hemen hemen her bayan profilinde var özellikle 18-25 yaş arası biri öpücük atıyor biri sadece dudağının resmini çekmiş biri dilini çıkartmış
ne yani nedir amaç ne :)
ne yani nedir amaç ne :)
günümüzde globalleşen dünyada artık bütün dünyadan insanlar bir fotoğraf çeker ve o fotoğraf bir grup arasında ünlendiğinde durum bu durumlara varabiliyor. Bunun açıklaması yurtdışındaki kızların yaptığı hareketlerin hemen bizim ülkemizede yayılarak onlar tarafından benimsenip çabucak özenilip kabul edilişidir. Bunların amacı teşhircilik,en çok takipçiye sahip olmak isteyen egolu kızlar,beğenilmek duygusu,arkadaşlarına hava atmak aa bak ben ne güzelim erkekler bana yazıyor çok güzelim ayh ben neyim elimi sallasa ellisi. Bu kafada ülkemizin bazı mütevazi kızları ;)
Çok seksy oluyolar
Kimisininki keçi götüne benziyo ama olsun -.-
:)
ne bileyim 18 yaşımdayım daha hiç öyle şeyler yapmadım hatta fotoğraf çekilmeden önce uyarıyorum adam gibi poz verin diye sinir oluyorum öyle dudak büzenlere dilini çıkaranlara
ya güya sekssi görünüyorlar halbu ki bilmiyorlarki ne kadar saçma sapan hareket 17 yaşındayım 1 kere yapmadım ya eregnlik fena vurmuşş
Cevap
6Cevap
ince dudaklı turk kızlarının kendılerını daha cekıcı gostermek ıcın basvurdugu yollardan bazıları kızı gunluk hayatta gor tanımassın
o arkadaşların amacı yok
fazla mana aramayacaksın yaptıklarında
Cocukken oyle ogrettiler napak "Elaa hadi cameraya bak opucuk at" asfdsf
valla bende çözemedim görünce öyle foto kürekle agzına vurasım geliyo :DD
Kızların her yaptığı harekette mantık aramak yanlış :(
daha bir şirin sempatik ve sevecen olduklarını hissettirmeye çalışırlar...ama aslında genelde içlerindeki canavarı saklama çabalarıdır bunlar...:)
bak diyoki bu dudaklara la neler yapılır :D göstereyim istersen diyo :D benden yine zekice açıklamalar geliyo :D
Gereksiz hareketler! Benim kardeşim yapacak ben keserim onu !
Ben yapmıyorum işte onu :D
bencede yapmayın zaten ama yinede tercih meselesi kendime adıma söylemek gerekirse dudukalarını öpücük yapıp resmini çeken bir kızdan beklentim sadece gecelik olur kız zaten niyetini belli etmiş saolsun :) daha napsın
Sağol saygın :D
İtici bir görüntü soran arkadaşım :D
Saçmalık işte ergence şeyler.
Bazen mantık aramamak gerekır
Konu kızlarsa hiç aramamak gerekir
Daha kolay
Bunlar hep seksveyaergenlik
dudakları güzel olan yapsın :D
amac belli arkadasım tahrik etmek ...
Karşılarında sen olduğun içindir.
Teshircilik
işte özgüven ..
bravoo
işte bunlar hep seks
Insanliga hizmet.
mesela senın profil fotografın
bence senın öpücükten daha ileri seviyede :)
Bende çözemedim *-*
sexy oluyor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar