Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun erkek isini bilir tecrubelidir tavlama konusunda lakin herkes icin gecerli degil. Cogu 30 yas ustu sarsintili ve yarali bir iliski yasamistir. Uzerinde yorgunluk vardir. Oyle derinlere yuzecek kadar saf degildir. 20li yaslarda daha enerjik ve gozu donmus olur bu yuzden daha eglenceli deli dolu iliski 20li yaslarda yasanir. Yani tavlama konusu daha cok karsinda nasil tip kadin var ve karsi tarafdan beklentesi nedir.
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTskkurler 👍🏽
- +1 yıl
ısını bılır daha ılıman ve daha hos yklasır kadınına kesınlıkle
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 20 li yaşlarda bir Erkek herşeyi yaşamak ve tatmak merakı ile dolar taşa.. 30 dan sonra bazı hazları yasamiş Erkek daha mantıklı Akıllı tavırlar sergiler... Ama Yine tavlama sanatıyla ilgili Erkek iyi bağlama çalmayı bilmelidir ki. bir kadinin hangi teline vurup ordan hangi notayı çalacağını bilmelidir.
83 Yorumla- +1 yıl
güzel bir anlatım :)
- +1 yıl
yaşin önemi yok kanka noktayı bilse kafı olur bence
+1 yılBence yaşla alakası yok, insanın kendisini kaç yaşında hissettiği ile alakalı. 30-35 li yaşlarda, plajda çıtır hatunları götüren erkekler olduğunu biliyorum, tanıdığım bir abi var yakışıklı ve esprili biri. Evli kadınlar bile teklif ediyor adama, gerisini siz düşünün. :D
Yani yaşla alakası yok.12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu sihirbazları yazmıştım :D
30 üstü 20 yaşındakileri çatır çutur yer :D51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler hocam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Kişiye göre değişir yaşa göre olduğunu zannetmiyorum.
100 Yorumla
+1 yılSimdi sadece yaşa bakmayalım. Bizim bu 30 yaş üstü kadın tavlayan erkeklerimizin parası şanı şöhreti bir kıdemi olmasın bakalım yine aynı şekilde bu yaş grubunda ki genç kızlar tav oluyorlar mı acaba bir düşünelim. Keyifli geceler.
71 Yorumla
+1 yılGorsele koydugunuz kisi George Coloney,, böyle bir karizma varken kim takar gençleri,, yaş olgunluğu herkeste karakteri olgunlastirmaz, ama karakteri de yaşı da olgun olan erkek, kadın kaç yaşında olursa olsun tavlama konusunda her zaman bir adım öndedir,,
10 YorumlaÇapkınlık yaşa bakmaz. Ana hangi yaş erkek daha çekicidir diye sorarsanız kesinlikle 30’un üstü. 20’li erkekleri sevmiyorum çocuk gibiler. Hep kendimden büyük erkekleri arzuladım.
64 Yorumla- +1 yıl
kesınlıkle katılıyorum genclık baska olgunluk baska bısı
- +1 yıl
nokta
+1 yıl30 yaş ve üzeri, üzerine evli erkekler çok daha capkin oluyorlar.
74 Yorumla- +1 yıl
delı sacması bnce genelleme yanlıs
- +1 yıl
Deli sacmasi olduğunu dusunmenize sevindim. Bence de öyle.
Sorunun cevabını verme ozgurlugum var. - +1 yıl
capkın olablırler ama genelleme de sorun var bnce hepsı aynı degıl
- +1 yıl
Genelleme size uymuyorsa siz ustunuze hic alinmasaydiniz.
+1 yılNeden sadece erkekleri tavlayıcı olarak betimledin hııııı 🤔
Kadınların nasıl alttan kısık ateşle ayar verdiğini biliyor gibisin😀22 Yorumla- +1 yıl
İşiniz gücünüz ele almak zaten asdffa
20 sinde fırlamaydım, kolayca bir kıza yaklaşabilirdim, ehh kadına ulaşmak cesaret ister. Şimdi ise fırlamalığa gerek duymuyorum , eskisi gibi kızların peşinden koşmam , ama çevremde geziniyorsa , onu benden başka kimse alamaz.
