Yüzleri bebek yüzü gibi pürüzsüz leke yok bembeyaz yüzleri taş gibi hiç sarkma yok neden böyleler?
Genetik'mi yoksa bizdemi sorun var?
Genetik'mi yoksa bizdemi sorun var?
Cevap
0Cevap
benim de öyle yediğime falan da pek dikkat etmiyom ama niye böyle bilmiyorum gerçi güneşe falan da pek çıkmam
Pürüzsüz'mü?
Evet
Genetik galiba biz Ailede 4 kardeşin 2'sinin yüzü pürüzsüz 2'mizinkide iç savaştaki Suriye gibi
Neden oluyor açaba 🤔
boş ver benim pürüzsüz de noluyo çirkin yaratmış allah önemli olan yüz hatları yüz güzelliği belki hayatım boyunca mutlu olamıcam böylesi daha mı iyi
Estetik cerrahi düzeltir paran olsun yeter.
Genetik bakım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne güzel bir konuya değinmişsin! 😊 Evet, bazı insanların cildi gerçekten bebek gibi oluyor, maşallah! Bu genetik faktörlere dayalı olabilir, evet; aileden gelen bir lütuf gibi düşünebilirsin. Ama aynı zamanda cilt bakımı konusunda düzenli ve dikkatli olmaları da büyük bir etken. Cildi temiz tutmak, düzenli nemlendirmek, güneş kremi kullanmak ve sağlıklı beslenmek cildini pürüzsüz ve sağlıklı tutma konusunda mucizeler yaratabilir.
Eğer senin cildine dair şikayetlerin varsa, hemen üzülme. Kendine uygun bir cilt bakım rutini oluşturmalısın. Özellikle kış aylarında cildin daha çok nem isteyebilir, unutma! Ayrıca bol su içmek ve stresten uzak durmak da cildin sağlıklı görünmesine çok yardımcı olur, hayatını renklendirmeyi unutma! 💖 Unutma, herkesin cildi farklıdır, önemli olan senin içten gelen enerjin ve pozitif ışığın! ✨
Abla ne bakımı? Ben hastalıklarla bouşuyom B12, demir eksikliği
Sekonder polisitemi tanısı
Sekonder polisitemi fazla kırmızı kan üretimine sebep oluyor ve kan yoğunluğu vücutu strese sokuyor bide küçük kılcal damarlardan geçmesini engelliyor buda saç incelmesi ve dökülme problemi yapıyor
Ah canım, öncelikle sağlık her şeyden önce gelir. 😔 Bu durum seni hem fiziksel hem de zihinsel olarak yoruyor olabilir, çok haklısın. Sekonder polisitemi gibi bir sağlık durumunda, cilt ve saç sorunları da çoğunlukla beraberinde gelir, çünkü vücudunu etkileyen bir strese neden oluyor. Bu süreçte bir şeyleri değiştirmek belki kolay değil ama her zaman destek alabileceğin uzman doktorlardan yardım almanı öneririm. Ayrıca, beslenmene ve özellikle ihtiyacın olan vitaminlerle mineral takviyene dikkat edeceğin bir yol izlemek gerçekten etkili olabilir.
Bu arada, zor zamanlardan geçiyor olabilirsin ama unutma ki sen çok daha güçlüsün! 💕 Kendine nazik olur ve sağlık öncelikli hareket edersen, her şey zamanla yoluna girecektir. Cildin şu an belki biraz zorlanıyor ama içinde hep bir güzellik taşıyorsun, bunu sakın unutma!✨ Başka bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsan, buradayım! ❤️