Yaşlı erkek yaslandirir genç erkekler genclestirir?

Benim eski eş 11 yas büyüktü onun yüzünden herkes beni onla aynı yaşta sanıyorlardı. Neysek kötü ahlaki yüzünden 2 yıl önce bosandim çocuklar onda. Birgun bi adam yaşı 35 var ben 27 çocukları avm ye götürdüm o bana abla demiş ben bozilmmadim da adama abi dediğim için kart horoz bozuldu ay şu erkekler e abi diyin kızlar ya. Gerçekten biti kendilerinden büyük saniyolar ya da abi demesek yanlis anlıyorlar. Bu arada nr kadar erkek dediğin büyük olmalı deseniz de celisirsiniz benim yaşıtlarım hatta benden daha küçükler evlilik icin teklif ediyot. Yaşlıları eliyorum. Genç arkadaş ve ciddi ilişki lerde gençlere takildikca insanlar beni bekar sandığı gibi bi Dr öğrenci saniyolar. Çalıştığım için bitkin olunca e tabi biraz suratsız gezince yaşlı gibi hissedince yaşlı gözüküyorum. Dediğim gibi kesinlikle hoşlandığınız erkekler dışında yanınızdan büyüklere abi dayi diyin. Ve yasitinizla evlenin. Yaşlı erkeğin zenginliği der sonra yipranirsiniz sevgili olan kızlarında kendileri özgüvensiz ve bedenini yaşlı moruklara satan varlıklar kusura bakmayın. Ayrıca evli çocuklu genç kadinlat sırf tesettürlü diye büyük sanıp abla diyorsunuz bide kocasının yanında. Millet evlenmiş diye yaslanmiyor sadece olgunlasiyir. Soyleceklerim bu kadar.

Yaşlı erkek yaslandirir genç erkekler genclestirir?