20 Yorumla
+1 yılÇapkın ise her yaş aralığında çapkın olabilir, ama aşık etme dersek 25-30 yaş arasında rahatlıkla bir kadını bağlayabilirler, tecrübe
58 Yorumla- +1 yıl
Örnek verirsen eğer sevinirim 🤣
- +1 yıl
@nedennicin :D baş örneğim sensin efso çapkın ve sinsisin lafını bilirsin
- +1 yıl
Oldu mu bu hiç isim vermek yok sevo sırlarımız açığa çıkmamalı 😂
- +1 yıl
@nedennicin :D ben bişey demedimm
- +1 yıl
Kim dedi ya
- +1 yıl
@nedennicin kimsesizYaşaR dedi :Ddd
- +1 yıl
😂😂😂😂😂işim verme sevo 😂😂
- +1 yıl
@nedennicin tamam ulvicim :Dd
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. 30 üstü daha çapkın oluyor
203 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
- +1 yıl
36 yım uyarmı 😅
- +1 yıl
peki neden olduğu konusunda herhangi bir yorumun var mı Ben sana söyleyeyim o zaman çünkü erkeğin özgüveni cebindeki paradan gelir canım hayattaki statüsünden gelir öyle aç karnına özgüven anca bir görüşme bilemedi ki görüşmeye gider sonrasında kadın bunu hemen anlar ve kadında kendine iyi kötü bir gelecek sağlayamayan biriyle bir saate bile geçirmez o yüzden 30 yaş üzeri erkekler çapkın demeyelim ama daha özgüvenlidir
20’li yaşlardaki fırlama erkekler çok çapkın, tipi ve parası önemli olan yani öyle görülüyor, 30 yaş ve üstü için ise sadece para. Tipe bakmazlar. Denildiği gibi 20’li yaşlarındaki erkekler fazla usta.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yıl30 üzeri. çünkü aşk maşk işlerini bitirmiş kızı bir yere davet ederken çekinmiyor. bazıları 40 üzerinde de yapan var. adam 40 üzeri evli çocuklu mocuklu. buna abi diyen 20 yaşındaki kızı götürüyor. sözde abi gibi bişey olmaz havası var ya :)
20 Yorumla
+1 yılfırlamalarda saadet yok huzur yok. olgun erkek en iyisi :)
70 Yorumla18 19u yalan etme ustaaa tamam tipimiz 18 durmasa da kimlik oyle diyo xd
12 Yorumla
+1 yılHepsi ayni bence fark yok genclerde capkin yaslilarda capkin orta yaslilarda ellerine su dökülmez yani
412 Yorumla- +1 yıl
Gözünü kestirsin yeter yani
- +1 yıl
Tecrübe etmiş gibisin 😂
- +1 yıl
Aynen öyle ettim ortak nokta hepsi erkek iyi laf ediyorlar ama ikna edemiyorlar 😁😁
- +1 yıl
İkna edemiyorlarsa olmuyor demektir
- +1 yıl
Eskiden evet derdim ama artik demiyorum kaf daginin ardinindan bile gelseler umrumda degil
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Bosver
- +1 yıl
Asıl en önemli soru bu boşver olmaz
- +1 yıl
Artik güvenjm yok hep yalan dolan ihanet isleri gücleri kalbimi kırdılar
- +1 yıl
Özele gelsene
- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
Birşey soracaktım ama neyse tamam
Kani hizli kaynayan aski bir gelip gecici zannedenler icin 20 li yaslar ama hayata tutunmak ders almak aski anlamiyla heyacaniyla tecrubesiyle ve hayat gecmisinden kaliplasmis artik sevdigi zaman sonuna kadar devsm ettirecek 30 ve uzeridir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. bence 20 yaşlar bu durumlarda çok aktif olduğu için başarıya ulaşıyorlar ama 30 ve üzeri olgun kesim olduğu için bazı durumlarda tavlamak için onların bişey yapmasına bile gerek kalmıyo
20 Yorumla
