AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
TÜRKİYE BEN TÜRK MİLLİYETCİSİYİM ARKADAS🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
pardongazageldim
Tayland diyen körler çıkar türk ve slav kadınları varken.
bence her insanın güzellik algısına göre değişkenlik gösterebilir
Bakmaktan bakmaya fark mı var diyosun
En yakışıklı erkekler İtalyan, Türk ve İskandinav
Bizim kizlar güzel ama burnundan kıl aldırmıyor lar
Rusya ama onun dışında yunan veya ispanyol kızları efsanedir
Esmer güzelleri brezilya, sarışın güzelleri rusya. Ama rusya lider 😍
Bizim ülkemizden tabikide 😊
Türk kızlarımız su gibiler
Ülke değil ama latinler müthiş
Ruslar müthiş ayol
Yok ya
Mehmet rusyaya gittin mi?
Mehmet değil gürkan
Üzgünüm Paul bey ama bu ülkere gidip görmeden genellemeni yapmamanı öneririm
Bu genellemeler nasıl ruslar türkülere bayılıyoyu yanlış çıkarıyosa bu millet en güzelleri içerir genellemesinide yanlış çıkarır.
Reelste meelste görüyoruz çoğu fıstık gibi 🥜
@theshadowisback anca telefondan görürsün zaten eminim annen senden kurtulmayı iple çekiyordur
Yanlış cevap
Ben her zaman doğruyum
Türk için cephede kim savaşmışsa o en güzeldir
Türkiye 😃
Türk kızları ve slavlar diyorum
Elbette Türkiye 🇹🇷❤️
Gurme erkekler Latin kadınlar olduğunu bilir
Rus, Ukrayna mükemmel bir DNA
Türkiye Türkiye'de Erzurum'dan yaz😂
Aaa aşık oldum 😍😍😍
😂😂teşekkür ederim o zaman.
Sevgilin var mı bilmiyomda djsjsj senle aynı yerde yaşasak kesin sevgili olurdum yavsardım yani hdjssj
Hahahahahs yok artik
Knk bana mesaj atsana valla kötü bir şey demicem
Taktik alcaktim ya tüh
PAUHAHAUSH 19 yo theshadowisback kendisinden çok daha güzel olan kızlara yürüyüp red yerkenki full hd görüntüleri mi bu hani Rus kızları allahtıamk
@valeriagoatwest erkeklerin özeti bu😂
Yaşasın Türk kizlari 💅🏻(şüpheli)
Ruslar çünkü bakıyorlar kendilerine
Doğru erkekler para veriyor onlara onlarda kendilerine bakiyolar
@sanırımdelirdim bu söylediklerinin içi boş bunu bilemezsin ama kendilerine bakıyor mu bu çok net
Bu söylediklerimin içi boş değil 5 yıldır Rus komsularla yaşadım parayı seviyorlar kanka sizi değil paraya düşkünler erkeklerin çoğunu para için kullanıyorlar hatta kadın bizzat kendi ağzı ile anlatmıştı
@sanırımdelirdim o kısmı beni ilgilendirmez rus kadınlarının bir çoğu kendilerine iyi bakıyorlar bunu kötü anlamda da düşünmemek lazım onlar bakımlılar bizimkiler için aynı şeyi söylemek biraz güç yine genelleme yapmak doğru değil tabi bakımlılar da var ama ruslarla karşılaştırdığımızda rus kadınlar birkaç adım önde
Ya kaç defa Rusya'ya gittin Rusya'da yaşadin? Türk kadınları onlardan daha bakımlı bir çoğu Rus kadınlarının nasıl bir çoğunun bakımlı olduğunu düşünüyorsan türk kadınları da öyle. Ayrıca bakımin kadını erkeği yok şahsen türk erkekleri de pek temiz sayılmaz ona kalırsa leş gibi ter kokup vücut kıllarını bile alamayacak kadar aciz insan çok sonra oturup türk kızlarına sallayın oh ne âlâ memleket Rusya'ya gitsen iki gün sonra türk kızı diye ağlarsın haberin yok
Ben ağlamam açıkçası dhjdsjsj
Ruslar Türklerden daha beter sırf ırk olarak farklı diye cekici geliyor size ama öyle değiller 😀
💅🏻 Rusya ayol
