Düşündüm de kız kardeşimi hiç abilik yapmıyorum?

Kız kardeşim 12 yaşında artık büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Düşününce şerefsizin tekiyim diyorum kendime en son 4-5 yaşların da seviyordum sakinken sonra 6 7 yaşlarından itibaren biraz asabi olmuştu ama ben şerefsizim kızlar zaten nazlı olur sınırlı olur biraz şimdi anladım 18 yaşıma gelince o zamanlar sevmem gerekiyordu naz yaptığın da gönlünü almam gerekiyordu ama ben ondan uzaklaştım o öyle yaptıkça ben ona kızdım akıllı olsan severim akıllı değilsin ki diyip küfür falan da ederim çok ağır etmesem de aramız da 6 yaş var. Benim hatam mi yoksa bende mi küçüktüm o zamanlar onun için mi öyle yaptım? şu an bile öpmüşlüğüm yok sarılmışlığım yok sadece konuşarak seviyorum ama yine de biraz ben soğuk davranıyorum istemeden de şimdi akıllı kendini sevdirmeye çalışıyor ama ben neden böyleyim bilmiyorum sevmeye utaniyorum sanki sizce ne yapmalıyım daha yakın olmak için ilerde daha çok pişman olacağım diye korkuyorum başkasıyla sevgili olunca evlenince kiskanacagim diye düşünüyorum içimden ben sevmedim onlar öpüp sarılıyor diye ne yapmalıyım yardımcı olun.
Düşündüm de kız kardeşimi hiç abilik yapmıyorum?