+1 yıl45 yaşında dayımız var ama hiç göstermiyor harley davidson motoru var gitarist zaten rock n roll felsefesini benimsemiş karısı ölmüş kendi hergün 20 lık kızlarla takılıyor bende kendi kızını götürüyom zjzjsjssjsisjdj
30 Yorumla
+1 yıl20 li yaşlarda ki erkekler aşırı hızlı ama hedefi bulmayan ok gibiler 30 yaş ve üzeri keskin nişancı tek tek indiriyor...😉
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Tabiki olgun erkekler . Ayrıca ergenler tavlamaya çalışsa ne olur
50 Yorumla
+1 yılahahah :D 20 li yaş dedi yaa :D :D :D
erkekte 25 altı çöp, 35e kadar iyidir. Sonrası kendine bakması ile alakalı çok daha iyi ya da çok daha kötü olur.10 Yorumla30 yaş ve üstü olan erkekler hem daha fırlama hem daha çapkın oluyorlar. :D
41 Yorumla- +1 yıl
Aşkolsun. Şimdi kırdın
Sevgilim 30 yaş üstü ama asla asla yaşlı değil olgun değil. Tam bir fırlama.
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Valla gençleri hiçe saymamak lazim ama bak 😂😂
72 Yorumla- +1 yıl
nadir iyi yorumlardan :D
Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. olgun erkekler ben evliyim veya arkadasız biyerlere gidelim ayağına tıklıyolar fırlamalara her kadın düşmez
20 YorumlaHangisinin dil kullanımı iyiyse o bence 😄
Ama duyduğum gördüğüm kadarıyla 30+ sanki daha üstat bu konuda 😄21 Yorumla
+1 yılBenim takıldığım yer o incecik kadın tosun gibi kızı nasıl kaldırdı acaba 🤔
41 Yorumla- +1 yıl
sen oraya takıldın ben senin gözlerinin güzelliğine takıldım 🌹
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belli olmuyor azgınlık varsa işleri gücleri yatak meme g. T
32 Yorumla- +1 yıl
@Omer5951 konus ulen aslan
+1 yıl20 li yaşlar saf oldukları yaşlar 😂😂30 dan sonra tecrübe giriyor devreye ve çapkınlık 😂😂
30 Yorumla
+1 yılFirlama erkekler 30 yas ustu erkek zaten olgun mantigiyla hareket eder
30 Yorumla
+1 yıl20li yaş bişi anlamıyor çok fazla olgunlar daha çapkın tecrübeli oluyor
30 YorumlaVallahi çapkınlık yaşla olmuyor biraz Allah vergisi biraz da yetenek işi herhalde mesela okunda bende hiç tik olmadı
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. 30 üstü kendi klasmanında daha etkili olur
20 li yaşlarda ki erkeklerin işi zor çünkü yaşıtı olduğu kızlar ne istediğini bilmeyen karakteri tam olgunluğa varmayan insanalar olduğu için çapkınlıkları çoğu zaman sonuçsuz kalıyor10 Yorumla
+1 yıl30 yaşında adam çürüyor veya üstü öyle olgun yaş arası bunak oluyor huysuz oluyor en ideal 25 yaş
43 Yorumla- +1 yıl
Okadar s4lak sınki yazmasam içimde kalırdı nolur cevap verme tartismicam
- +1 yıl
Ya uza şurdan kazık heriff
- +1 yıl
Cevap verme dedim 4m biti
+1 yılYalancı erkek daha fırlama oluyor ister bu yalancı 20 olsun ister 47 olsun :)
20 YorumlaBiri sağ kolum diğeri sol kolum hangisinden vazgeçeyim ben şimdi 😂
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 li yaslarda herseyi hizli yasamak istiyorlar tavlama biraz tecrübesiz ve sabirsiz oluyor. 30 yaslarda tecrübe olmus oluyor kime nasil davranilmasini gerektigini biliyorlar.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu yanım bana uymuyor hayatımda kıza dagir hiç bir sey olmadı.
