Dogustan lezbiyen olan biri...

Dogustan lezbiyenim. Bunu cok onceden fark ettim. Lutfen yardim olabilecekler cevaplasin. Ben bundan kurtulmak gibi bir cabam yok. Seksuel faaliyette de bulunmadim. Ancak erkeklere asik olmak imkansiz cok denedim ancak basaramadim. Ama bir kiza cok rahat baglanabiliyorum. Bir kisiye de asigim. Ancak gunah mi bunu ogrenmek istiyorum. Seksuel davranisa girme gibi bir niyetim yok. Sadece elektriklenme var. Arastirmalarima gore gunah degil. Ama kafam karisik. Madem gunah niye dogustan bir insan lezbiyen, gay, biseksuel olabiliyor ki? Allah'a inaniyorum ama bu konu kafami cok kurcaliyor. Sonucta bize kisiligimizi veren O degil mi.
Güncellemeler
+1 yıl
12 yildir bunu arastiriyorum. Hormonal testler yaptirdim ve dogustan gelen birsey. Dogustan olmaz diyenler arastirsin bulsun. Lezbiyen olmayi emin olun kimse istemez. Ama madem gunah niye var? Bi insanin kaderi gunahlarla nasil dolu olabilir anlayamiyorum. Kafam cok karisik herkese onerisi icin sagol ancak dediginiz ve demediginiz her testi yaptirdim. Geri donusu yok. Cinsel iliski gibi bir durumum yok sadece bes yildir birine asigim o da. hemcinsim olmasi bir sorun.
Dogustan lezbiyen olan biri...