10 ayTürk kadınlarına laf edenler önce bi aynaya baksın.
Yabancı erkekler boşuna mı Türk kadınlarına hayran? Bizde her çeşit var. Renkli göz, sarışın, esmer, kumral... Say say bitmez.
Hem güzellik sadece tiple değildir. Bizde o sıcaklık, bakış, asalet var. Karizma desen bizde, zarafet desen bizde. 😌
Boşuna dememişler Türk kadını bir başka diye. Kurban olun Türk kadınlarına. ❤️
Bu arada yanlış anlaşılmasın diğer ülkedeki kadınları kötülemem asla... Buradaki lafım kendini bişey sananlara. Kendi vatanının kadınlarını kötüleyenlere...
Yoksa tüm kadınlarımız çiçektir, maşAllah. 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayrus seçerim slaw kızları dünyanın en güzel kadınları rus erkekleri tarafın dan pek değer görmez slaw kadının mottosu evlenicek erkek olsun yeter çocuklarıma bakabilecek sadık
türk kadını ise dünya daki en mikrop toxsit kadın türüdür konun uzmanı yabancı bir adam türk kadının ne kadar sorunlu olduğuna dair kitap da yazmıştır unuttum adını türkiye de kiler için geçerli bunlar :)
türk kadının mottosu dilencilik çok sevgilim olsun herkes veriyim kendini prenses sanan gece kondu güzelleri diyebilirim lafın gelişi güzel boya makyaj esnetik gittimi babam daha güzel :) renkli pazar civcivleri gibi eve aldık dan sonra zenci gibi oluyorlar
kesin linç yedik :D
04 Yorumla- 10 ay
@İdomel :) öyle olsun
- 10 ay
33 yaşındasın hem Türkçe bilmiyorsun hem de hayallerindeki Slav kızlarının sana yan gözle bile bakmayacağını onların zaten kendi ülkelerindeki erkeklerin onlara prenses gibi davrandığı için böyle olduklarını bilmiyorsun biz sadece düz yolda yürüsek bile sizin gibi insanlar tarafından txacxize uğruyoruz onlara ise saygı duyuluyor bu yüzden bizim ülkemizde feminist erkekler bile var
- 10 ay
@valeriagoatwest çok fazla hayal dünyasın da yaşıyorsunuz konu ile yaşım türkcem taciz ne alaka? ülkede en ucuz et kadın olmuş sen bana taciz den bahsediyorsun wuaw
En güzel kızlar bildiğiniz üzere Rusya ve Polonya da çıkar ülkemiz de de güzel kadınlar var lakin sosyal çürüme ülkemizde fazla olduğu için kadınlarımızın arasında popülist bir hastalık olan özgürlük diye kamufle edilen yanlızlık ve güven vermeyi acizlik olarak görmesi oldukça yaygın..
00 Yorumla
10 ayBrezilya kesinlikle :) karma alışılmışın dışında bi tipleri oluyor cunku mesela bronz ten renkli göz gibi, baya dikkat cekiyorlar, zıt bi genetik karışmış gibi ayrı tarif edemediğim bi çekicilikleri oluyor, şekil olarak yüz hatları da baya iyi oluyor keskin yüz hatlarına sahip oluyorlar burun dudak göz şekilleri efsane bence, Ukrayna ve Rusya da güzel sarışın oldukları İçin eğer yüz hatları şekil olarak ta güzelse baya iyi oluyor onlarda ama favorim Brezilya
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası güzelin tanımı tamamen zevk meselesi, kişiden kişiye çok değişir ya. Ama sanırım şu an Rus kızlarına kadar düşmüş olay. 😊 Her kültürün kendine has bir güzellik anlayışı var, bu yüzden hangi ülke diye ayırmak zorlu iş. Ama o ayrı, kesin dünyanın dört bir yanında hayranlık uyandıracak güzellikte insanlar var. Dünyayı gezersen belki sen de her coğrafyanın güzellerini yakalayabilirsin! 🌍😉 Ama Rusya neden olmasın diyeyim?
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 10 aydeğişir kişiye göre
10 Yorumla en güzel kizlar hangi ülkeden çikar diye bisey yokki bütün dunyadaki kadinlar güzeldir zaten ama türk kizları başka benim için bizim ulkemizin kizlarin cok guzeller ama ben yunan kızlarınada parantez aciyim onlarda efsane yabanci ulkelerdeki kizlarin tek sempatikligi senin kültürünu bilmiyor dili farkli turkiyeye geliyoda biseyler anlatmaya calisiyon ya sempatik geliyolar
20 Yorumla
10 ayHer ülkenin kızlarının stabil aynı model bizim ülkede çeşit çok bizimkiler tabiki
1019 Yorumla- 10 ay
Yok ben Rus istiyom
- 10 ay
Alabiliosan al ne dim
- 10 ay
Alabilsem alirim hdhdjsjs
- 10 ay
Seni nedn secsinler dmi
- 10 ay
Yok onlar da ego yok guzellik çok ben ayarlardim Rusça bilsem hdjdjs
- 10 ay
Sizin ego dedgnz şey istedgnz kizlarn size bakmaması mı acaba 😄
- 10 ay
Yok trip atıyordu benimki boşadı sonra durduk yere :(
- 10 ay
Durduk yere mi yapmissndr bsi şizofren mı bu
- 10 ay
Senlik bişi yok ilişkimizi bitirelim mi dedi yıkıldım sonra aşk işlerine tövbe ettim
- 10 ay
Hmmm sebep belirtmemesi saçma
- 10 ay
Boynuzluyodur belki
- 10 ay
Bilmiyorum artk
- 10 ay
Benim Rus bi sevgilim var okuldan değişimle gelmiş 3 senedir çıkıyoruz. Türk kızlarına bin defa tercih ederim her kategoride türk kızlarından daha iyiler. Güzellik, seks, entellektüellik, sosyal zeka vs her ama her konuda daha iyiler.
- 10 ay
cüzdanındaki para bitince bırakıyolar yalnız
- 10 ay
@mutlukurbagaa Kız benden daha zengin ha bende zengimin ama.
- 10 ay
@tahakosolgu ben şunu anlamıyorum bakire olsun temiz olsun bilmem ne olsun diyo bu erkekler sonra 16sından beridir s3ks devrimi yasamıs yabancı kadınlara gidiyolar o zaman kimse laf söylemesin yani
- 10 ay
@mutlukurbagaa Benimkide bakireydi ki. Buradaki insanlar rus kızlarını gerçekte bilmiyorlar. Ruslar inanılmaz dindarlardır aslında. Ortodoks hıristiyanlar katoliklere göre çok daha dindarlardır. Yani burada anlattıkları kadar bir poligami yok Rusya'da aslında. Ha ama ben yinede illa bakire kızla çıkıcam diye bi derdim yok çünkü çok sıkıcı oluyolar. Bildikleri tek şey türk dizileri alışveriş vs hayat hakkında hiçbir şey bilmiyo oluyolar genelde çok sıkıcı oluyo. Bir de ben ilişkiye girmediğim kızla sevgili olmak istemiyorum.
- 10 ay
@mutlukurbagaa Kısacası Türk kızları çok sıkıcı oluyo ne yazıkki. Hiçbir hobileri vs olmuyo bildikleri tek şey bana alışveriş yapmam için para vericek beni sahiplenicek birisi olsun. Yatakta bile çok basitller. Evcil hayvan almak gibi türk kızıyla evlenmek. Yemini suyunu veriyosun oda sana sevdiriyo kendini daha fazlası yok ne yazıkki. Bu da bizim berbat toplum düzenimizden dolayı ama yapıcak bişey yok o yüzden yabancı kız ararım ben her zaman.
- 10 ay
umarım mutlu olursun :) ya da olmazsın
Şeyi anlamıyorum çoğunuz rus seviyorsunuz okey sıkıntı yok. Biz kızlar koreli erkekler, rus erkekler ya da İtalyan erkekleri diyince neden laf ediyorsunuz
618 Yorumla- 10 ay
Ben etmiyorum tercih meselesi edenlere de onu
- 10 ay
Koreli erkekler mi? Aklını mı kaçırdın sen? Hiçbirisi yakışıklı değil, erkeksi değil bir de üstüne üstlük s*byancı, kadın düşmanı oluyorlar
- 10 ay
- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
10 ayTüm kainat güzelleri venezuelladan çıkar ruslarda güzel ama genel itibariyle çiğ ve donuk bir görüntüleri var ama latin kadınları her zaman bir adım önde;)
51 Yorumla- 10 ay
Cidden latinolarda ayrı bişey var kıvrımları çok güzel oluyo kalemle çizilmiş gibiler
10 ayTürk kadınları bir başkadır, esmeri sarışını yeşil gözlüsü elası her telden var bizde.
528 Yorumla- 10 ay
Rusya bambaşka ayoll 💅🏻
- 10 ay
tamam sen rus kadın bulup evlen 💅🏻
- 10 ay
Amin
- 10 ay
nene hatuna kurban olsun bizim adamlar! tamam Ruslar çirkin demiyoruz maşallahları var güzeller zekiler fizikler ateş ediyor falan da aynı güzellik Türk kadınlarında yokmuş gibi ne bu Rus sevdaları anlamadım. sürekli Türk kadını ile Rus kadınını kıyaslama peşindeler yahu kendi öz yurdunun kadınları varken burdaki kadınlar bitti de başka milletlerin kadınlarına sulanıyorlar.
- 10 ay
gaza getirdin beni kız Türklük damarım tuttu ulumaya gidiyorum bb 🐺🇹🇷🇹🇷
- 10 ay
Duyar mı kasıyorsun? Utanmasan vatan haini ilan etcen
- 10 ay
evet duyar kasıyorum buyur sorun mu var zoruna giden ne?
- 10 ay
Rus kızlarına aşığım
- 10 ay
Rus kızları da sana bayılıyordur eminim 😏
- 10 ay
Görse bayılırlar 💅🏻
- 10 ay
ama görmüyorlar 💅🏻
- 10 ay
Görseler yaşanacak senaryo :
Rus : Vahşi erkeğim ayyyyyy 💅🏻
Me : Hehe oyleyimdir - 10 ay
vahşi erkeğim ne kusucam 🤢
Ruslar lütfen şu oğlanı başımızdan alın da Türk'lere denk gelmesin - 10 ay
Hayır demem Ruslar alsın beni hdhsjsjsjsjs
- 10 ay
bb geri dönme lütfen 👋🏻
- 10 ay
Jdjdjsjs yaw ne kafa kadınsın güleceğim yoktu jdjdjdsj keşke senin gibi biriyle sevgili olsam (şüpheli)
- 10 ay
az önce Rus kadını diye zırlıyordun noooldu Türk kadınının cazibesine mi tutuldun hayrola 🤔
- 10 ay
Kıskandıniz dimi
- 10 ay
çok teşekkür ederim balımm ben de senin çok güzel olduğunu düşünmüştüm 💐💞
tamam kaostan beslenen bu canlıyla münakaşayı burada kesiyorum öyleyse ahaha - 10 ay
💃🏻💃🏻🌸
- 10 ay
Sevgilim olacak var mı 💅🏻türk kızları en güzeli
- 10 ay
U değil R dönüşü
- 10 ay
Evet türk kızları daha iyi 💅🏻 lütfen affedin (şüpheli) hdjdjsjs
10 ayTürkiye’den çıkar. En çok estetik Rusya’da yaptırılıyor çünkü çirkinler. Hayatımda gördüğüm en çirkin kadın Rus’tu.
36 Yorumla- 10 ay
He he
- 10 ay
Gerçekten öyle istersen dmden kadının hesabını vereyim bak fotoğrafına dicem ama gördüğünü anlayamadığın ve hormonların bozuk olduğu için kabullenemezsin
- 10 ay
Görsem inanmam Rusların çirkin olduğuna
- 10 ay
Evet, ben de tam ondan bahsediyorum çünkü fetişin ve takıntın var klasik Türk erkeği işte😃😃😃
- 10 ay
Rus kızlara hayran olduğum için 💅🏻 ayoll
- 10 ay
Güzel olmadıkları için hayran olamazsın fetişin var, takıntılısın ve gördüğünü anlayamıyorsun o yüzden böylesin.
Güzellik & Bakım konusunda 861 cevap paylaştı. Kesin bir ülke var diyemem. Her ülkede olduğu gibi güzeli de var çirkini de. Ruhlar genel olarak makyaj estetik ve birazda cesur giyindikleri için görsel olarak güzel gelsede 35 inden sonra abi çöküşe geciyorlar
10 Yorumla
10 ayTürk kadınlarının bokunu yiyin ulan. Rus kızları bakacak sanki sana
42 Yorumla- 10 ay
Rusların yiyelim bence dhdjdjjskssk
- 10 ay
Tamam koş peşine
10 ayRusların güzel olduğunu bir tek ben düşünmüyorum herhalde ya hepsi aynı fabrikadan çıkma gibi sarı saç mavi göz bla bla Türkiye'deki kızlarından çoğu öyle hatta daha güzeller tabikide Hindistanin guzellerini eş geçmemek lazım 🙂↕️
04 Yorumla- 10 ay
Hindistan mı😂😂 Bi git
- 10 ay
Şaka yapmıştım djfbkddm
Gizli Üye(36-45)10 ayTürkiye'de ki kızları beğenmeyen erkekler yatağa atmak için bin bir takla atıyor. Zannedersiniz hepsi Rus anneden İtalyan babadan olmalar
Her ülkenin kadınlarının egosu var Türk kızlarının neyi eksik onlarda da olsun o kadar
Türk kızları gibi eşine düşkün hamarat değer veren Ülkede var50 Yorumla
10 ayBakma sen Türk kızları en güzeli de bokunu çıkardıkları için millet dışarıya yöneliyo
51 Yorumla
10 ayBence Ruslar değil latinler daha güzel kıvrımlı uzun boylu ve guleryuzluler Ruslar gibi dönük ve boş boş bakan tipler değiller... sadece makyaj yapmayı bilmiyorlar😅
10 Yorumla
10 ayYalan. Adli parcayi dinlerken. Bu basligi gordum harika oldu. Ve bende. Yalan diyorum. Cunku. Hepsi sarisin. O ulkelerde gercek sarisin miktari. 100/01
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayHer erkek rus ister ama alamaz
Eheheh iki tane rus arkadaşım var 🥰
Neyse RUSLAR BAYA GÜZELLER CİDDEN
02 Yorumla- 10 ay
Birini bana ayarlasana
- 10 ay
😂😄
Brezilya. Koyu saç, renkli göz genetikleri var çünkü.
30 Yorumla
10 aybence brazilya, italya da bazilari var guzel fena degiller bide ingilisler de iyi hepsi degil ama
10 Yorumla
10 ayyani kişiye bağlı ben bu ulkeye baglama olayini cok cozemedim
16 Yorumla- 10 ay
Ruslar taş gibi niyeyse
- 10 ay
biraz bu estetik işlerini baz alirsak en cok oran ruslarda derim
- 10 ay
Aferin
- 10 ay
ruslar guzel demedim estetikli dedim
- 10 ay
Djdjsj pardon yanlış okumuşum
- 10 ay
caktirma boş ver
Kalça Brezilya, güzellik ve vahşilik Rusya, Türkiye'den güzeller var işte genel bir yorum yapamam. Hepsini harmanla al sana ideal kadın
10 YorumlaKızlar beni ilgilendirmiyor ama italyan erkekleri off
19 Yorumla- 10 ay
Abla eskiden Kore erkekleri derlerdi şimdi italyan erkekleri diyolar jxjdjsj
- 10 ay
İtalyan kesim pantolon gibi olan mı 😂😂
10 ayTrip ve kaprisleri olmasa Türk kızı dünyanın 1 numarası bence. 😀
20 YorumlaTürkiye, Brezilya, Peru, İspanya, İran, İtalya, Ukrayna, Rusya, İskandinav ülkeleri
20 Yorumla
10 ayRusya, ukrayna ve amerika, hepsinin de genel karakter sorunu var. Türk kızları son 5 yılda öyle bir şeye evrildi ki hepsi birbirinin aynısı.
00 YorumlaBaş koymuşum Türkiyemin yoluna
- 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kıyaslamaya gerek bile yok
00 YorumlaTürkiyedeki kadınlar hariç diğer ülkelrrdeki çoğu kadınlar daha iyi anlayış olsun sevgi olsun yaklaşım olsun
02 Yorumla- 10 ay
Neden acaba😂
10 ayHiç adil bir karşılaştırma değil. Türk kızı için en çirkin fotoğrafı koymuşsunuz. 🌹❤️
01 Yorumla- 10 ay
Sistem otomatik koymuş knk popüler olunca öyle oluyor artık
10 ayHeryerden çıkıyorlar güzel kızlarımız. Irkı yok bunun.
013 Yorumla- 10 ay
Rusya daha fazla
- 10 ay
Olabilir zevk meselesi canım
- 10 ay
Evet aşkım dufjdjsj
- 10 ay
Bence uysal kadınlar daha çok seviliyor olabilir mi? Tipten çok
- 10 ay
Ben açıkçası aşık olduğum kadının huyunu onemserim huyu daha çok aşık eder dış güzellik olarak sadece Rusya diyorum
- 10 ay
Anladım seni :)
- 10 ay
Off moralim bozuk ya 🥺
- 10 ay
Niye be
- 10 ay
:( boş ver kimin umrunda
- 10 ay
Noldu
- 10 ay
Ailevi meseleler hep
- 10 ay
Anlatabilirsin bans
- 10 ay
Burdan olmaz
Gizli Üye(25-29)10 ayEn güzel kızları bilmiyorum ama en yakışıklı erkekler Hintlilerden çıkıyor genelde güzel bir ırk olmamasına rağmen yakışıklısı da yakışıklı 🤤🤤 Sidharth Malhotra mesela
07 Yorumla- 10 ay
Djdjdj aynen aynen
Cevap sahibi10 ayVarun Dhawan da aşırı yakışıklı görsem aklımı kaybederim öyle bir şey Hindistan'a gidesim var çok fena 😂😂
- 10 ay
100 binde 1 denk gelir djdjsjs
Cevap sahibi10 ayKardeşim yüzdeyle olasılıkla ilgilenmiyorum ben 10 milletin en yakışıklı erkeğini kapıştırsınlar benim için Varun Dhawan söker atar diyorum banane çoğunluktan bana Varun lazım 😂😂
- 10 ay
Jdjdjsjs nasip olur inş
Cevap sahibi10 ay19muşun zaten kime ne anlatıyorum 😂😂 bi süreçtir yavrum bu geçer geçer
- 10 ay
Yok gecmiyo djdjs
- Güzellik & Bakım konusunda 556 cevap paylaştı.
10 ayBen Türkiye'de en güzel doğal boyasız kızları alaçati da gördüm 😃😃
10 Yorumla
10 ayrusya ukrayna hikaye asil efsane guzellikte olanlar brezilya latin amerika da asiri cekiciler
12 Yorumla- 10 ay
Transite benziyolar
- 10 ay
hicte bile hepsi tas 90 60 90 esmer karamelize tenleriyle bi efsaneler
Zevklerle renkler tartışılmaz her ulkedede güzel biri mutlaka vardır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Ruslar güzel hepside bakımlı olduğundan eğer Türklerde kendine baksa çoğu ülkeyi geceler bence
10 YorumlaPolonya ve Ukrayna güzel. Rusya'dan da bazıları.. Amerikan, Macaristan dan güzeller de var..
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı.
10 ayHer ülkeden güzel kadınlar vardır ama şahsi görüşüm Nordik (kuzey) ülkeleri
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
10 ayKişinin çekicilik anlayışının ne olduğuna bağlı. Bunun genellemesini yapmak çok saçma.
00 Yorumla
10 ayRus, kuzey kadınları. Hem de tribi derdi daha az :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim ilgimi daha Asyalı kızlar çekiyor. Özellikle çekik gözlü olanlar çok tatlı geliyor bana. Japonlar, Koreliler, Çinliler, Kazaklar, Moğollar
00 Yorumla
10 ayUkrayna-Rusya-Polonya ve Guney Amerika... İtilaf devletleri oldu bu be 😅
00 YorumlaTürkiye demek isterdim ama sanırım değildir
04 Yorumla- 10 ay
Herhalde sen akraba köyünde yaşıyordun genetiklerin seni şaşırtıyor lol
- 10 ay
@valeriagoatwest ilkokul terk köylü ailen gibi mi sandın herkesi
- 10 ay
Antalya larada yaşıyorum sen buraya ayağını bile atamazsın prsxp evladı
- 10 ay
@valeriagoatwest sülalenin sıfatını sayma bana İzmir çeşme ve alaçatıda yaptım bu yıl tatilimi
sarışınlar değil beyaz tenliler hoşumuza gidiyor dolayısıyla russian girl
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı.
10 ayBrezilyalilar güzel oluyor. Adriana Lima, Jessica May... Bunlar Brezilyalı
00 Yorumla TV de gördüğüm kadarıyla Mısır kadınları çok dikkatimi çekmişti
09 Yorumla- 10 ay
Arapları ne çok seviyorsunuz ya siz onlar da türkleri bu kadar seviyor acaba
- 10 ay
Sevmiyoruz kardeşim arapları sevmiyoruz ikile
- 10 ay
@britishshorthairr İngiliz gavuruna hayran olan mundarlar, burada gelip Araplara kusuyor. Hele bak sen sütü bozuk eniklere...
- 10 ay
@DiplomalıHavuç 👏🏼👏🏼
- 10 ay
@nupelda34 engelle lütfen şu piciiii
- 10 ay
Ruhları hasta bunların. Gavura hayran Müslümana düşman...
10 ayHer ülkenin kendisine has güzelliği vardır..
Gönül kimi severse güzel olan odur00 Yorumla
10 ayEski kız arkadaşım yarı Türk yarı Belarustu elbetteki Rus derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAraba markalarıyla benzetme yaparsak ;
🇷🇺Rus Kızı = Lamborghini
🇧🇷 Brezilya Kızı = Toyota
🇹🇷Türk Kızı = TOFAŞ010 Yorumla- 10 ay
Sadece bizim ülkede bu sıralama böyle bunu da bir sorgulamak lazım😂
- 10 ay
Böyle bir analiz olmaz fjdjsjs
- 10 ay
40 yaşına gelmişsin hâlâ çok renkli bir hayal dünyan var gizli üyecim tebrikler alzheimera merhaba deyin bu kadar overthink fazla
- 10 ay
Sana ne oluyor ablacım herşeye burnunu sokuyon
- 10 ay
Sen 19 yaşındasın ama hâlâ Türk kızı mı Rus kızı mı diye sorular soruyorsun senin annen Türk baban Türk şu genetiklerinizle ve tarihinizle bi gurur duymasını ilk önce öğrenin tabi ki kendi ülkemin kadınlarını sizin gibi böceklerden koruyacağım
- 10 ay
Ölümüne türkücüyüm güzellik olarak yalan mı Ruslar daha güzel utanmasan vatan haini ilan etcen
- 10 ay
Türkcüyüm*
- 10 ay
sence Rus kızı sana bakar mı onlar çok seçici biz artık dış görünüşü geçtik adamlık bekliyoruz Rus erkekleri sizin gibi mi sanıyorsun
- 10 ay
Sen evde kaldın galiba millete sarıyorsun
- 10 ay
Puahabhaua sence bu kadar zeki olan ben evde kalır mıyımamk
10 ayAlman kadınları da taştır iyi Almanca bilirsen düşürürsün.
00 YorumlaGuney koreli kizlar çok güzel Çinli kizlar çok güzel
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. Benim guney asyada dikkatimi cekiyor onlarsa sut gibi bembeyaz oluyolar.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKızları bilmem de İtalyan ve İspanyol erkekler fenaaaa
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBir tane bile doğal Rus göremezsin. Hepsi küçük yaştan itibaren dolguya estetiğe başlıyor. Çünkü çirkinler kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar ve ayrıca sizin gibi sapıklar olmasa Türkiye'de işleri olmaz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHər ülkenin kızı güzel ama ben Skandinav ülkelerinin kızlarını daha güzel buluyorum
20 YorumlaBen şunu söyleyeyim orta derecede güzellik olabilir ama kalbinde merhamet acıma duygusu yani şiddet olan bir insan yani insana acı biber gibi gelir ama merhamet olan bir insan insana bir şeker gibi gelir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güney Amerika Latin kızları bende rus derdim ama 40 yaşından sonra hepsi çöküyor.
00 Yorumla
10 ayValla rusya kadını da güzeldir ama türk kadını bir başkaa
31 Yorumla- 10 ay
Doğru türk kadını egosu Max djdjsj
Her ülkenin kadınları güzeldir bizim türk kadınların güzelliği bambaşka esmer sarışın kumral ne bulursan var hahah
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 730 cevap paylaştı. En güzel kızlar Arnavutluk Kosova ve Bosna Hersekten çıkar o kadar
00 Yorumla
10 aykızları bilmem de erkeklerde türk seçmeyeceğim kesin
23 Yorumla- 10 ay
😄🤣
- 10 ay
Ben türk kizlarini seçerim mecburiyetten jdjdjdjdd :d
- 10 ay
Neden mecburiyet?
Gizli Üye(30-35)10 aySlav ırkları
- Rusya
- Ukrayna
- Moldova
- Beyaz Rusya
00 Yorumla
10 ayTurkiye iyidir fizik ve guzellik olarak dengeyi yakalamis
20 Yorumla
10 ayKimse kusura bakmasın güzel bakan güzel görür türk kızı kadar güzel bir kız bilmiyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat