Gerçektan kapalılık her kıza yakışmıyor. Kapalı olupta yüzü güzel olan kızlar gerçekten de güzel değiller mi? Kapanmak gerçekten cesaret istemez mi? Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen. Bende kapalıyım. Ve arkadaşlarım bana kapalılığı da yakıştırıyorlar. Arkadaşımın biri dedi kapalı olmak cesaret ister diye. Bende öyle düşünüyorum. Birçok kapalı kız ailelerinin zoruyla kapatılıyor. Ben kendi irademle kapattım. Bence herkes isteği gibi olmalı.
Kapalılık herkese yakışmıyor. Kapanmak cesaret ister değil mi?
Kapaliligi yakisip yakismamasi uzerinden tartisacaksak buna hic luzum yok. Hele hele konuyu cesarete baglamaya hic kalkmayin. Huzunle gülünesi bir hal bu.
Moda diye bir şey yok ! Sadece aşı yapıyorlar ! Aaa bu ne kadar güzelmiş diyip size aşı yapıp size bulaştırıyorlar ! Sizde moda var zannedip güzel gözüyle bakınca güzel görüyorsunuz ! Sonra sizde başkalarına aşı yapıp bunu salgın haline çeviriyorsunuz ! Daha detaya ineyim mi?
Ve kapanma olayı Allahın emri için yapılır böyle şeyler sadece salgından ibarettir...
Kimi insan isteyerek kini insan aile zoruyla kimi de saçları vb güzel değil diye kapalıyken daha güzel göründüğü için kapanıyor. Elbette en önemlisi ilkin kalpten kapanmak.
yakışmaz demek ile cesaret çok başka ve saçma birşey.. kadınlar farz diye kapanıyor.. ayrıca.. aile zoruyla kapattıranlarda büyük bir zalimdir bana göre.. bir aile çocuguna dini öğretir , güzelliğinden bahseder hele ki bu müslümanlık ise..
En İyi Cevaplar