Gizli Üye(36-45)+1 yılkafaya taktığın için öyle sanıyorsun... bir zamanlar çok hoşuma gitmişti bu söz... ama aslı astarı olduğundan şüpheliyim...
ayrıca bu soruuyu ben soracaktım... ama sözü tam olarak hatırlayamadım... zamanında sormayı düşünmüştüm...
mesela ben platonik olarak 3 defa aşık oldum... karşı tarafta beni biliyordu ama hiç benim kadar takıntılı değildi... aşık olduğum insanı görmek için belediye çarşısının tuvaletine girer oradaki camdan kızın çalıştığı dükkanı keserdim...
bunu hergün yapıyordum... çünkü kendimi göstermeden onu görebilmemin başka yolu yoktu... ben gece gündüz onun ismini anıyordum... ama o kendi hayatındaydı... dersanede yan sıramda oturuyordu... ama benimle ilgili herhangi birşey hissetmediğine yıllar sonra kesin emin oldum...
yani bu laf boş kuruntudur... karşındaki insan hayatını yaşar gider... sen hehe oda beni düşünmeye başladı diye zevke gelirsin...
kuantum ve telepatik yöntemler de çok zorlama teoriler... karşındaki insanı kendine benzetmenin, sana uygun hal alamasını sağlamanın yansıtmalı özdeşim ve mikelanj fenomeni gibi daha akla yatkın açıklamaları var...899 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldostluk ve arkadaşlıkta aşkın bir çeşididir... kadın ve erkek arasındaki arkadaşlığa aşk deniyor zaten, ki bunun dışında 2. bir ilişki türü zaten mümkün değil... ya aşıksınızdır ya da değilsinizidir... tanışık olup medeni münasebetleri sürdürmek ayrı birşeydir...
- +1 yıl
Soyle bir aciklama getirim bn bnde yasadim bu tarz bisy tanidigim biri vardi is arkadasmdi zaman gectikce ben ona karsi bisy hissetmedigm halde surekli onu dusunur ruyalarmda onu gorur oldum. Kendi kendime gulmustm hatta o zamanlr bn bu cocugu sevmedigim halde apansz neden aklima ruyama geliyo die kndi kndime sorarken aradan baya bir zaman gectktn snra bu sklde o kisi bna acldi daha snra bz svgili olduk ve anlattgmda ise onun o zamanlr surekli bni dusundugunu bnli hayaller kurdugunu ogrendm
- +1 yıl
yorumlarınızdan yola çıkarak telepatik sistemin çalışması için düşünülen kişinin de sizi herhangi bir şekilde yakından tanıyor hakkınızda yeterli bilgi birikimine sahip olması gerekiyor ya da duygusal olarak aynı şeyleri hissediyor olması gerekiyor şeklinde yorumlayabilir miyiz? bence böyle :D
- +1 yıl
@standartdışı. Soyle diye biliriz iki tarafin az ya da cok birbirini tanimasi gerek ve azda olsa bir etkilesim icinde olmasi lazm yani nasil diyeyim o zamnlr o bna bktigi icin dikkatimi cekerdi dikkatimi cektikten snra zatwn surekli ansizin ani dusunurken kndimj bulurudm. Birebir ayni seyleri hissetmiyor bence ama hissettigi ve hissettirdigine inaniyorum. Mesela sen o napiyor diye dusunuyorsundur ama oda acaba. Bni dusunuyormu ki gbi konu farkli olsada sonuc ayni kisi dim kisacasi pek anlatamadim ama 😕😂😂
- +1 yıl
Bunun olmasi için o kişiyle karşılıklı duygusal bağın olmasi gerekir tek taraflı hislerle olmuyor bu telepati
- +1 yıl
@nursuuu cidden mi? Bizim lisede bir çocuk vardı baya baya bakıyordu bu bana ve şu an bir bağımız yok ama şu sıralar senin dediğin şeyi yaşıyorum sence aynı durum mu var? Ben ciddi anlamda istemediğim halde zırt pırt aklıma geliyor def ediyorum ne işim olur artık diye ama çözemedim bir türlü artık sinir bozucu olmaya başladı...
