Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu konunun fakirler tarafindan abartildigini dusunuyorum sjdjsjs
Yemekte hesabi odedi diye hicbir erkek batmayacagi gibi, kizlar da iliskisine sifie harcama yapiyor demek olmaz.
Benim sevgilim yanimdayken garson gelse hesabi ben odesem o da oyle mal gibi baksa yetmis seksen TL için, daha da muhattap olmam.
Erkek dedigin odemeli daha jestli olmali. Parasini yiyorlar vs. Diyenlere bulasmayayim da o para o para degil yani.. adamlad yuz lirayi para saniyor yok kiz paragöz. Ulan 100 TL icin felsefenin anasini aglatanlara 200 vereyim de cenelerini kapatsinlar.510 Yorumla- +1 yıl
Büyük ölçüde katıldım ama nedense okuduktan sonra sana sinir oldum haklı bulmama rağmen. Neden?
- +1 yıl
@LemiGalip_ gercekler acıtır, ondandir.
- +1 yıl
Bu yazıda beni acıtacak bir gerçek arıyorum... bulamadım.
- +1 yıl
İsterse 1 kuruş olsun isterse 10000 lira olsun. Hepsi emekle kazanılıyor. Kimse sana durduk yere emeğini hibe etmek zorunda değil. Erkek dediğin ödemeliymiş. Sen kendini dişi olduğun için ödül bir nesne olarak görüyorsun. İleride kullanılmış bir nesne gibi kenara atılınca çok ağlarsın nerede yanlış yaptım diye.
En İyi Cevaplar
+1 yılHesap ödeme işini çok abartıyorsunuz. Davet eden öder, bunun cinsiyeti olmaz. Sürekli dışarda takılıp lüks mekanlarda yemek yiyen insanlar daha sonra hesap ödemekten şikayet ediyor. Bu ne rezil bir davranış şeklidir?
Asla ikinci defa hesap ödetmem kimseye. Erkekler de ödemesin yahu. Paran yoksa da dışarda yeme bu kadar basit51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe hesabı kitleme kombini nedir ya😂😂😂😂😂😂😂😂
Erkekler de hatunu öpme kombini yapar😂😂😂
Parası çok olan ödesin hocam fakir odemez zaten😉😉😂61 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler hocam :) Mutlu pazarlar dilerim
Hesabı öderim sorun yok ama kullanıldığımı hissettiğim anda güle güle sana elveda..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kendini kullandırıyorsa kerizdir. Bri vardı kızın eline 5 binlik kredi tutuştururdu sürekli. Kız parayı yedi yedi ayrıldılar sonra fkdjdnbf
30 YorumlaEğer ayda yılda bir gidiyorlarsa erkeğin ödemesi çok da problem olacak bir şey değildir erkek için ama bildiğim insanlar var haftada 3-4 gün en az kafeye gidiyorlar ve hesap sürekli çocukta baya para kitliyor yani hanfendi arkadaş ve cidden yazık çocuğada biraz anlayışlı olmak lazım. Kısacası eğer sık sık gidiliyorsa herkes yediğini içtiğini ödeyebilir belli zamanlarda jest vs zamanları hariç onlar insanın içinden gelir yapılır onun dışında dediğim gibi ama ayda yılda bir giden insanlarsa erkek yanındaki kişiden para almamalı küçülmek gibi duruyor çünkü o zaman.
10 YorumlaCentilmen Erkektir. gururunu kırmamak adına erkegin hesabi ödemesine izin verebiliriz. Lakin hayat müşterek surekli hesabi erkege kitlemek keriz yerine koymak doğru olmaz. bencil olmamak lazım yeri geldiğinde kadında erkeğine bir şeyler ısmarlamalı gönlünü hoş etmeli.
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİkili ilişkilerde hesabı ödemek, bir statü göstergesidir. Fakat ilişkinin başlarında bu statüyü gösterme çabası, gelecekleri için tehlike arz eder. En iyisi, koşullar gereği kim ödeyebiliyorsa o ödemeli, iki taraf da denk ise herkes kendi hesabını ödemelidir.
30 Yorumla
+1 yılHayatım da bir kere bile erkeğe hesap ödetmedim sevgilim olmadı ama flört veya arkadaslqeımla çok dışarı çıktım o ödese bile o gün içinde karşılığını verdim yani yemek ısmarladıysa akşamı hemen içeçek bir seyler tatlı va ısmarlarım böyle yaptığım için de hiç pişman değilim hep yaparım
52 Yorumla- +1 yıl
@_musa_84 🙏😊
+1 yılKerizdir arkadaşım. Yıl olmuş 2019. 7,5 milyar insanın yaşadığı dünyada neden elalemin karnını doyurayım? Kendi emeğimi neden başka birine sırf cinsiyeti yüzünden peşkeş çekeyim? Hesap ödetmek isteyen kadın da nafaka isteyen kadınla eşittir ve ikisi de dilencidir.
41 YorumlaKadinin da ara sira jest yapabilmesine imkan taniyin. Tamam cok minnossunuz da her zaman asiri israrci olunca ya da bunu bir kanun gibi dayatinca bu bazilarimizi geriyor beyler bilginiz olsun.😏
45 Yorumla- +1 yıl
Ln senin o minnoş diyen dilini :)
- +1 yıl
kadın jesti boyle olmaz:)
- +1 yıl
+1 yılLafa gelince koca dağları ben yarattım havası hesap ödemeye gelince "elini cebine atacak abi yeaa" cebine göre yaşa ozaman güzel kardeşim gözüne giricem diye lüks yerlere gitme. Mütevazi yerlerde bir çay iç 3 tl yide ödemiyceksen götürme. Yanındaki kızda fazlasını isteyecekse yol ver gitsin erkek adam kadına para ödetmemeli
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Yenilenin içilenin lafı olmaz. Gerçek bir dostsa hiç aklıma gelmez. Karşıdakinin niyetini hemen okurum. Kendini akılı sanıp, kâr ettiğini düşünen tipler zaten ilk görüşmede kendini belli ediyor veya en azından ben anlıyorum. O tiplerin fiyatı, o yemekte ödenen hesap kadar zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy lisedeyken bir sevgilim vardı, maddi olarak iyi değildi durumu. Sıra sıra ödeyelim böyle olmuyor demiştim. Yok ben öderim falan. Sonra parası çıkışmadı sende bozuk var mı demişti. Hemen ödeyip böyle şeylerin lafı geçmesin kimde varsa o ödesin demiştim ondan sonra peşimi hiç bırakmadı 😇😇😇
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani bu kombine kaban eee erkek daha çok şeydir ee şey salak.🙈
22 Yorumla
+1 yılŞimdi bu karşındaki insana göre değişir eğer hiç tanımadığım biriyse zaten bir çay içerim en fazla. Onuda ya o öder ya da ben ama asla cüzdanım da para olmadan hiç kimseyle bir yere oturmam. Ayrıca karşım da ki nişanlım ve ya ciddi düşündüğüm biriyse ha ben ödemişim ha o ne fark eder?
Ayrıca kızlar kendi ayaklarınızın üstünde durun esmersoy gibi eğer kadının yanın da erkek varsa cüzdana gerek yoktur demeyin.10 Yorumla
+1 yılBiz babamizdan oyle gördük. Masasındaki kadina hesap ödeten gitsin etek giysin.
60 Yorumla
+1 yılValla birader tabi erkek ödemesi lazımda benim bir sevgilim vardı kız bildiğin beni ekonomik krize sokmuştu 50 kilokız lan o yemeyle nasıl 250 olmıyor o hayret ediyorum kız bir oturmaya 2 kişilik karışığı tek gömüyodu ya hergittipimizde hasap 150 çaaatt ben valla kıymalı pide yiyodum hemde tek 😂😂😂
10 Yorumlaay çok etkileyici 😍, cool luk ya da kerizlik birikimiyle ilgili şimdi yoksa ama yinede kredi çekip ödeme çalışıyosa keriz demem de kendini kandırıyo derim ya da bu kadar iyi olmasın derim heralde, var da ödetmiyosa cool
20 Yorumla
+1 yılNe kadar abarttınız bu hesap işini ya. Dışarda babam bile para ödetmez bana. Çiftler duruma göre takılmalı. Kimseyi mahçup etmeye zor duruma sokmaya gerek yok.
50 YorumlaBirkaç kere ödeyince cooldur ama sürekli ödüyorsa da kerizdir yani 😀
40 YorumlaZarif adamdır bir kere..
Kaldıki karşıdaki kadın bile olmasa hesabı ben ödeyeceğim kavgası yapan cömert bir milletiz biz50 Yorumla
+1 yılBaşlarda erkek nezaketen öder de daha sonra kimin canı ödemek istiyorsa o öder paranın önemi yok birlikte vakit geçirmek önemli olan. Sende olur onda olmaz birbirinizi her alanda tamamlayarak yasamak lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadında ciplakligi ucuz ve itici bulan tek kişi ben değilimdir umarım
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlanyaliyim
Yazın burada her taraf et
Midem bulandı artık 😢- +1 yıl
Bende alanyadayim çıplaklar Kampı sanki😀
Cevap sahibi+1 yıl@Karanlık_sever maalesef öyle
Neredesin sen?
Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı. Kadına para ödeten erkek adam değildir. ama bazı kızlar var ki sırf parasını yemek için birlikte oluyorlar, insanları tanımadan fedakarlık yapmak aptallıktır bence
20 YorumlaGenel anlamda erkek ödemeli ha kızın içinden gelir teklif eder etmelide. Ama bazı erkeklerde cidden çok garip ya bunların lafını yapmaları garibime gidiyor. Hayır hatun kısmı kalkıp parayı uzatsa utanmayacak mı?
20 YorumlaKendini düşüren kadın kerizliğidir. Erkekte suç yok.
50 Yorumla
+1 yılkadın parası yıyen erkek karaktersizdir.. ellemeyın en fazla keriz derler! keriz olmak karaktersiz olmaktan evladır!!
33 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
@Benaşksenaşk estağfurullah, geri kafayiz biz😉
- +1 yıl
Zaten seven insan erkeği zor duruma sokmaz içeceği bir çay kahve
Resim ve resimdekiler korkunc.. 🤣 Bana göre saygısız olur, bunlar karsilikli olmali surekli diretirseler biz öderiz erkegiz diye; karşındaki kişiyi yok saymis saygisizlik yapmis olurlar.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın dibidir. Tabi hesabını ödediği kadın buna değecek biriyse. Yoksa ne para avcısı kadınlar var. Onlara günahını bile vermeyeceksin.
60 Yorumla
+1 yılÇool olduğunu sanan keriz. İkimizde eşit şartlardayken neden ısrarla ödemek isterler anlamıyorum.
40 YorumlaDuruma göre değişen hadisedir. Kadınına göre olayın gelişine göre birbirlerine verilen değere göre değişir. Ama bile bile srekli oluyorsa evet kerizliktir.
20 Yorumla
+1 yılÖdemeli ödememeli gibi boş şeyler düşünmem. Her ne durumda olursa olsun uygunluğa bakarım ben.. Sokayım öyle kuuluga muuluğa
23 Yorumla- +1 yıl
Helaaall
- +1 yıl
@Karanlık_sever öyle ama.. Manitayla takılıcam ben yok o ödedi yok ben ödemeliyim vs onu mu düşüncem.. Bende olur ki nitekim şükür Allaha var veririm.. Ama espirisine kalkar derki aşkım ben veriim.. E ver bebeğim derim olur biter.. Erkek öderse cool muul olurmuş. Hah yani hah
- +1 yıl
Haklısın
Erkek adamlik yapiyor eyvallah da kizin onunla parasi icin gezdiginin farkinda degilse kerizdir.
37 Yorumla- +1 yıl
Farkindalar bence erkek anlar
- +1 yıl
Aceba kim kimi kullaniyo oda ayri konu
- +1 yıl
Resmine baktimda bu güzel kiz heralde turk degil diye dusundum.. nerelisin
- +1 yıl
iltifat degildi. sitede yeniyim ilk arkadasim olurmusun
+1 yılNeden erkek ödüyor ki?
Bana göre Alman usulü olmalı,
Herkes kendi yediğini ve içtiğini ödemeli.30 YorumlaO.. luğun versiyon güncellemesi gelmiş hali bu görselde ki olay.
30 Yorumla
+1 yılIlla her seferinde erkegin hesap odemesi gerekmiyor ben bu konuda rahatsiz oluyorum kendimde oduyorum
10 YorumlaBana göre ya gelenekçi ya da çekingen.
Ben olsam ne yapardım?
İlklerd hep ben öderim, sonra sonra ortak hesap açarız. Öyle de oluyor zaten.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın erkek eşit ise, erkek ödemeli algısı tamamen erkek milletini sömürme amaçlıdır.
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona öyle demezler. memintolar da tombiktoymuş. her zmn herif ödüyorsa kerizdir
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi öyle diyecen sıkıştın. tombiktolar tombikto olur mu hiç
+1 yılalman usulu arkadaş grubunu içindir
başbaşa dışarıya çıktığım kadın düşmanım olsa bile yakışmaz bana10 Yorumla
+1 yılBöyle kategorize etmeye gerek yok ya gerekirse kadın da öder hesabı, nedir yani..
30 Yorumla
+1 yılNe abarttılar şu hesap ödeme işini... Götürmeyin totonuz yemiyorsa!
20 YorumlaCentilmenlik doğuştan her kadının hakkı değil, sadece hanımefendi kadınların hakkıdır.
20 Yorumla
+1 yılBunu bir kadın bilerek yapıyorsa erkeğe eğer erkjek kerizdir ama centilmenlik gereği erkeğin hesap ödemesi karizmatiktir.
10 Yorumla
+1 yılKadinsaniz zaten bu kadar abazayi kullanmamak enayilik. Yiyin paralarini kizlar
20 Yorumla
+1 yılValla kızlar kusura bakmasın yeri geldiğinde ödediğim de oldu ama ağrımı herzaman koyarım 1 öderim 2 ödemem ödettiririm 😅
10 Yorumla
+1 yılSüzme keriz neden hep erkekler ödüyorki anlamadım gitti😅
20 YorumlaYahu centilmen adam gibi adamdır. Daha neler ya. Erkek dediğin yanındaki kadını koruyan kollayan olmalıdır. Ama kadında arada ödemelidir. Hep erkekten beklememeli.
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken bu. Kadına hesap mı odetilir? Tiksindirici😂
10 Yorumla
+1 yılYani ben yanımda para olunca öderim tabi ama param olmadiği zaman da o öder bu kadar basit :)
10 Yorumla
+1 yılSurekli erkeğin hesabi ödemesi taraftarı değilim o yüzden ikimiz anlaşıp bir o bir bn oduyorum zor ikna oluyorsunuz bu konuda
20 Yorumla
+1 yılKadın erkeğin yanında hesap ödeyemez.
Biz böyle gördük10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bu fotorafda o kişi kendini küçük düşürdüğünün farkında mı acaba?
13 Yorumla- +1 yıl
Kimindi bilmiyorum, bir laf diyordu ki
Kadınlar kendilerini güçsüz ödül, güçlüye eşya gibi sunarlar diye.
İşte bu eşya gibi sunma eğiliminde. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok ne kadar üzücü bir insanda gurur olmalı. Kendisine saygısı olmalı.3 kuruşu kopardım diye düşünmemeli. O 3 kuruşu alırken kendinden ödün verdi diye unutmamalı bence yani
- +1 yıl
Herkes birseyler için ödün verir.
Kadınlarda bu tip eğilimler biraz genetik olarak var.
col da degil keriz de degil bilmiyorum örf adetleri aklı başında olan bir erkek hesap ödetmez kıza
10 YorumlaBence odemeli yerine gore oyle bir mevzu yaparsa birakirim ama her gunde kafeye gitmem sevgilimle
10 YorumlaBu türkçe bir cümle kurarken neden araya in gilizce bir kelime sokarlar anlamadım. (Cool) mesela
10 Yorumla
+1 yılÖyle gezersen merve yani çok sürmez götürürler seni
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği insan için herşeyi yapar maddiyatta küçük bir şey zaten sevmiyorsa aklina gelir
10 YorumlaKadına ödetmiyorsa keriz
Karısına kızına ödetmiyorsa cool10 YorumlaKerizlik değil ama toplumumuzda bayana hesap ödetilmez diye bir anlayış var.
21 Yorumla- +1 yıl
Ktılıyom kanka
Kızların yorumlarını okudum da gerçekten bunu kerizlik olarak görenlere anlam veremedim. Bence bir kadın kolay kolay hesabını erkeğe ödetmemeli ve kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini rahatça gôstermeli.
21 Yorumla
+1 yılKız cidden beni seviyorsa hesabı uçurup g. tüme sokmaz zaten.
10 Yorumla
+1 yılBir şey düşünülmemesi gerektiğini düşünüyorum açıkçası :) bazen erkek bazen kız ödeyebilir, cool ya da keriz diye fişlemek çok yanlış :)
20 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne