İdeal kişiden kişiye değişir. Yanı bu işin sınırları var.
İdeal erkek kızın aklına göre değişir. Tüm kısıtasları tutar ama kız esmer iser çocuk sarışındır. "İdeal" olmaktan çıkar bu özelliği ile... Yada tam tersi. Eğer bu gibi durumları kast etmiyor sadece karakter/yönelim açısından soruyorsanız o zaman ideal erkek vardır.
Daha öncede anlattım bu konuyu. Erkekte aranan genel geçer özellikler nedir saydım tek tek. Bunların hepsini bünyesinde barındırmak için çalışan ve bir yerden sonrada bunu başaran erkek ideal erkektir...
Bende zamanında çok çalıştım o maddelere haiz olmak için. Fakat sorun şu ki ideal erkeği hak edecek ideal bir kız yok malesef. En azından bu diyarda.04 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun suçlu kadınlar mı yani?!
- +1 yıl
İdeal erkeği hak edecek kız yok...Bu cümleyi ben yazmadım...
En İyi Cevaplar
+1 yılİdeal erkek %50 erkek %50 kadın beyninden oluşur, ama bu nötr haliyle tadı pek güzel olmayabilir. Krep gibidir her ortama gider. Yapması zor zanaat. Böylesini yetiştirmek için bebeklikten ayar vermek gerek, sonra kazık kadar adamların beyni anca %10kadın beynine dönüşebiliyor. ( bu yazıdaki tüm beyinler düşünce sistemi anlamına geliyor)
O ben miyim, hayır değilim.
Peki ideal erkek yaratılabilir mi? Bir kadının yapamayacağı hiç bir şey yoktur.22 Yorumla- +1 yıl
bu arada blog yazısı güzeldi, sevdim ordaki çocuğu, devamını sabırsızlıkla bekliyoruz ;)
- +1 yıl
Eleman iyidir ya sağolsun da daha ne cevaplar verecek bir bilseniz! Ve cevabınız için +1
- Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılbilemiyorum ideal erkek nasıl olur arkadaşımızın eşine baktığımızda anlayışlı sadık sorumluluk sahibiyse ideal erkeği kapmışsın şanslısın deriz kocalarımıza baktığımızda hep bi kusur buluruz ama aşığızdır sanırım mantık ve duyguların ideal erkeği farklı
mantığınki anlayışlı sadık ve sorumluluk sahibi duygusalınki kalbimizi titreten00 Yorumla
Kusursuzları saymanın bir anlamı yok bence. Çünkü kime sorsan ideal kız içinde erkek içinde bin tane kriterleri vardır ki evlendiği/çıktığı insanlara baktığınızda bunların bir kaç tanesi ya vardır ya yoktur. Yani gönül sever eşeği at görür mutlu mesut yaşar gider (: İdeal olması için öyle çok özelliğe gerek yoktur aslında.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılNormal şartlar altında ideal erkek yoktur.
Bir erkeği ideal buluyorsanız ya annesisinizdir ya da erkeğe aşık olan kadın.51 Yorumla- +1 yıl
gayet güzel +1
+1 yılevet, ideal erkek benden söz ediyorsunuz :) ama bir kişi kendini anlatırsa olmaz ki, siz tanımalısınız, aslında ne kadar zaman geçse de, tanıdığınızı düşünseniz de tanıyamıyorsunuz bu bir gerçek, bunca zamandır ben bile beni hala tam olarak tanıyamadım çünki :)
00 Yorumla
+1 yıl1. boy pos + yahusuhluluk
2. zeka
3. yemek yapma kabiliyeti ve masaj da yapsın
4.sanatçı ruh
bu dörtü ateş su toprak hava gibi birleşirse
o erkegi bulup gazozuna ilaç katıp
zorla ırzına geçip benimle evlenmesini sağlamak gibi hain emellerim var
nihohaha ah ahah a:)))14 Yorumla- +1 yıl
Esprili...Bulursanız haber verirsiniz artık...
- +1 yıl
inşalllahhh
ameno torime lachire lachire torime imperavi ameno :)) - +1 yıl
<3 birtanesin sen ya <3
gazozumla gelirim farkına bile varmazsın erdem ;)
Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. bana göre ideal erkek sevdiğine sahip cıkmalı askı sevdiği ile yasamalı sınırsız anlayıslı guleryuzlu saygılı kibar yardımsever yapıcı olmalı eşini mutlu etmeli
02 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş...
link güzelmiş devamı sonra diyo devamınıda güncel olarak paylaşman umuduyla =)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle devam görmedim cidden...Az kaldı...