- +1 yıl
@elif_9299 su an ayni seyi yasiyorum en son iki sene önce gördüğüm adam... derste surekli bkardi.. aylarca hissettim hoslandigini.. amavben bir sey hissetmiyorum iki sene gecmis bir sabah pat diye aklıma geliyor ruyama giriyor.. düşünmuyorum da onu.. niye diy beynimi kurcaliyor.. buna bagliyorum...
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kesinlikle katılıyorum inanıyorum çoğu kez yaşadım bu durumu hatta en son eski sevgilimi surekli düşünüyordum aklımdan çıkmıyordu bir gun biyere gittim karşıma çıktı böyle şeylerin tesadüf olduğunu düşünmüyorum kesinlikle eger karşıdaki kişi sizide düşünüyorsa ister sevgili olsun ister arkadaş mutlaka ya mesaj atıyor arıyor ya da karşılaşıyorsunuz uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımı gezerken kalbimden geçirdim karşıma çıkmıştı çok eskiden
680 Yorumla
Düşüncelerimizin ve niyetlerimizin gücüne inananlardanım.
Atomun yapısı, boşluktan ve saf enerjiden oluşuyor. Ve enerjiyi yönlendirmek bizim elimizde.
Ama, çok az kişi, bunun bilincinde ve çok az kişi, bu farkındalıkla yaşıyor.
Bu farkındalığa varamamış olan kişiler de, ''hadi canım, öyle şey mi olur...'' diye kestirip atıyor...461 Yorumla- +1 yıl
Benim şöyle enteresan bir anım var hala düşündükçe oha falan oluyorum. şimdi ben bir tane kitaba takmıştım çok okumak istiyordum fakat kırtasiyelerde falan bulamıyordum. en sonunda okulda bir sınıfın içinde buldum, sahibi yoktu ben de aldım okudum falan. kitabın adı da Sır'dı. dkskdj çekim yasası mı artık neyse insan isteyince oluyor bazen karşına çıkıyor o şey, enteresan.
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım dediginiz gibidir. basıma geleni anlatayım.1-2 yıl önce ayrıldıgım eski sevgilimi bir anda düşünmeye basladım. sonra karşıma en yakın arkadası cıktı ve bir şekilde tanıstık. arkadasıyla beni konsurken görmüş ve benim hakkmda knusmuslar. ne kdr süre cıktıgımızı bile söylemiş şu kdr gün diye. bu dediginiz gerçek midir blmem ama bir dostumla aramda telepati vardı. aynı anda pcden kalktıgımızda aynı anda geri geliyoduk, aynı seyleri aynı anda söylüyoduk. bu yüzden böyle seylere inanıyorum yaşadıgım icin ama bu düşündügüm kişi bni düşünüyo mudur bilemicem. cnku artık sevgilisi var ve zannetmiyorum düşündügünü. yine de beni zamanında cok sevdğgini biliyorum. ayrıldıgımızda agladıgını da biliyorum. ve garip ama onu özledim bile :)
203 Yorumla
bence karşı tarafa giden düşünce anlık. bizimki gibi uzun değil. bu konu üzerinde denemeler yapmıştım. aynı ortamda bulunduğum bir kişinin bu zihinsel odaklanma ile ilgisini çekmek. ben başarılı olduğumu düşünüyordum çok kez bakışlarını da üzerime çektim gözlerim üzerinde olmadığı halde ama daha sonra bunu kendisine sorduğumda öyle bir şey olmadığını söylemişti. yani işe yaramamış bizim kendi beynimizde oluşturduğumuz bir şey anladığım kadarıyla karşı tarafa gitmiyor.