@sanırımdelirdim yavrum konumuz karşılaştırma rus türk brezilyalı ben de türkiyede yaşıyorum da söylüyorum ben rus kadınlarının daha bakımlı olduğunu düşünüyorum ki öyleler bizimkilere bakıyorum çoğunun gırtlağı çıkmış hep yağ bu benim görüşüm tabi sana bu benim görüşüm ben böyle düşünüyorum sen de kabul edeceksin demiyorum ben böyle düşünüyorum sen nasıl düşünürsen düşün tamam sen de öyle düşünüyorsun eyvallah ben yine de Rusların daha güzel daha bakımlı olduğunu düşünüyorum ya
Ya Allah aşkına Türkiye'de nefes alsa yeter diyip yatağa atmak için çabalayan sonrada buraya gelip görünüşü hakkında yok gırtlagi çıkmış yok yağ bağlamış diyorsun ulan sen nasılsın kim bilir türk kızları ile Rusları bir tutuyosun yok bilmem daha bakımlı daha güzel görüşüne bişey demiyorum sadece çok yanlış düşünüyorsun ayrıca Rus kızlara sana bakmaz emin ol o yüzden istediğin kadar onları tercih edebilirsin yine türk kızları bakar senin yüzüne 😂
@sanırımdelirdim beni ne kadar tanıyorsun da boş yorum yapıyorsun acaba :D biri hakkında konuşurken önce tanıman gerekiyor sallama bu kadar :D bir de böyle çirkefleşmeleri yok mu :D Yine söylüyorum konumuz rus türk brezilyalı kızlar kendini kaybetme ya birini tanımadan da bu kadar sallayıp da çirkefleşme rica ederim ama beni bir konuda daha haklı çıkardın rus kadınlar senin gibilerinden birkaç adım önde :D
Haklı olduğum için diyecek bir şey bulamayınca cirkeflesme diyosun sende haklısın seni kim napsin Türkler bile zor bakar sana burada karşılastirma yapiyosun bu daha komik 😂
@sanırımdelirdim yo haklı değilsin haklı olamazsın çünkü burada bir görüş paylaşıyoruz ve sen kendi görüşünü kabul ettirmeye çamur atmaya görmediğin halde bana çirkin demeye çalışıyorsun bilakis yakışıklıyım ama sen evet çirkefleşiyorsun daha tartışmayı bilmiyorsun konudan sapıyorsun gülünç duruma düşüyorsun saldırarak olmayan kaliteni de sıfıra indiriyorsun bu yüzden yine Rus kızları diyorum sana artık gülmüyorum sana acımıyorum da çevrendeki sana katlanmak zorunda kalan insanlara acıma hissi duydum bunu söylemem gerekir
Kendi görüşümü kabul ettirmek değil hayatında kaç Rus tanidin kaç kere ayni ortamda bulundun? Görüşünü paylasabilirsin ama türk kadınlarına çamur atan sensin asıl kıyaslama yapacak seviyede bile değilsin neyin kafasini yaşıyorsun sen al Ruslar senin olsun tabi bakarsalar sana 😂 türk kadınlarını gömüp Rusları yuceltmende doğru değil. Kalitesiz bir insan olduğun için ona göre konuşuyorum bende kaliteli bir insan kıyaslama yapmaz zaten 😂
@sanırımdelirdim Rus kadınlarıyla konuşmadığımı nereden biliyorsun ya sen Allahım yarabbim ya kızım hadi git işine ya :D Allah Allah
Dayı sana ne türk ne Rus bakar bu kafayla kimse ilgilenmez senle 😀
Kalitesiz bir insan olup kaliteden bahsetmende çok güldürdü beni 😂
@sanırımdelirdim yavrum o kadar boşsun ki sadece ezberden konuşuyorsun saçma sapan sallıyorsun hâlâ
Yavrum? Dhhfksdbksnxk ayyy su kelime beli senin ne olduğunu belli etmeye yetti zaten
@sanırımdelirdim yorumlarin hepsini okudum yeterinceye kadar dogru konusmussun ve yerin dibine sokmussun sen salla gec bu orspu cocugunu ya olm acliktan nefesi kokuyordur agzi cay sigara kokan saclarina limon suren 1 ayda dus alan birisini niye bu kadar ciddiye aliyorsun halbuki boyle tipleri umursamaman gerek boyle orspu cocuklari gorus degil egosunu tatmin ediyor ayrica o rus kadinlar parali olan erkeklere bakiyor paran yoksa onlarin gozunde hicbirseysin ukraynali rus erkekler dururken turk erkeklerine sira gelmez cunku onlar daha cok bir karizmatik oluyor ha gelirsede parasi icin gelir duygusal anlamda gelmez hadi o kadar yakısıklısın suraya fotografini koysana bakalim dedigin gibi varmisin yuregin varsa koyarsin yuregin yetmiyorsa zaten belli ne bok oldugun
@cerenncerenim_ görüşümün ne kadar doğru olduğunu bir kere daha gösterdiğin için teşekkür ederim sana kahfdklhf :D
@cerenncerenim_ yazdığım şeyleri anlayan tek insan olabilirsin
ya olm sen gec onu fotografini koysana buraya yakısıklı olduguna bakalim sozde oylesin ya goster hadi laf var icraat yok yemiyor dimi kendi fotografini koyacak kadar yuregin yok neye benzedigini cok iyi biliyorum zaten rahat ol sen benim konustugum cocuk senden daha cok yakısıklı aq en azindan cocugun bir gideri var senin yok aq amna koydugumun davari seni balbazar suratli orspu cocugu seni😂
@cerenncerenim_ sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim ne olduğunu söyleyerek bu kadar düşmen beni şaşırtmıyor ne de olsa beni haklı çıkarıyorsun :D
"bilakis yakısıklıyım" kendince dogru konusuyor olabilirsin beygir suratli orspu evladi seni
@cerenncerenim_ ne evladı olduğunu sürekli söylemek zorunda değilsin evet yakışıklıyım ama bunu sana kanıtlamak zorunda değilim hele ki senin gibi birine
ya skktir git aq seni hakli cikarmaya degil ezmeye calisiyorum orspu cocugu kendini yukseklerde gorme hicbir kadin senin gibi suratsiza bakmaz yakısıklı erkekler dururken sen onlarin yaninda hicbirseysin lafin bile gecmez
@cerenncerenim_ aslına bakarsa senin gibileriyle tartışmak bile insanın kendisine hakaret sayılır şu komik zavallı tavırlarına bak zavallısın haklı olduğumu da iyice kanıtlamış oldun teşekkür ederim tekrar istediğin kadar nefretini kusabilirsin takılmıyorum artık seninle tartışıp da zamanımı boş yere harcamak istemiyorum daha değerli şeylere harcayabilirim zamanımı
@cerenncerenim_ çok haklısın sende diğer yorum yapan arkadaşta
@cerenncerenim_ sen konuşmaya devam et
@cerenncerenim_ zcjdksahkhsjkdsh
sen bu masalda kendini kandirmaya devam et olm sen daha konusamiyorsun lan o kadar ac ve muhtacsinki herhangi bir kadin sana bakmadigi icin kopek gibi kadinlarin pesine dusuyorsun lan amna koydugumun yoksulu tipsiz orspu cocugu seni
@cerenncerenim_ türk kadınlarını aşağılayan milliyetsizi nasıl da dumura uğratmış kraliçe
gercekleri yuzune vuruyorum diye nasilda kudurdu orspu cocugu isine gelmeyince oyle olur yedi benden yiyecegini kel kafasini skktigim dayi seni bu tiple benden baskasi skkmez yalan soyleme bak ha
@cerenncerenim_ :D :D askhdfklajldhaskhdaşkh
O değil de İtalyan erkekleri üff
Rus girls ufff
Rus çok sevmem ya bana beyaz Rus lazım 😂
Jdjdjdjd hepsi beyaz abi
Sarı la onlar 😂
Kendi ülkemin kızları güzel
Bence çerkez kızları çok güzel
Elçin Sangu mesela
Gerçek gurmeler brezilya der djfkfkg
Latin Amerika, orta doğu.
Etiyopya sarim kabilesinden bence
Brezilyalıların çoğunluğu güzel değil ama rusların öyle bence rus
İskandinav kadınlar çok güzeller
İstisnasız Rus. Konu tartışmaya kapalıdır
Türkiye yi çıkar 🤣🤣🤣🤣
Bir ülkeye indirgeyemeyiz ga
Slav ve Latin kadınlar çok güzeller
Kuzey Avrupa ülkelerinden her hangi biri..
Kuzey Avrupa İzlanda Finlandiya
Valla bize bir faydası yok
Kaç ülke gezdi acaba yorum yapanlar
Harikalar Diyarından. 🐇
Rus tabi tartışmaya kapalı bir konu.
İspanya İtalya
Hayır latin
@RedbullHo zaten Latin kadınları İspanyol kökenli
Her ülkenin kızları ayrı bir güzel
Komple slavlar. rusyadan karadağ'a
Rusya Belarus Uknraya ABD ve Japonya güney Kore Almanya Fransa İngiltere İspanya İsviçre
A***lar K***r ve E***r hariç her ülkeden
Slav ırkı çok farklı cidden ego yok güzellik cok
Paran olursa tabii egolu davranmıyorlar.
Ben egolu bir Slav ırkı hiç tanımadım Türk kızları gbi değiller hatta daha sadeler
Çünkü onların babaları abileri baskıcı değil. Bi erkek sokakta senin kız kardeşine selam verse o erkeğe ilk sen tepki gösterirsin kardeşini kısıtlarsın sonra da kardeşin diğer erkekler tarafından egoist olarak görülür.
Ve ayrıca daha sadeler diyorsun ama onların yüzleri gözleri hep dolgu estetik.
Ve emin ol paraya onlardan daha çok değer veren başka ırk yoktur. Türk kadınları genelde fakir olan eşleriyle evliliklerine devam ediyorlar ama Ruslar asla fakir olan bir erkeğin yanında bulunmaz bunu Rus erkekleri de biliyor.
Dolgulu olanları demiyorum ama geneli sade oluyor Türklere baksana full estetik paralilar 😂
Bak son dediğine katılıyorum
bizim ülkeden çıkmadığı kesin 😅
Balkanlar ya da asya
danimarka kolombiya brezilya polonya kore
🇦🇱🇦🇱🇦🇱 benim ülkemden
Türkiye'den çıkıyor.
Türkiye 🔥
Sonuç olarak hepsi vajinadan çıkıyor
Hindistan erkeği mi italyan erkeği mi? Al sana vajinadan çıkma
saygılar
Puhahaha
Yakışıklı hint erkekleri de var. Ülke b*k götürdüğü için ve bir çok sebepten ötürü güzelliğe/yakışıklılığa ayıracak vakitleri yok. Eskiden hatırlıyorum da insanlar taş gibi korelileri aşağılardı, çinlileri ezik görürdü ırkçılık yapardı çekik göz diye diye. Şimdi kendilerini nasıl da parlattılar milletin ağzının suyu akıyor. Aynı tarife bir gün hindistana da uygulansa ve medyayı domine edebilecek kadar güç kazansalar herkes hintlilerin egzotik güzelliğinden bahseder. Çirkin millet yoktur, o milleti çirkinleştiren etkenler vardır. Biz buna sosyolojinin psikolojiye etkisi diyoruz.
Türkiye bence
Bırak yalanı
Ne yalanı ben doğruyu söyledim
Sana göre neresi acaba?
Ruslar üstüne tanımam ayol 💅🏻
Herkesin kendi fikri sonuçta iyi
Suriyeli kızlarda güzel aslında djdjdjsj
hahaha çok mu komik
Doğruluk payı var bu arada (şüpheli)
Hıhı tabii kesin öyledir
Türkiye yazarken İzmir yazmayı unutmuşsun hatırlatayım !!!
@RedbullHo İzmir mi tabii canım birde orası vardı dimi hjhjhjhj
Evet canım orası var? Başka soru?
@RedbullHo başka sorum yok
Türkiye..
Rusya
Rus tabiki de
Rusya, Ukrayna, Brezilya ve Venezuela
Azerbaycan ve İran
Rusyaya git o zaman bu kadar basit
Azerbaycan, Türkiye
Katılıyorum 💐
Var ol. Azərbaycan qızları həqiqətən göxəldi
Türkiye 🇹🇷
Tabii ki de Türkiye'den başka nereden olacaktı.
Bu işi biliyorsun kral😅