Har hanımın ideal erkek kavramı başkadır onun için bu sorunun kesin bir cevabı olamaz
01 Yorumla- +1 yıl
Her hanımın ideal erkek tanımı başkadır doğrudur...
aglama kismi haric neden okuyunca aklima 28 yildir tanidigim birisi geldi bilinmez :/
057 Yorumla- +1 yıl
Sizinle mi konuştuk yoksa?
- +1 yıl
Siz söyleyin itiraf edin hatta...
- +1 yıl
Belki ben ekledim o kısmı kimse anlamasın diye...?
- +1 yıl
Çok şuurlu konuşuluyor ama...Bilemedim...Ağlama kısmına da neden takılıyorsunuz ki Ağlamak insanidir!
- +1 yıl
Demek ki o röportaj size aitmiş! Ama devamını bilemem...
- +1 yıl
Arada üzülüyorsunuz sorulara bilin de sonra ben demedim ben değilim demeyin sonra
- +1 yıl
Çok zor sorular çok! Her kadın erkeğe cesaretle sormak ister ama bana nasip oldu
- +1 yıl
Gayet konuyla alakalıyız hiç merak etmeyin...Örnek verirsem olmaz ama zor sorular sordum cidden zor...
- +1 yıl
Kadınlar hakkında olduğunu kim söyledi!?
- +1 yıl
Hayatınızı düşünün sadece kadınlar değil sizi ilgilendiren ve sesli olarak bazen sorulamayan sorular...Ağır ve usturupsuz değil...Buradaki bazı sorular gibi seviyesiz de değil...Ama zor..
- +1 yıl
Tüyo vermem röportaj yapılınca görürsünüz...
- +1 yıl
İtiraf edin işte bu konuşan sizdiniz...Mesela En kısa ilişkiniz ne kadar sürdü diye sormuştum...
- +1 yıl
Aman Tanrım! Sizinle konuştuk kesin. Ama sanki daha uzun bir süre vermiştiniz?
- +1 yıl
En kısa dedim biliyorum... 4 gün gibi bir cevap almıştım ?1-2 oynar
- +1 yıl
Yalan mı söylediniz yani..Alkolün etkisi olabilir...
- +1 yıl
4 gün..Bilemem..Söz ağızdan bir kere çıkar...
- +1 yıl
Yo suç atmam ben ki "Söz uçar yazı kalır" yazmışım ki kalmış...
- +1 yıl
Telif haklarım var benim...Gireyim görürsünüz...
- +1 yıl
Gerçi şimdi yazımı girince hayatınızda bulunan hanımefendi kızacak bana sanki...Lütfen kızmasın ben onun da sözcüsü sayılırım...
- +1 yıl
Sormamı istediğiniz soru var mı bu arada?
- +1 yıl
Kaderinize razısınız yani?
- +1 yıl
Bu bariz razı olmak...
- +1 yıl
Ben herkes değilim...
- +1 yıl
Röportaj yapmak ve aynı anda 5 şey daha düşünmek kolay değil ne yapayım...
- +1 yıl
Onlara da yazık inine gir inden çık aman uzak durun duymayın bunları +18 var filan...Asıl bana yazık galiba...
- +1 yıl
Böldüm 5'e hepsini ama 40 yapsın diye de zaptetmek filan zor zor...Size sorulan sorulardan da zor...
- +1 yıl
Boşuna değil "Tilkinin İni" filan...Ama arada isyan ediyorlar kuyruklar değince... Titiz olmam lazım...
- +1 yıl
Kelimelerimi seçmek elemek zorundayım...İçime sinmezse zaten Tilkilerim kızar yazma der... Yeni bir soru soracağım herkese burada ama şimdi değil...
- +1 yıl
Ne çok yorum oldu burası zaten...Sorarım vakti var önce bu soru ederini bulsun...
valla ideal erkek miyim bilmiyorum ama kendimi kızlara bir şans olarak görüyorum.
Not: normalde mütevaziyimdir ama bu konuda değilim.03 Yorumla- +1 yıl
Çok iddialı gördüm sizi...
- +1 yıl
Son söz "Allah sevdiğinize/sahibinize bağışlasın" olur ben ne diyebilirim ki...
ideal erkek idealist olmalı .. yine saçmaladım galiba
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvah...
idealden ziyade karşılıklı uyum önemli olan. birine göre ideal olan sana göre itici olabilir. göreceli bir durum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı. sevgilim!
