Bazı insanlara dışardan bakarız çok fesat görünür ama özünü tanıdığımız da melek gibi olduğunu düşünürüz. Sizin böyle ön yargılarınız var mı? Siz nasıl görünürsünüz dışarıdan?
Saf görünen şeytan mısın, şeytan görünen saf mısın?
insanın içi sıfatına yansır ben adam görünen adamım mesela çakal adamın sıfatı çakala kurnaz adamın tipi tilkiye benzer dini bütün insanların sıfatına bakın nur vardır sen ne yaparsan yap gözünün içine baktımmı beyninden geçenleri okurum sıfatına baktımmı ruhunu çözerim
Herkesin iyi ve kötü tarafları vardır. Ama ne şeytan kadar kötü biriyim ne melek kadar iyi. İnsan olmaya çalışan bir insanım hepsi bu. Keyifli geceler.
Şeytan gibi değilim. Safım ama aptal da değilim. Bazen aptala yatarım ama bunu birine kötülük yapmak için değil kendimi koruma arzusu. Mesela karşımdaki beni saf bulup menfaatleri için kullanmak istiyorsa ona aptal gibi göründüğüm için aslında onun niyeti bildiğim için kendimi savunurum. Onun belli kullanmasına izin vermeden hayatımdan çıkarım. Buna şeytan denilmez. Ama ona kötülük yapsam işte bu şeytan olur. Ben kendimi savunuyorum. Zaten hayatta en çok yaptığım hata insanları kendim gibi iyi görmem. Sonra pişman olup saf ayağına yatıp hayatımdan çıkartıyorum. Iyi olan kişiler hayatımda kalıcı. Ama bazı insanlar o kadar ikiyüzlü ki anlaşılmıyor başta niyeti. Onlara karşı bu şekilde kendimi koruyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çinli kızın üst dudagı plastık yanı dolgulu eger dolgusuz olsaydı dudak cizgileri belli olurdu burnu yaptırılmıs ceneside gosterişli bir makyaja sahip, ayrıca kaç dovmesi yaptırmıs, bu kadın koreli ünlülerden biliyodum neydi adı yaaa cift göz kapagınada sahip, yahu bu çinliler yüzlerini cok güzel degiştirebiliyolar nasıl bu konuda uzmanlar 🤭 türk kadınları makyaj yapıyo aynı, makyajını siliyo aynı estetik yaptırıyo daha fena oluyo seyma subası haric o becerebiliyo yaa ben anlamıyorum nerde hata yapıyoruz bunlar basıl bu kadar iyi estetik yapıyoda biz bu konuda dogal degiliz 🤦♀️ kafamda deli sorular kolayca çözemiyorum
Insanina gore oyle bir davranirim ki. Şeytan mi tatli kiz mi anlayamazsiniz.😂 Öyle bir tatli ya da ters davranirim ki noldugunu kimse anlayamaz. Genelde kizlara karsidir bu dusuncem.
Hissettiğimi dışıma çok net vururum. Genelde bu yüzden yargılanıyorum, mimiklerimden falan belli oluyormuş ama çokta tın 😀 İçden fesatlık yanmalı olacağıma sevmediğimi belli ederim daha iyi 😛