
Psikolojik bir durum çevremizdekiler paylaşınca biz niye paylaşmıyoruz diye bir düşünce beliriyor
Bağımlılıktır. Ben aslında teşhirciliğe benzetiyorum.
Olabilirim ama çok yapmıyorum sadece yapanlara bakiyorum
çok sükür bende yok ama tanıdıklarımda var bu bağımlılık
Evet bağımlılık
Bu uygulamada fazla takılmak ta bağımlılik
Hayır değilim. Çok nadir paylaşırım.
Burası dışında kullanmıyorum
Evet her saniyeyi paylaşıyosa
Bazı insanlara göre kesinlikle bağımlılık
Evet bağımlılık ben pek paylaşmam story foto falan
Nadiren paylaşım yaparım.
Bende o hastalık yok neyseki
Sosyal medyanın kendisi bağımlılık zaten