13 Yorumla- +1 yıl
Çok iddialı ama aşık bir bakış açısı...Bu yüzden +1
- +1 yıl
Aşk işte...
daha uzun cevap ve yorum lazim mi :D
058 Yorumla- +1 yıl
Soru ve fikir lazım aslına bakarsanız...
- +1 yıl
Hayır bu konuyu genişletebiliriz ama bana farklı bakış açıları lazım...Başka beyin fırtınası ile çıkmış sorular...Ve ben görüş bildirirsem neden soru sordum ki?
- +1 yıl
Ben düşünmedim hiç...Ortalama bir şey söyleyemem çok detay çıkar...
- +1 yıl
Tilkisi 40, kafası yanmış, detaya da takık biri olunca çıkmıyor ortalama bir şeyler...
- +1 yıl
Güzellik detayda gizlidir...Kaçırıyorsam da istemediğimdendir...O kaçıyor diye değil...
- +1 yıl
O kadar kusur bende de var...
- +1 yıl
Buna +1..Güncelleniyorum işte...
- +1 yıl
Eski usül benimki öyle Vista'ya filan benzemem... (Bill Gates selamlar!)
- +1 yıl
Windows 95 miydi ne en güzeli oydu gerisi yalan samimiyetsiz!
- +1 yıl
Hata nedir bilmezdi MS-DOS sistemi de candı sadeydi filanfilan.exe "CD Windows" filan...
- +1 yıl
Mac'e boynumuz kıldan ince! O ekran o endam Win7 yanında çakma Lady Gaga gibi duruyor!
- +1 yıl
Çakmasını düşünün 2 ile çarpın öyle kötü!
- +1 yıl
Aşmış Marjinal işte...Küçük Madonna ama başarılı ve orijinal...
- +1 yıl
Bakınız nereden nereye geldik...
- +1 yıl
Ben kendi içimde kaç konu atlıyorum bilseniz bu yine yavaş oldu...
- +1 yıl
Bizden bir Emre Kongar - Mehmet Barlas olur mu bilmem ama bayağı farklı yorumlar yapmışız diyebiliriz...
- +1 yıl
Büdü evet takıntılı arıza biriydi tam benlik!
- +1 yıl
Soluk Benizli olayım tamamdır (Ama sakın saçlarımı sarıya boyamayın! Cinayet işlerim!)
- +1 yıl
- +1 yıl
Kalsın ya yaşlanmaz onlar ben saçsız gezdim yıllarca bırakın da kazıtmayayım daha...
- +1 yıl
Onu yapmam yapamam...Yapana da mani olmam...Güle güle derim...
- +1 yıl
Saçlarım zaten koyu gerek yok ama yüzümü sarı yapmazsak Büdü olamam da sizi de "Ekmek Suratlı" yapmamız lazım Edi için!
- +1 yıl
Bronzlaşmanız lazım saçlarınızı kestireceksiniz... Ve Ekmek Suratlı olacaksınız kolay iş sarıya boyanmaktan daha kolay...
- +1 yıl
Tamamdır o zaman
- +1 yıl
Bulun yapımcı filan ya da direkt TRT'ye gidelim diyeceğim de fazla "aydın" geliriz onlara!?
- +1 yıl
Avize oldular avize ampul az oldu! 250bin liraya yıksınlar beni de ucube olurum!
- +1 yıl
Kendi heykelleri olur yapacakları...
- +1 yıl
Teşbihte hata yok... Yeşil yeşil ne güzel...
- +1 yıl
30 oldu mu?
+1 yılCüzdanı kalın, ensesi kalın, Penisi kalın erkek
31 Yorumla- +1 yıl
Mühim olan...Neyse...
Alfa erkek, ideal üstü erkektir.
02 Yorumla- +1 yıl
O nasıl olmaktadır?
- +1 yıl
insan toplumunda lider karakterli, duygularını kontrol altında tutabilen, kendine güvenen ve bu güvenini genelde kendi iç değerlerinden alan erkekler için de kullanılır. kadınların "adam gibi adam" diye tanımlamaya çalışıp da ne menem bişey olduğunu tarif edemedikleri profil genelde bu cool erkek tipine denk düşer.
ideal erkek en az benim gibi olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle izci bence...
+1 yılGüvenilir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım