Şu kullandığım ilaçlara bak. Herkesten korkma, kalabalıktan nefret etme, sürekli bir kaygı, olumsuz düşünceler.. Beynimi yiyip bitiriyor. Ben ömrümün sonuna kadar böyle mi yaşayacağım?
'' Bir anksiyete bozukluğu vakası?''?
Beğen
Paylaş
Takip Et
canbeyyx sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Selectra prozac atarax depakin ve aklıma gelmeyecek kadar fazla bu tip ilaçlar ve türevlerini kullandım uzun tedavi süreçleri atlattım ancak en sonunda tedavimin kendimde olduğunu farkettim sende farket gücünü keşfet beynin seni yiyip bitiren bir canavar da olabilir sana sadık bir dostta olabilir hayatına yön vermek senin elinde bunu unutma ipleri elinden bırakma
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim de kullanmam lazım kaç tane psikiyatr verdi ama kullanmıyorum Kendimi aciz hissediyorum ve beynimi uyuşturuyor Onlardan gelicek yardım Allahtan gelsin... Benim sevgiye ihtiyacım var ilaçlara değil
Gecmis olsun bu zamanda insanin bunalima girmemesi zor gercekten... seni uzen seylerden uzak dur... hayat o kadar da kotu degil sadece bazi insanlar kotu...
Bende gerilim tipi migren var doktorlar hep anksiyite ilaçları veriyor bu ilaçlar psikolojik değil hormonel ilaçlar gerilmene gerek yok ama ilaç içmek istemiyorsan maalesef umursamaz olmalısın selectra yı bıraktım ben çünkü çok uyku yapıyor ilk 1 ay ama maalesef diderali tiroid yüzünden hayla kalp çarpıntısında içiyorum nabZım 140 oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
insanın tek ilacı kendisidir bu ilaçlar sadece belirli şeyleri baskılar ve sen de kontrolü ele almalısın