The top tens ABD kaynaklı bir blog sayfası gibi birşey Popüler konular magazin, haber vs geçenler de blogda bir gezinti yaptın Dünya kızları ile ilgili değerlendirmeleri üyelerden gelen yorumların yüzdeleri belirlemiş çoğunluğu Türk kızlar hakkında Olumlu, Güvenli, Cesaretli ve temiz kadınlar olduğu söyleniyor. Güçlü fikirlere sahip, kötü kız görünümünden uzak, en çok da doğal görünüme sahip kızlar deniliyor. iyi bir konuşmacı, iyi dans eden, doğal ve kişiliğine uygun giyinen, erkek karşısında her zaman güçlü ve mantıklı fikirler alır, nasıl hareket edeceğini iyi bilir, nasıl yardım edeceğini de çok iyi bilirler demişler Blog da yorum yapan kullanıcıların bazıları ise Evlenilmesi gereken en doğal dünya kadını Türk kızı deyip bazıları da Türk kız arkadaş bulmak için aramalara bile girmişler :D Yani adamlar gezegenin en iyi kadınları seçmişler. ama birde tavırlar yönünden zor elde edilen egolu kızlar başlığı da yer almış. bu ego onu en güzel yapan unsurlar :) gerçekten Dünyada kızlarımız övülmüş Gurur Duydum
Thetoptens Blog Sitesin de Türk Kızlar Bu Olumlu ve Başarılı Değerlendirmeyi Hak ediyor mu?
Bekaretimi Amerikalılara vereceğim. Türkiyedeki erkekler yemek yapmayı bulaşık yıkamayı ev temizlemeyi bilen üniversite mezunu eli yüzü düzgün İzmirde doğup büyüdüğü halde hem açık hem de gece kluplerinde erkeklere değdirmeyen alkol sigara içmeyen yüzüne 10 kilo boya sürmeyen dekolte giymeyen hem Atatürkçü hem Türkçü hem israf olmayan kızın değerini bilmiyor alayı pichlik peşinde zaten Türkiyenin her yerini Amerikaya sattık ben dudaklarmın ellerimin ve vajinamın bekaretini Amerikalı birine versem ne olur? Müslüman oldukları halde böyle Müslümanlığı cennete huri sickmek olarak algılayan önüne gelenle düzüşüp düzüşüp bakire bakire diye yalvaran ama sevgiliyken bir verse de sicksem diyen herife teslim edeceğime ona veririm. En azından içten pazarlıklı değil. En azından söylediğiyle yaşadığı birbirinş tutuyor. demin bekaret konusunda makat bölgesini atladım diye arkadan mı verdin kız diye yorum yapmaya niyetlenen kevvvaşe ve pezzevenklere diyorum anal sekse karşıyım. Her zaman da karşı olacağım.
Bayan değilim “kadın”ım basbayağı da yerden arşa kadar doğru bir yorum. Rus Rus diye ölüyorlar. Rusu da daha kolay becerebildikleri için istiyorlar. Kendi kız kardeşinin erkek arkadaşı olduğunu seviştiğini öğrendiğinde bekaretini kaybettiğini öğrendiğinde ortalığı tozu dumana kadar sığır Rus kadınına çok ilerici çok çağdaş yaklaşıyor. Evdeki kirli çoraplarını anası ablası kız kardeşi topluyor.
yahu bu sadece blog sayfasında yazılan bir görüş türk kızları için. içinde yaşamayan biri dşardaki yorumları dikkate alır içinde yaşayan biri yaşadığı durumu yorumlar
En İyi Cevaplar