Kişilik & Karakter Sılanın bakışları neden hep böyle donuk? _SuUu__ Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok donuk, ruhsuz ve duygusuz bakmıyor mu? 😊 Tek kelimeyle ürkütücü. Hayatınızda böyle bakan biri var mı? Duyguları alınmış gibi. Ben tanıdım da öyle birini... 😊 Sılanın bakışları neden hep böyle donuk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı. karıyı görünce aşık olasım geliyo birine fena bakışları var 0 0 Yorumla
Beyaz-İtli-Prens Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ahmet bozdu bunun ayarlarını ya. 😒sjdkfkkhfmsbffmfkfk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazi insanlarin bakışı öyle iste 0 1 Yorumla _SuUu__ +1 yıl Sorunlu insan bakışı bu. Bence öyle yani Yorumla
Bytan Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl ölüyorum buna aggghh herkes böyle baksa 0 2 Yorumla _SuUu__ +1 yıl Ahmet Kural gibi mahkemelik olma sonra 😂 Yorumla Bytan +1 yıl ahmet kural bunun azı dişini nasıl çeksin o yüzden olmuş zaten aldatmış ruhosbu 😂😃 Yorumla
TheseusS Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ruh hastası bu 0 1 Yorumla _SuUu__ +1 yıl Aynı fikirdeyim. Normal bir insan böyle mimiksiz boş bakamaz. Yorumla
En İyi Cevaplar