170 Yorumla
eger iki kişi de karşılıklı olarak birbirine karsı bişey hissediyorsa olablir ben ne zman eski sevgilimi düşünsem bana bişey yazıodu..ya da mesj geldiğinde onun olmasını çok istiyordum ve o atmış oluyordu :)) işte o an çok güzel hissediyor insan..şimdi ayrıyız sevgilisi de var onun ama ben hala onu düşünüyorum ve gercekten de kendmi alamıoyorum sabah akşam gözümü açtıgım anda aklıma düşüyor..umarım beni düşündüğündendir ve umarım bana döner..
1713 Yorumla
Kesinlikle inanıyorum buna. Hatta ben yıllardır yaşıyorum bunun farkındayım da. Bir gün birini gerçekten içten düşünüyorsam en fazla 24 saat içinde ondan bir şekilde mesaj ya da haber alıyorum. Tesadüf olmasına imkan yok her seferinde bu olacak değil ya. Gerçekten birini düşündüğünüz zaman düşündüğünüz kişi sizi hissediyor. Daha bir sürü gücümüz var da biz farkında değiliz işte.
8412 Yorumla- +1 yıl
Doğru bence ben 195 gün ayrı kaldığım birini bir gece kopek gibi özledim aradı sonra barıştık gecen günde saat 4 30 sıraları keşke uyansada konuşsak dedim tak diye mesaj attı ben atmadan
- +1 yıl
Ben birisini 3 yıldır düşünüyorum, hiç gelişme yok😯buna mane olamıyorum. hisslerimin karşılıksız olduğuna inanıyorum.
- +1 yıl
Ya ben hala emin değilim birisi "böyle bir şey yok" diyo. Diğeri "evet doğru" diyo. Kafam karıştı. Özlese yazardı zaten :3
- +1 yıl
değişik bişey Allahın her dakikasında düşünoyrum duygusal içten ama taş kalpliyse nasıl hissetcek ve nasıl habaer alcaz kii :((((
- +1 yıl
@güler_asel o da doğru Kișiden kișiye degișir
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yoğun duygular yaşadığınız veya ilişki yaşadığınız dönemdeki geçen süreçte hissettikleriniz ve oluşturduğunuz duygular ve davranışlar sürekli tekrar eder ayrıldıktan sonra bile Kendi içinizde oluşturduğunuz bu durum ayrıldıktan sonra bile o kendi hayatına gitse bile siz oluşturduğunuz o enerji ile devam edersiniz o güçle ve o sevgiyle o bırakıp gitmiştir modülü siz içinizdeki o ile mücadele et devam edersiniz alıştığınız için de tekrar edersiniz yani sizin aslında silmeniz ve tamamen eksiksiz bir şekilde yok etmeniz gereken şey başladığınız ilişkinin baştan sona size verdiği her şeyi yok etmektir kendinizi kandırmadan her şeyi silin her şeyi yok edin çünkü o tamamen bıraktı gitti yani o yok artık o ilişkide siz kendi kurduğunuz dünyada yaşıyorsunuz sizin yaşayacak bir hayatınız var o bitmiş şeyi sizin üstünüze bıraktı ve gitti siz sürekli tekrar ettiği için rahatsınız yani başka bir şey bilmiyorsunuz size söylüyorum kendinizi kandırmayın durun artık evlendi mi gitti mi ayrıldığınızdan eminseniz kendinizi kandırmayın eminim ve aynı şeyi tekrar etmenin anlamı yok acı da olsa bu olay bitti gelir mi gelmez mi aynı döngüye girmeyin kendi hayatınızı kurmaya çalışın ve tamamen yok edin tamamen çünkü ortada bir ayrılık var o da belki kurduğu olayın içerisinde dönüyor ama Bağlar koptuğu için ikiniz de takıntı yaparken aynı şey döngüde kaldınız tekrar birleşme şansınız yok olsaydı o bana kopmazdı ha bu döngüyü komple siler atar bütün her şeyi yaşanmışlığı yok edebilirseniz ikiniz zaten farklı insanlarsınız o da farklı bir ilişkiye yol açar bu da hayatın bir kanununu
30 YorumlaBır kız var ben ona Prenses falan diyordum bayagı iyi arkadaştık konusmalarımız asırı samımı olmaya basladı . Kalp falan koymaya başladı kızdan hoşlanmaya basladım bende sonra ona bir gün not attım notta aynen soyle : Beni o kadar etkiliyorsun ki sanki kendimi masallarda hissediyorum . Oda karşılık olarak . Ne diyebilirim ki . Bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun dedi bende bir şey ima edebilirim dedim.O gün çıkarken bana iyi akşamlar prens dedi . Arkadaşlarından yoklamalarını istedim bana karşı nasıl hissediyor diye oda sunu demiş ben onu çok seviyorum ama arkadaş olarak . Sua hala konusuyoruz yuzu gülüyor benle konusurken falan . Gercekten hoslanıyormus gibi davranıyordu . Sizce nasıl hissediyordur?Çok çaresizim Şu an ne yapayım ? Gercekten gözlerinin içi gülüyor benle konuşurken
51 Yorumla
+1 yıl:)ben bunu baska bir sitede okumusdum ve gerçekten olduguna inanirim bideki bilmiyorum nasil oluyo amma karsimdaki insanin tüm hislerini ve fikirlerini okuyabiliyorum:)
710 Yorumla- +1 yıl
bi de batil inanclara inanmam amma birileri benim hakda konusurken kulaim kasinir inanmazdim amma tecrübe yapdim ve dogru çikti:)
- +1 yıl
sende hiç olmuyormu:)
- +1 yıl
:D evet yani önce bir kasiniyor kasiyincada sicak oluyo bazen rahatsiz oluyorum ne yapsamda sicaklik bir türlü kesmiyor.
- +1 yıl
:D sag kulaksa iyidir solsa kötü. Simdide kulagim yaniyor sag kulak :)
- +1 yıl
:D evet :D
Haha bilemicem dogru mu yanlis mi.. Ama simdi sen bir kisinin hakkinda kotu dusunuyorsan o kiside senin hakkinda mi kotu dusnuyor? Bunu nasil bileceksin ki :))
81 Yorumla
+1 yılbuna saçmalık deyip inanmayanlar aslında çok yalnızlar galiba :D
131 Yorumla
+1 yılEn son 2014te gördüm kendisini ondan sonra ikimizde hayatlarımıza baktık ben hayatıma başkasını aldım o da almıştır muhtemelen.. neyse 2023 yılına kadar o kişiyi kesinlikle hiç düşünmedim birden rüyalarımda gördüm onu ve sürekli görmeye başladım bu kişiyi rüyalarımda normal şartlarda radyo asla dinlemem araba ile bir yere giderken asla tabelaları veyahut dükkan isimlerini okumam o gün nedense radyoyu açtım ikimizin şarkısı çıktı bir anda.. sonra bir dükkan ismine baktım onun adı.. 2 gün sonra çok alakasız bir yerde gördüm onu ondan sonra yine başka bir yerde gördüm onu.. bir türlü çıkmıyor aklımdan
50 YorumlaBen sevdiğim kızı çok özledim ve onu görmek için mahallelerine gittim olabileceği her yere baktım 2 saat dolandım bulamadım umudu kestim morelim bozuldu çıktım eve doğru gidiyorum onu düşünüyorum ve birden arkama döndüm neden döndüm bende bilmiyorum ve o arkamdaydı bana bakıyordu çok güzeldi heyecandan kalbim duracaktı önüme döndüm ve birkaç adım attım tekrar tekrar arkama baktığımda onu göremedim markete girmiştir diye markete girdim her yere baktım koşa koşa her yerde onu aramaya başladım ama yoktu bulamadım sanki kuş olup uçmuştu oturdum bir banka gözlerim doldu öylece kala kaldım.
10 Yorumlaelif_9299 aynısını bende yaşıyorum aklıma giriyor çıkartıyorum yine giriyor halbuki bu kişiyle birkez ortamda oldum daha öncesinde tanisikliligimiz bile yok ben böyle düşünüyorum kısaca beyin yorulmak için hiç istemediğimiz birşey aklımıza sokuyor gibi geliyor
80 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBen gerçekten odaklanılarak yapıldığında işe yaradığını düşünüyorum ama herkes beceremiyor o yüzden platonik aşıklar ümitlenmesin.
100 Yorumla Onunla yatip onunla kalkiyodum.. tabi düsüncemde her saatimda o vardi.. eeşu anniye ayriyiz ozaman.. benmi yoliyamadim dalgalarimi :))
44 YorumlaYa bi çocuk var çalıştığım yerin yan tarafında çalışıyor çocuğu ilk gördüğümde o kadar etkilendim ki ama tipten vesaire değil konuşması ses tonu davranışı aşırı tatlı geldi sonra hergün gelmeye başladı ondan önce hiç görmüyordum resmen dün gece yatmadan şu cümleyi kurdum allahım sen işi biliyosun diyip kendi kendime düşünmeye başladım aklımdan da çıkmıyo ama yani sonra bugün tekrar geldi işte konuştuk böyle bi enerji alırsınız ya sanki adım atar gibiydi insan izinli diye sevinir ben yarın izinliyim ya ben yokken gelirse diye kendi kendime kuruluyorum
10 YorumlaAynen ya psikolojik araştırma, aynen kuantum. Şöyle canım canım şeyleri atmayın da inanmayın da abi şaka mısınız. Metafiziksel çıkarımlarınıza psikoloji bilimini alet etmeyin. He aynen yayın yapıyoruz, hasbinallah... Kuantum öyle bir şey değil. Hiç değil hem de. Kuantum fiziğin bir konusudur, kuantum biyolojisi dediğimiz alan bile henüz emekleme devrinde sayılmazken * sokum yok kuantum zihin yok kuantum bilmemkim sallamayın popon. "Ama bir çok insan bunu bilmediği için rastgele düşünerek..." Bilgi böyle bir şey değil, bilim böyle bir şey değil. Dalga geçmeyin insanlarla.
01 Yorumla
+1 yılOtobüste bana bakıp duran bir çocuktan hoşlanmaya başladım. Numaramı verdim engelledi. Biraz konuştuktan sonra tabi. Sevgilisinin olduğunu söyledi ve o günden itibaren haftardir görmüyorum üzülüyorum. O reddedince daha çok baglandım. Su an aklimdan hic cikaramiyorum. Günlük işlerimi olumsuz etkiliyor. Çok mutsuzum gece gündüz onu düşünüyorum ve takıntılı birisiyim. Benden hoşlandığını düşünmüştüm vr büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Acaba geri doner mi? 😔
31 Yorumla- +1 yıl
O kişi narsist olabilir başta ilgili davranip sonra da uzaklasiyorlar senin aci cektigini biliyor ve bundan besleniyor olabilir bu tarz olaylar moda olmaya basladi cunku madem sevgilisi var neden sana bakti da bu da bir ihtimal sende asiri bi istek oldugu icin senin enerjin onu uzaklastirdi cok istedigin seyler ne olursa olsun senden uzaklasir sadece kalpten isteyebilmeyi becermek lazim o zaman olur iste bi ihtimal daha var sen onunla mesajlasirken muhabbettin onu sarmamistir sevgi enerjisini ona asiri yuklediysen uzamak istemistir bi insana bi anda cok sevgi gosterirsen kaldiramaz uzaklasmak ister youtube da mucize frekansi diye arama yap gunde 3 defa dinle belki ise yarar kanalin adi tarot okuyucusu kulaklikla dinle
+1 yıleee ben seviyorum diye mi seviyo beni o hesaba çıkıyo gibi :)
11 Yorumla
+1 yılSaçmalık gibi geldi bana pek inanamadım ama birazda doğru yanları var sanki :)
80 YorumlaBence doğru değil çünkü ben günlerce ne günü 3 sene düşün düşün kafayı yeme derecesine geldim eğer o da hissediyorsa aynılarını ulan insan bir tepki bişey vermez mi? bakmıyor bilee ne düşüncesi..:(((
120 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu soze katılmıyorum yalnız 5-6 ay once bu sözu bır arkadasıma anlattıgımda o da sacma geldıgını soylemıstı . carsamba gunu ıse benı aradı ve o sözün dogruluguna daır bırseyler anlattı cok garıpsedım gercekten ama ben yıne de ınanmıyorum
20 YorumlaHayır lan..
Ben onu gece gündüz düşünüyorum ama o beni umursuyor mu o bile belli değil.51 YorumlaOlasılıklara dayanan ama gerçekliği şüpheli bir yaklaşımdan başka birşey değil.
