Evet arkadaşlar soru kısmında önemli olan bir detaya geldik dünyanın en egolu ve havalı , kendini vazgeçilmez sanan daha çok kendini beğenmiş kendini dev aynasında gören kızları çoğunlukla hangi ülkede yaşıyordur. Ayrıca ülkemiz sıralama da kaçıncı olurdu böyle bir anket yapılsaydı.. Not (Arkadaşlar soru kısmını kız üyelere bir süre kapadım. bayan arkadaşlar yorum yazamaz)
Dünyanın en egolu ve havalı kızları çoğunlukla hangi ülke de yaşıyor?
beyoglu0707 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öyle bir ülke yok. İnsanların açlıktan öldüğü afrika var ya? Yeterince taviz verirsen o ülkedeki kızlar bile tepene çıkar. Önemli olan bu kız milletine taviz vermemek. Onların sözünü asla dinlememek ve olabildiğince onları ezmek lazım. Yoksa ezilen erkek tarafı olur. Tıpkı türkiyede olduğu gibi. Dünya çapında genel olarak kızların kanında nankörlük akıyor. Bu inkar edilemez bir gerçek
valla etik görüşün için sağol demekki türkiye de erkekler abaza olduğu için kızlara aşırı ilgi gösteriyor onlar da ego kasıyor. bak yabancı uyruklu bir kız türkiye de yaşasın oda aynısını yapar kadınların kanın da nankörlük var evet haklısın kardeşim hepsi öyle aslında hani genomlarında var olmasa da kendiliğinden ortaya çıkıyor
Yahu çok iyi hatırlıyorum bir gün evlilik programına çıkan türbanlı kezban türk kızı tek suçunun güzel olduğunu söylüyor. ona benzer bir paylaşımı KS de bir kullanıcı paylaşmıştı
yok ya furkan orda bile öyle bise yok ego farklı bir kavram her insanda vardır aslında benim anlattığım başka birşey kızlarla ilgili mesala güney amerika da vlog çeken bir türk var izle istersen bakalım güney amerika kızları sokak da nasıl davranıyor :D
ateşli oldukları doğru hatta servet düşkünü kızların zengin sokaklarında zengin erkeği avı da bilinen gerçek ama türk kızı öyle değil zengin de olsa illa egosunu yapar.. tek suçum güzel olmak diyenleri görmek bile beni şaşırtmadı :D
Azerbaycan da ben bir yıl üniversite okudum bakü de azerbaycan da kızları ikna etmek kolay değil ama konuşmak basit görüşlere açık insanlar. metroda bile yoldaki bir kızla rahat konuşursun naz var ama ego yok azeri kızlarında dünyanın en tuhaf kızlar türkiye de yaşıyor bu gerçek :D
Bak kardeşim ülkeni iyi bilirim kardeş ülke de kızlar nazlı dır ama egolu değildir. konuşurlar tatlı bir sohbetleri vardır türkiye çok farklı gelirsen anlarsın :D
alakası yok kardeşim inan bana bak türkiye de durum çok farklı :D azeri kızları kendi oglanlarına ayrım yapmaz ama türk kızları kendi ülkesindeki erkekleri rezil edebilir başka ülkelere
bak kardeşim benim ülkemi benden iyi bilemessin sen gel sokak da bir kıza teklif et ya da telefon numarasını iste dayak yersin. onunla alakalı youtube videoları izle Bakü metrosuna benzemez burda kız ayarlamak. hatta allah korusun taciz etti diye kendini türk karakolunda bulursun
😂😂😂. Ben oyle demiyorumki sokakta ne isim var. Burdaki kizlar da metroda tavlancak degil. Herkes tren sesinden uyuyor metroda. Orda burda biyerde iste laf acarim falan
Ben bakü metrosunda çok kız ayarladım hayret de ettim yani ama sen inan bana bak şaka maka sakın türkiye de öyle bir hataya düşma kızı tanımıyorsan uzak dur
sen hiç vlog çekimlerini izlemiyorsun heral de kardeş aşk ve seks fakiri ülke diye türkiyeyi tabir ediyorlar git amerika da sokaklara herhangi bir kıza teklif et çoğu kabul eder türkiye de tacize giriyor ::D
Tabi tabi lan... en çok cinsellikte önde giden ülke zaten Türkiye. Sokakta daha seks yapanlar var. Senin dünyadan haberin Yok. Zaten en çok cinsellik müslüman ülkelerinde yaygın. Daha küçüksün. 😉 bilmediğin çok şey var. TWEETER kullan, anlarsın dediğimi.
twetter kullanmıyorum kardeşim yaşım müsait değil artık yaşın kaç ki senin böyle ego basar gibi yaşın kadar konuş diyorsun hayırdır koçum görüşüne saygı duyarım. eyvallah da öyle yaşında kadar konuş falan egoları basma bana görüşüne ters ise yazma bir daha
En İyi Cevaplar