20 Yorumla 30 yas ve üstü erkekler genelde 20 li kızlar tavlıyor demek ki hızlı gençlerin pekte etkisi yokmuş
20 Yorumla
+1 yılBunun yaşı yok ki. Kim daha karaktersizse tabi adı sanatsa. Tabiri caizse üstad oluyorlarmış 😛
20 Yorumlaolgun erkekler daha çapkın oluyor. tabi bekarlar :)
evliler göz çapkını genelde :)20 YorumlaHer daim firlama diyorum o ne oyle agir abi mood hic sevmem her yasta enerjik olmali
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 30 yaş üstü olmak hem avantaj hem değil. Çocukça kaprislerden bunalmış oluyorsun. Adam akıllı ilişki arıyorsun. Onu verebilecekler evli. Digerleri çok küçük oluyor ikilem yaşıyorsun
10 Yorumla
+1 yılOlgun erkek tabiki de. Kadınlar, empati kuran, kadın ruhundan anlayan , olgun, ekonomik hayatını rayına oturtmuş erkekleri tercih eder ki bu da olgun erkeklerde var. 20 li yaslar daha kıskanç kendine güvensiz ve çocuksu oluyor.
10 Yorumla
+1 yıl20 sindeki gençler bence, çünkü 30 yaş üstü olgunlar da onların gelecekteki halini zaten..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. 30 yaşındaki erkekler. Şu bir gerçek ki kadınlar olgun erkeklere tav oluyor.
20 YorumlaLibidosu yüksek dili yalanlı olan 😉
121 Yorumla
+1 yılOlgun erkekler her yönden daha iyi bence özellikle bilgi ve donanım da.
10 Yorumla
+1 yıl30 dan sonra karavana atmıyoruz. İsabetli atılımlar olur.
10 YorumlaHer ikiside girişimcidir.
Genç olan şansına çok güvenir, olgun olan tecrübelerine.
Cevaben; olgun diyelim.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaş üstü olgun karizmatik erkekler, tabi o karizma bizde yok 😁
10 Yorumla Yaş işe değil, biraz dilbazlıkla alakalı bence.
33 Yorumla
+1 yılSadece karakteri oturmayan insanlar çapkınlık yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasli erkeklere bakan genc kzilar para icin acik ve net durum bu.. onlari nafakaya baglayip genclerle o yasli adamlarin paralarini yiyorlar sonra da..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaş üzerinin maddi açıdan imkanları daha geniş. Zeka yaşım ileride olduğu için 24 yaşında olmayı bir eksiklik değil bir avantaj olarak görüyorum 😄
20 Yorumla
+1 yıl30 yaş üstü tabiki, çünkü bu arkadaşlar artık iş konusunda belli seviyeye gelmiş paralı ve arabalı ayrıca evi olan yalnız yaşayan tipler tabiki onlar daha çapkın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 li yaslar erkeklerde cocukluk yasidir. 25 den sonra buyurler ve 30 en hizli en dinamik olunan yaslar olur
30 Yorumla
+1 yıl20 li yaşlarda daha zorlanıyordum..
şimdi daha iyiyim :)20 Yorumla
+1 yıl30'lara az aldı. Bir kaç seneye tecrübe ile cevap veririm soruna. :)
20 YorumlaBiraz kişiyle de ilgisi olsada bence olgun erkekler daha usta
20 Yorumla30 yaşındaki erkekler kendimden biliyorum hem çapkınlık fırlatma var çok değişik kızlar ile değişik şeyler yaşanıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar