Vicdanim rahat degil... kendimden utanıyorum..

Merhaba herkese

Ben bir günaha girdim şükürler olsun ki kendimi kaptimadan kurtuldum o gunahtan ama o günahı isledigim icin coook pismanim içim icimi yiyor kendimden utanıyorum kendime yakistiramadigim bişeye bulaştım ben :( ne desem boş şimdi çünkü yaşandı artik bir kere. Bundan sonrası için kendime söz verdim uzak duracagim haramdan diye ama vicdanimi yine de rahatlatamiyorum... yardim edon bana lutfen yol gösterin. .
Güncellemeler
+1 yıl
Evli bir adama aşık oldum o da bana bu çok kisa sürdü is arkadaşım di o. Beni kandirdi desem yeridir bana hep hayaller kurdurdu bende ona kapildim çünkü benim hayatimda bana kimse onun davrandığı gibi davranmadi kimse bana sevgiyle sarilip halimi hatrimi sormadi. Şimdi akliniza cinsellik gelicek ama Allaha binlerce sukurler olsun opmesine bile karşı geldim istemedim hiç o optugunde çok rahatsiz oluyordum napiyorum ben başkasının kocasini elinden nasil alirim ben diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bazen kendi isteğimle öpüyordum onu. Hem ona yaklasmak istiyordum hemde ondan kaçmak. Kaç defa ağladım karsisinda sen beni birak git karinla mutlu ol diye o ise bana hep ben seninle mutluyum diyordu. Ben de onun her sözüne inanıyordum. Neyse ki işten ayrildi bir sebepten dolayı ben de ondan ayrildim. Son konuşmamızda seni asla unutmayacagim dedi bense helallik istedim ondan sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi cooooook pismanim kendime etmedigim hakaret kalmadı. Ben inançlı birisiyim dışarıdan duyan olsa bunu bana kimsenin itibari kalmaz ama ne yapabilirim ki bir anlik heves di benim ki.. simdi düşünüyorum da bu yaptığım yanima kalmayacak illa ki hayatimda ettigimi bulacagim. Cok korkuyorum yasayacaklarimdan. Elimden gelen tek şey dua ve tevbe etmek. Allahinizi seviyorsanız benim için hayırlı dualar edin yalvariyorum size :'( :'(
Vicdanim rahat degil... kendimden utanıyorum..