50 Yorumla
+1 yılOlduğuna inanıyorum da
Bu iletişimde bir sorunda var sanırım
Bazılarına etki etmiyor mu? ne? :D :D20 Yorumlaya bırak bu işleri kız ebesinin nikahında beni buradan özlediğimi anlayacak Allah Allah biz özleriz bazılarının umrunda olmaz buna ne demeli
30 Yorumla
+1 yılZüğürt tesellisi
işsiz uydurması tanımları daha bir uyuyor bana göre.41 Yorumla- +1 yıl
işte bu.
+1 yılSaplantı oldugunu dusunuyorum
Gercekten bırıbırunı seven ınsanlar dusunur tamam da aayrılmış kışılıer düşünmez21 Yorumlao yüzden umrunda degilim diymi 24 saat onu düsünüyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
21 YorumlaKuru iftira :)) Bunlar hep bilinçaltının oyunları :) onu düşündüğüm an sayısı o kadar fazlaydıki dayanamaz yanıma gelirdi öyle bişey olsaydı :))
32 Yorumla- +1 yıl
+1
Mantıklı gelmesi gerekiyordu. :D :D
+1 yılBence doğru olabilir ama kişiden kişiye değişebilir bana ilk başta saçma gelmişti ama sonra doğru geldi bana arkadaşım söylemişti bunu ben olayımı anlatmayacağım uzatmak istemiyorum kısacası doğru benden hoşlandığını düşündüğüm kişi şu aralar istemsizce sürekli aklıma geliyor ama ben ona karşı pek birşey hissetmiyorum ama hep istemesemde onu düşünüyorum
40 Yorumla
+1 yılBen şöyle bakıyorum o kişi gecmiste sizin ilginiİ çekecek birtakım işler yapmışsa sonra onu hatırlatacak ufacık bir şey sizi düşünmeye sevk ediyor mesala örneği kendimden vereyim lisede bizim okuldan bir cocuk beni rahatsız eden birini dövmüş bunun haberi bana geldi hic beklemediğim bir insan ve ilgimi cekmesine rağmen konunun üstüne gitmedim yaklaşık 7 sene sonra beni sosyal medyadan eklemış şimdi hep aklıma gelip duruyor istemeden düşünüyorum. ...
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. obama'yı sürekli düşünsem ona hayran biri olsam deli olsam divane olsam onun da beni düşünüyor oldugu anlamına mı gelecek..
21 Yorumla- +1 yıl
Tanımadıkların için geçerli değil..
+1 yılÖyle bir şey olsaydı aşk acısı diye bir şey olmazdı..
20 YorumlaEski sevgilim? Oo adam yeni sevgili yaptı kimbilir ne yapıyolar ne beni düşünmesi :)
20 Yorumla
+1 yılbunu daha önce duymuştum ama bu kadar detaylı değildi :) neyse onun bilinçaltına yayın yapmaya gidiyorum ben :)
41 YorumlaBeni watsaptan engelleyen birini yine düsündüm aklima düstü yine numarasini baska bir hatta ekleyip watsabina baktim toplasan 3 5 dk bakmisimdir. Ne profil ne son görülme vardi birden cevrimici yazdi. Sasirdim gece 11 civarlariydi teasdufun bu kadari dedim kendi kendime hissetmis mi yani dusundugumu.
10 Yorumla
+1 yılBn de onu surekli dusunuom ama mesaj falan gelmio
50 YorumlaKesinlikle çok doğru bende hep kendi kendime diyordum neden böyle düşünüyorum diye demek ki bir açıklaması varmış.
20 Yorumla
+1 yılben bu konuya hiç inanmıyorum. dogru anladıysam eger oyle olsaydı platonık ask dıye bırsey kalmazdı.
30 Yorumlahep Amerikanın oyunu bunlar inanmayın
41 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hatta çok saçma buldum. Ben kızımı çok özlüyorum mesela ama o beni özlemiyor aramıyor çok saçma ya cidden
00 Yorumlabana hiç gerçekçi gelmiyor. öyle olsa herkes birbirini severdi, özlerdi, düşünürdü.
01 Yorumla
+1 yılyalan bunu kesin isviçreli bilimadamları ortaya atmıştır :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan kesinlikle gece gündüz düşünüyorum ama 2 dakika dahi düşünmediğine adım kadar eminim!
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl53 gündür aramaz mı bir insan düşünse? bir çağrı bir mesaj ya da herhangi bişey ki duygularını gizlemeyen biri yani ümitlendirmeyin boşuna :/
Bence bu bir yalan :D bizi kandırıyorlar
61 Yorumla
+1 yılBence de doğru olabilir çünkü ben 3 yıldır birini seviyorum çocuk sürekli bana bakıyor bana sürekli iltifat ediyor
40 YorumlaBAŞıma geldi, eski eşimi düşünüp ağlamıştım o evlendi iki sene oldu!
Gece ağladım onu düşünerek ve sabah beni arayıp iyimisin dedi kapattı telefonu.. Ben onu ne vakit düşümsem beni arıyor21 YorumlaAlakasi yok kesintisiz hergun 1 bucuk yildir birini dusunuyorum aklimdan 1 gun bile cikmamistir ama ne mesaj aldim ne arama ne bir haber
30 Yorumla
+1 yılYani inandırıcı geliyor ama ben birisini herr gün drmadan düşünüyorsam peki o bana neden mesaj atmıyor ki :(
33 Yorumla- +1 yıl
Senin kadar sevmediği için hissetmiyor olabilir ya da başka bişey düşünüyordur meşguldür
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanıyorum öyle bişey var yani birisni düşündüğünüzde eğer bişey hissediyorsa iki kişi o hissedio ve bir şekilde ulaşılıo geçmiştede oldu yakın zamandada oldu bir insanı düşündüm istek gönderip mesaj attı
20 YorumlaBende oluyor uzun zamandır aklıma gelmiyor bir den geliyor ve onu çok ozledigimm hisediyorum içimde ağlamak geliyor
40 Yorumla
+1 yılBi sorum olcak birini düşünüp özlediğimiz de aklımızdan hiç çıkmıycak gibi oluyorsa karşı tarafta kendisi özlemiş gibi oluyomuş ya ilk özleyen düşünen karşı taraf olup olmadığını nası anliycaz
10 Yorumla
+1 yılBi kız var bazen anında aklıma geliyor acaba o da mı düşünüyor beni merak ediyorum bu durumu eğer gerçekse ve karşılarşırsam herkese benden çay :d
30 Yorumla
+1 yılYok yok inanmadım biZde 100 ise onlarda 10dur, anca ona okeyim
10 Yorumlaben buna inaniyorum cünkü, bitmis bir seyi harekete gecirmek icin. de olsa kivilcim anlamina geliyor benim icin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSn. Züğürt Kişisi öyle bir teselli türü yok...
20 Yorumla Bence böyle bisey yok ya 2 senedir birini dusunuyorum böyle bsy olsaydi çoktann yanımda olurdu.
11 Yorumlayok ya inanmam boyle seylere
12 Yorumlainanan var mı buna :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalp kalbe karsıymış dedikleri bu olsa gerek.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsik avuntusu.
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsiklar uydurmustur cunku.
+1 yılSaçma.
öyle olsaydı herkes mutlu olurdu10 Yorumlabu durumun doğruluğu var mı?
00 Yorumlala yok öyle bişey :D
30 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne