-Sevelim mi Olric?… -Sevmek nedir efendimiz? -Sevmek vazgeçmektir Olric.. -Vazgeçtiyseniz sevelim efendimiz.. -Herkes geçer diyor, geçer mi Olric? Herkes ne bilir acımı, Herkes ne bilsin acımızı!… Yaşar gibi yapmaktan, özlemez gibi yapmaktan, İyiymiş gibi yapmaktan, nefes alıp onu içimde tutmaktan, O nefeste boğulmaktan sıkıldım. Ki nefessizlikten değil nefesten boğulmaktır marifetimiz Olric… – evet efendimiz. – Bana katıldığını bilmek güzel. arada ses vermen güzel; içimin sesi de olmasa ölürüm yalnızlıktan. -Can çekişmek nasıI bir şey bilir misin oIric. -Hayır efendimiz, nasıI bir şey? -Ona söyIeyebiIeceğin o kadar şey varken susmaktır oIric. Hep geçer diyorlar ya oIric. Sence geçer mi? -Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deIer geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer.. -En tehlikeli keIime nedir oIric? -ama’dır efendim bana göre. -neden oIric? -önceden söyIenen her söyIemi veya keIimeyi öIdürür! MeseIa, seni seviyorum ama. gibi... -EIimde değiI oIric! -Ne efendimiz? EIIeri oIric eIIeri.. -Sus oIric! Düşünüyorum. -Düşünmek ne haddinize efendimiz? -Descartes düşündükçe var oIuyordu oIric. -Descartes düşündükçe var oIur, siz düşündükçe yok oIursunuz efendimiz..!
Herkesin bir Olric'i vardır. Sizin Olric hangi gerçekleri yüzünüze vuruyor?
Vardır kadir baba vardır tabi ki. Bazen susmak gerekir konuşacağın yerde.. Konuşamazsın ve bir boşluğun içerisinde bulursun kendini. Sana o noktada 1 kadeh alkol eşlik eder.
En İyi Cevaplar