20 yaşındayım artık ölmek istiyorum, ne yapmalıyım?

20 yasındayım ve hayatımın en boktan dönemlerini yaşıyorum. Pek tipi, fiziki olmayan 1.72 boylarında zayıf birisiyim. 3 yıl önce lisedeyken bir kızı sevmiştim ona açıldığımda reddedilmiştim sonra bir kaç kıza çıkma teklifi etmiştim gene reddedilmiştim. Bunların stresini yenmeyi başarıyordum çünkü bunlar pekte sorun değildi benim için büyüdükçe o konuda biraz akıllandım ancak büyüdükçe daha büyük sıkıntılar ortaya çıktı. Kimsenin beni sevmediğine hatta kimsenin beni karşılıksız sevmediğini anladım ailem bile. 1-2 Senedir lise mezunluğumla kaldım iş bulamadım ve bunda çok stres yaptı üstüne ailemde baskı yapmaya başladı. İş bulamazsam beni evlatlıktan reddedeceklerini ve evden atacaklarını söylüyorlar ve banada hakaretler ediyorlar çoğu gün geceleri ağlıyorum. Kendime uygun ne bir iş bulabiliyom ne de evden çıkabilecek bir para bulabiliyom. Gerçekten artık çok bunaldım o kadar yalnız hissediyorumki kendimi bu hayatta. Artık yaşamak için hiç bir direğim kalmadı ailem bile artık beni istemiyor sevmiyor. Psikolojimi çok bozdular, hiçbir çıkış noktası bulamıyorum yaşamak için. İnsanın yaşamak için son kalesi direği kendisidir ancak ben salmak istiyorum çünkü iş iyice içinden çıkılmaz duruma geldi ne yapacağımı hiç bilmiyorum ve ölmek istiyorum artık nefesimi almaya böyle devam etmek beni çok rahatsız ediyor. Yalnız geldim yalnız gidiyorum yalnız öleceğim :/.
20 yaşındayım artık ölmek istiyorum, ne yapmalıyım?