İnanç Atlayışı Nedir? Inanç Atlayışı, (ingilizce deyimi ile, "Leap Of Faith") Bir insanın, varlığı veya sonucu kanıtlanamayan veya bilinmeyen bir şeye inanma veya buna teşebbüs etme eylemidir :)
Soru: Tamam, tanımı yaptın da, ne yapabilirim? Cevap: Oraya geliyorum. :) Çok basit. 3 adım, 3 tüyo!
İç Sese Kulak Ver, Koş ve Yeniliğe Doğru Atla! :)
Umarim bu üç adım bana yardım ettiği gibi size de eder ve yazıyı beğenirsiniz! :) Başlıyoruz.
1) Zihninize, Kalbinize ve TUTKUNUZA kulak verin :)
Bu ses de ne? Bu, zihninizin ve kalbinizin sesi. Size güven ve inanç sağlayan ses. :) Sonuna kadar güvendiğiniz ses. Ona kulak verin. Esirgemeyin onu! Size, inanmanızı ve korkmamınızı söylüyor. Ileri bakın bana değil. Uzak gibi değil mi? Hayır hiçte bile. Aslında çok yakın. Siz inandıkça ve tutku dolu oldukça herşey yakındır.
2) Korkuyorsunuz, değil mi? Korkmayın! Adımlarla başlayın, tempoyu arttırın ve, koşun! İşte bu!
Korktuğunuz birşey varsa, onu hep olmasinı (gerçekleşmesini) dilediğiniz birşeyi korkunuzun yerine koyun! 5 ila 20 dakika arası odaklanın o istediginiz şeye. Onunla ilgili hayaller kurmayı da yavaş yavaş bırakın. Üstüne gidin.
Derin bir nefes alın. Gözlerinizi kapatmayın. Açık tutun. Içinizdeki istek, özgüven ve tutku kalbinizde kor gibi KIPKIRMIZI yansın! Gereken de bu! :) "İNANMAK, başarının YARISIDIR!" ;)
Ve, 3! ATLAYIŞ! Merak etmeyin, düşmeyeceksiniz, YÜKSELECEKSİNIZ! :)
Herkesin hayatta tezahür ettikleri şeyle ilgili kendi yolculuğu vardır. Arzularınıza, tutkunuza son kez ve iyice odaklanın ve ne istediğinize dikkat ederseniz, tam olarak olması gerektiği gibi gerçekleşeceğine güvenin. Ve, kendinizi diğer insanlardan soyutlaştırın. Onlar gibi olmayın. ÖZGÜN olun. Özgün ve ÖZGÜR olun.
Unutmayın. "That is what it is... A LEAP OF FAITH!" (Tek gereken şey bu... İNANÇ DOLU BİR ATLAYIŞ!)
Inanç Atlayışı (ing: Leap Of Faith) Nedir Ve Harekete Geçme Yolları Var mı?
En İyi Cevaplar