Kezban diye bir şey tutturmuşsunuz gidiyor.Kız Açık Giyinse yollu Kapansa,uzun etek giyse Kezban oluyor.
Türk erkeğinin annesini,kardeşini,teyzesini vs unutup yaptığı hıyarca davranıştır.kezban kezban kezban. bu ne lan?! saati 100 dolara olan rus kızlarına yok şöyle sadık böyle sadık diye laflar edin * gelin benim memleketimin kızlarına kezban deyin.olacak iş mi bu. ha şimdi bunu yazdık ya özel mesajda çoğunluk laf sokmaya çalışacak. hatta bu entrynin altına "genç kezbanlar rahatsız" gibi Cevaplar verecekler ama olsun. içimde kalacağına bol eksi ve saçma mesajlarla uğraşırım daha iyi.evet ne diyoduk.kezban dimi.bir kere ne lan bu türk kızına düşmanlık.naptı oğlum onlar size. yok türk kızı sevişmeyi bilmezmiş.lan ben hala babama sevgilim olduğunu söyleyemiyorum ne sevişmesi neyin kafası? türk kızı kültürsüzmüş.abicim var böyleleri haklısın.ama bu genelleme niye peki.doğuda kızların çoğu okula gidemiyor.evet fırsatı olup değerlendirmeyen kızlar da çok ama gelip de bana kurtlar vadisinden öğrendiğin derin devlet meselelerini anlatıp sonra siyaseti hatmetmiş triplerine takılma.*
aslında yazılacak o kadar çok şey var ki...126 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol dostum. Patlama yaptin ha. Sadece sunu diyorum sana. Burda ask ve flört basliginda kezbanlarin sorularini takip et.
- +1 yıl
ulan sen hayatında kactane rus tanıdın ?
kactane rus arkadasın var ?
ruslar hakkında bıldıgın sadece 100 dolarmı ?
100 dolara veren hermılletten kadın var benım mahallemde kezbanlar bı paket sıgaraya verıyor
kezban olarak goruyorsan kendını oyle ustune alın
sadece kezban degıl bıde kamıl versıyonu var bunların
olayı ınce noktadan vurmaya kalkma
elbette ınsan gıbı olan kızlara laf edemez kımse
ama bazı kızlar var yemın edıyorum dovmeye doyamassın ... - +1 yıl
Kezbanlığın kapalı giyimle ne alakası var, sen olayı çok yanlış anlamışsın.
- +1 yıl
şekil bir e ; kezban
- +1 yıl
bir erkek olarak tebrik ediyorum. Sosyolojik, psikolojik yönüyle cevaplamışsın. tekrar tebrikler
- +1 yıl
"lan ben hala babama sevgilim olduğunu söyleyemiyorum ne sevişmesi neyin kafası?"
Belki de ahlaki yapımızın en onemli duvarlarından ne kadar kötü gizlilige yoneltsede bu korku her zaman edebımızı artırdıgı dusuncesındeyım. Sizin gibi kızlarımızın tekine dunyayı ateşe veririz. Rus mus suymus buymus bıze anne olacak kisi lazım hayatımızı film(içerik anlasılmıstır) yapmıyacagız.
En İyi Cevaplar
+1 yılElinde imkan olupta kendini gelistirmeyen kizlar var. Kezban denebilir evet. Kitap okumaz. Gecen gun kiz diyor ki magazine bayiliyorum kitap okumaktan nefret ederim. Al iste kezban. Elindeki tum parayi kiyafete , cantaya yatiranlar. Esmer olup sacini sariya boyayanlar, mavi far kirmizi ruj surenler, esofmanin ustune makyaj yapanlar bla bla bla. Ha eger kizimizin maddi durumu iyi degil alamiyor, giyemiyorsa saygiyla onunde egilirim. Okulda bakiyosun %90 i erkek kesmeye gelmis. Tamam ask onemli ama edepsizlik bu. Boyleleri de kezban bana gore. Fok baligi gibi konusanlarda. Parasi olupta sacma seyler yapanlardan hoslanmam. Yanlis anlasilmasin benimde yanlislarim vardir. Ama hakiki Türk kızı kitabini da okur, yemegini de yapar, alisverise de gider. Aygg tirnagim kiriliyoooo yaaa. Uff kivanc sevgili yapmiss olaamasss. Bunlar Türk degil kabul etmiyorum hayir
105 Yorumla- +1 yıl
Guzeeeellll:)
- +1 yıl
kezbanın ne demek oldugunu ogren gel sen. kitap okumayan kızz kezban mıdır? daha dogrusu kezban diye bir şey var mıdır onu düşün önce. ayrıca insanları bu şekilde yargılayamazsın hemcinsin dediklerin hemcinsin ya . Herkez de + vermiş peh içler acısı hepsi de erkektir sen kendi cinsini kucuk durumeye devam et ukala şey
- +1 yıl
Kitap okumayan kiz kezbandir demedim! Dikkatli oku yazdigimi! Magazin severim kitap okumayi sevmem diyen kezbandir dedim. İste kitap okumazsan boyle yazilanlari da anlamadan yargilarsin. Kezban da vardir. Bknz: sen.
- +1 yıl
Kendi cinsimi kucuk dusurmem. Boyle davrananlar mumkunse kendi cinsim olmasin. Ne demisim? Parasi yoktur alamaz, onunde saygiyla egilirim. Dikkatli oku bi. Paran var ama gidipte mavi far kirmizi ruj suruyorsan sana kiz diyene acirim ben! Kiz dedigin kendini bilir demisim! Bulasigini da yikar, kitapta okur, makyajda yapar! Ukala olan sensin kezban. Lutfen duzgun oku kezo.
+1 yıl"Ay siz erkekler biz kızlar olmadan eğlenemezsiniz!"
"Sana birşey söyleyeceğim ama benim hakkımda kötü düşüneceksin"
"üff sanane salak"
Hatta bir restoranda arkamdaki masada şahit olduğum konuşma:
"Biz kızlar gösteririz ama vermeyiz" ( 2 erkek 2 kız masadaydı dönüp baktım)00 Yorumla
Insanlar ne kadar cirkef, zillet olsa tavirlariyla etrafindakileri mutsuz etse de Yaradanin yasamaya layik gördügü varliklardir. Eminim yasamin anlami bu degildir. Birbirimizi kirmayalim.
64 Yorumla- +1 yıl
Duygulandirdin kardesim. Bakis acim degisti. Tesekkürler.
- +1 yıl
O halde bayanlara Kezban demekten vazgeçtin soran ? Bakış açım değişti diyebiliyorsan öyle olmalı yoksa Kezban demeye devam edeceksen bakış açın değişmemiştir. Merdum arkadaşın yazdığı son cümleye dikkat et.
- +1 yıl
Yani. Vazgeçtim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bence kezban demekten vazgecin öncelikle.
Gereksiz tavirli,aglak,kendini begenmis vs.. vs... deyin ama Kezban demek
fazla sevimsiz.
Bu ismi tasiyan insanlar da var hos degil.93 Yorumla- +1 yıl
Hem adi hem kendi kezban olan da olabilir. Ici disi bir.
- +1 yıl
Kezban ev hanımı,tükezzıban yalancı demek
+1 yıldünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan kişiler. ama kezban diye sıfatlandırmak doğru değil. başka bir yafta bulun.
74 Yorumla- +1 yıl
hemşerim son noktayı koydu duydunuz ne diyosa o !
- +1 yıl
Yalakalik yapma lan. Gevsek.
- +1 yıl
erenn , teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:D
+1 yılBir insana kezban vs. diye etiket yapistirmak cok yanlis. Ama bence de sacma sapan trip atan,okulda etegini bir karis kalana kadar cekipde eve gidince diz altina indiren,surekli erkeklerle gezip yilisik yilisik hareketler yapan, cok sesli kahkaha atan, kendisini hic ilgilendirmedigi halde olaya baliklama dalan kizlar cok cok itici.
20 Yorumla- Ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim ?
+ Sevdin.
- Ben sana ömrümü vermedim mi güzelim ?
+ Verdin.
- E daha ne yapayım ben ?
+ Frht dgları delio ama .s .s31 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün :)):
"uff snne be slq.s" tripleri
ağızlarında bir şey varmış gibi yayarak konuşmalar
van dayrekşına ve castin bibıra laf ednlere karşı saldırma eğilimleri
mesajları vs sesli harf kullanmadan yazmaları
hayatlarında hiç aşk gibi yoğun duyguları bilmeden kendi hallerinde sevdiklerini sandıkları çocuklar için faça, intihar eğilimleri
vs vs
bu kadar geldi aklıma, sırf onlar yüzünden kendi cinsimden utanıyorum* :(((10 YorumlaEvt erkeklerimizde bor zahmet kezbanliktan kurtulsun lutfen bir kere asagilik kompleksi var bir kizdan darbe yenince herkesi onun gibi bellemesin . Mal mal hareketler yapip ilgim var diye gosterip kizin en yakin kiz arkdasina sapik niyetle yanasmasin sonra kiza bana sunu al bunu al demesin kiz ona bisey almadiginsa trip yapip kizin yanindan uzaklasmasin ,kizin yaninda eski kiz arkdasim senden kucuktu sen artik kartlandi demesin onun bunu yaninda herkese dsdikofu yapmasin .mal mal bakip kizin tel numrasini isteyip bisey yokmus gibi davranmasin .kendisine yollarca yalan atan kiz arkdasinin bakire olmafigini ogrendikten sinra o kiza daha cok baglanip evlenmek istemesin yaw daha sayayim mi kezbancim .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela birisi önce sevgilimi ayarttı sonra ben onla iletişimi kesince okulun merdivenlerine oturup niye böyle soguk davraniyor elif bana diye agladi :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yaparlar.
Senin kezban dediğin bıyıklı kız bir ağdacıya gider bıyıklarını aldırır.Senin kezban dediğin kilolu kız spor yapar kilo verir.Senin kezban dediğin tipsiz kız bir makyaj yapıp güzel olabilir.Ve unutma senin kezbanus dediğin kız babasının prensesi tamam mı slk şy .s.s hıh :D:D:D:D
00 YorumlaKezban ismi neden kullanılıyor? Kezban köylü ismi mi? Veya köylü olmak suçmu? Bunları düşünmek lazım önce...
"KEZBAN" Bunu çok duyar oldum. Bu söylemi yadırgıyorum. İnsanlar sınıflandırılmamalı .İnsan; Duyguları,düşünceleri, karakterleri ve davranışları farklı olduğu için eşsizdir .00 Yorumla
+1 yılher lafa abi diye başlamaları her duyduklarına ohaa demeleri ıyy lanet pislikler bıyıklarınızdan ata baglayıp sürüklesinler inşallah :D
54 Yorumla- +1 yıl
ahahahah kahkaha attım smfşfmfmnd
- +1 yıl
o zaman bana bir kahkaha borcun var gel buraya :D
- +1 yıl
selam verdik borçlu çıktık anasını satım.
- +1 yıl
hıaaa :D
+1 yılOnce sen kapat :))) ahmet beni rahatsız ediyo ya ya da biri bugün bana teklif etti :)) haha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki kamiller ne olacak gecen bir turk rus kiza birseyler yazdi rus kiz buna yuz vermedi turk cocuk hemen kezban falan yazmaya basladi rus kiz buna iyi bir cevap yapistirdi peki kendini begenen yakisikli bulan kisa boylu kamiller ne olacak?/
31 Yorumla- +1 yıl
Kamiller de kayniyor. Evet. Tencere kapak.
+1 yılHııı zayn msluman bir kre tamam mı .ss
Bunu çok duyuyorum :))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDip boyası gelen çakma sarışınlar, çürük muz misali :)
23 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın iğrenç görünüyorlar.Bir de o saçma sarışınım tripleri yok mu :D
Cevap sahibi+1 yılÇok kıskandım :D
Kişilik & Karakter konusunda 570 cevap paylaştı. Kezbanın oluşmasında yapımda emeği geçen, sebebi olan tüm beyler ve babalara bir alkış alalım..
20 YorumlaEvet böyle bozuk davranışlarda bulunanlar var ama böyle isimlerdirme alttan al.
Bence en iyisi bu olur :)00 Yorumla''Köyden şehir hayatına gelip ben herşeyi biliyom gardaş justin de çok yakısıklı '' kız tipi işte.
10 YorumlaSanne be slk demeleri yok muağzını yüzünü böyle varya sevesim geliyo :)
00 Yorumla
+1 yıldostum milleti aşağlama.sanki erkeklermi çokmu modern?
00 Yorumlaher reddeden kıza kezban damgası yapıştırmak moda oldu. kezban var kezban var. özgüven eksikliklerinizi karşıya bağlamayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla kezban olsun veya olmasın en az 4 saat boyunca ortada hiç bişi yokken telefonda konuşabilen varlığa Türk hatunu denir Elimin uyuştuğunu biliorum
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsuzi sıkıosa kapat o telefonu tripleriyle öldürür adamı :)
Rapsodi dostum muthissin :D parti parti cikarmisin :D
00 YorumlaErkekler kendini tutsa şu abaza olanlar o zaman bak bakalım bu kezoların bir yerleri kalkıyor mu .
00 YorumlaKezbanlık terimi artık iyice yolundan çıktı. Artık yoksul ve çirkin kızlara bile kezban deniyor.
00 Yorumla
+1 yılAldıkları yeni kıyafeti göstermek için sabahın köründe diğer iş arkadaşlarının odalarını tek tek gezmeleri.Ve bazen yeni olduğundan bahsetmeleri :(
00 Yorumla
+1 yılayyy bnu yasmklami uqrscamm shimdi, bir qıt yat yhaa, slkk séyy .s.s
01 Yorumla- +1 yıl
:DDDD
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. dudaklarini buzerek fotograf cektirmelerini unutmam mesela
00 Yorumla
+1 yılBu tür konuları aşşak artık. Tamam yersiz tripleri var kadınların ama onları da öyle kabul edelim çünkü bizler de süperman falan değiliz.. İstediği halde reddetmesinin de bir sebebi vardır mutlaka
00 Yorumla
+1 yılkızlardan gelen cevapların tümünü kabul edebilirsin kardeşim cevapda ne anlatıldığı önemsiz yerli yersiz hepsi sorduğun soruya cevaptır
00 YorumlaAyy çok banaal,seni kim ne yapsıooğnn ağzına tokadı yapıştıracaksın bak ne oluyor.
00 YorumlaKezban kezban yeter ama kizlar kezbansa sizde abbassınz
34 Yorumla- +1 yıl
E sen de 20 yaşındasın ben sana bir şey diyor muyum çocuk. Genel kültür, bilgi, birikim sıfır. Bir şey konuşsan anca makyaj malzemesinden konuşabilirsin. Ayrıca abazalık göreceli bir kavramdır. Abaza diye ona buna laf atan sarkan gözleriyle tecavüz edene denir. Eğer söz konusu olan şey yatıp kalkmak ise yattığım hatunları uç uca eklersem benim evden Taksim Meydanına yol olur. Ki bu da bir marifet değildir. Ama siz bunu marifet olarak görüyorsunuz.
- +1 yıl
şekil bir d ; kezban
- +1 yıl
Sweetsurter1985 yazdıklarını tanem'in yazdığına göre saçma ve alakasız buluyorum.
nyse mşglsn glba.s.s.s :D :D
50 Yorumlaüff snne be slq .s.s
oha sksydin bri .s.s50 YorumlaAga diyen kız gördüm ben ölsemde gam yemem artk :/
20 YorumlaHay sizin kezbanınıza
43 Yorumla- +1 yıl
Tamam kisaltip kezo diyelim.
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
E öyle ama. Genel kültür sıfır. Dünya görüşü yok. Anca bana hangi renk far yakışır hangi çantayı alsam hoş durur gibi muhabbetler etmeyi biliyorlar. Kafası bomboş bir de utanmada afra tafranın biri bin para! Doğruya doğru! Ben direkt öyle kızların gururuyla oynuyorum egosunu yumrukluyorum ki yola gelsinler.
Terk edilen Kezban: o kaybeder
20 YorumlaBenim aklıma direk bıyık geliyor valla :D
20 Yorumla
+1 yılsanki siz mükemmelsiniz...
44 Yorumla- +1 yıl
şekil bir a ; kezban
- +1 yıl
ne kadar beğenmesenizde birgün bir kezbanla evleneceksiniz..
insanları eleştirme hakkını nerden buldun?
33 Yorumla- +1 yıl
Bunlar sürekli cevremizde gerceklesen hadiseler. Beni rahatsiz eden bir konu. Elestirmem normal.
- +1 yıl
şekil bir b ; kezban
- +1 yıl
rapsodi3811 işine bak. Beni eleştiremezsin. Sen çok dar görüşlü çok basit düşünen birisin. Hatta yazdığına bakacak olursak özgüveni zayıf ve bu özgüveni diğer insanları aşağılayarak arttırmaya çalışıyorsun.
Ama ben sana şunu söyleyeyim senin düşünce tarzına düşecek olursam sen de tam anlamıyla bir keko oluyorsun. Yani cevabıma cevap yazıp çok konuşma bence.
Noldi hacii sıkildin miii :))
00 Yorumla
+1 yılKezban nedir,kimlere denir?neden?
01 Yorumla- +1 yıl
Bi seyi bildigi halde sorana denir. Sen oluyoorsun bu da.
sende biraz şakirtlerden bahsetsene bize :D
00 Yorumlainş canım yaaaa yazmaları
10 Yorumlakezbanlık bakanlığı kurmak lazım :D
10 Yorumla
+1 yılErkek - Merhaba
Kezbanus - Oha resmen asıldı.00 Yorumla
+1 yılen önemli özellikleri konuşamamaları
00 Yorumla
+1 yılkezbanlar hemende yazmıslar laa :D:D:D
00 Yorumla
+1 yılufff snne be slk :D :d
10 Yorumla
+1 yılHic boşuna yaklaşma sevdiğim biri var hih
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılufsnne be slk.s.s.s.
20 Yorumlaallaalla demeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnanıza sorun la
24 Yorumla- +1 yıl
şekil bir c ; kezban
Cevap sahibi+1 yılhe canım hee
- +1 yıl
Ne demek ananıza sorun. Biraz saygılı olmak lazım. O zaman biz de sana anana sor mu diyelim?
Cevap sahibi+1 yılsiz kezban diyorsunuz ya o bakımdan bunu soyledim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne