Bir akrabam var aşırı kıskanç ve nazari çok değiyor?

Dün akrabama ziyarete gittim aşırı derecede kıskanç kişiliği var sadece kendisi ve çocuğu övülsun sevilsin istiyor başkası sevilse ovulse hemen kıskanyor hareketlerinden anlıyorum.
Yaşlı bir teyze ikindi vakti geldi ağzı duali bir tatlı teyzeydi birbirimize çok ısındık bana sarıldı sevdi bende onu sevdim bana çok dua okudu kızım sende çok nazar var dedi ve okudu o okudukca ben hafiflestm o ağırlaşti. Allah nazar degdireni seni kahretsin dedi ! Tabi bilmiyor teyze, o akrabamin huyunu kem gözünü! Affedersnz o kadar hırslı bir insan ki çocukla bile sidik yarışan cinsten! Her konuda yarışma hırsı var! Sadece kendi üstün olsun istiyor başkası sürünsede olur o kadar bencil biri!
Neyse aniden o akrabam birden fenalasti hasta oldu! Kadının duası bu kadar mı tesirli. Akrabamn hareketleri değişti bir anda anlam veremedim bende ve yaşlı teyzeyi eve birakicakken birakmadilar ben aşağı indirip taksiye bindirdim! Ve eve gittim! Daha da uğramak gelmiyor içimden tuhaf bir hastalığı var çocukluktan kalmamı bilmiyorum ama ben de çocukken sevgi eksikliği yaşadım her acıyı yaşadım ama kimsenin çocuğu sevilmesin işi gücü rast gitmesin diye düşünmedim sadece hayatta kendisi mutlu mesut olsun düşüncesinde sanırım ! sizce akraba ziyaretini bu insandan kesmemmi lazım? Neden böyle davranış yapmış olabilir?
Bir akrabam var aşırı kıskanç ve nazari çok değiyor?