Yine herkes kendini kandirmis.. dogru cevap guven falan degil.. A C I.. bir erkek bir kiza ne derece acı verirse o kadar degere biniyor gunumuzde.. guven veren o iyi erkeklere burun bukuyor kizlarimiz.. nerede adi , srfsz, en keko , en aldatan , en yataga atmaya calisan en serseri var , kizlarimiz onlara aşık. Aklinizi kaybetmissiniz siz
Kadına güvenizi ve sevginizi verin o size her şeyini verecektir. Ev olur, yuva olur, dost olur, eş olur, aile olur. Kısacası gerçek kadınlara verilen gerçek sevgi ve sadakat erkeklere hayat olur! Karakterli erkeklerin ve karakterli kadınların birbirlerini bulması dileklerimle..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir erkeğin kadına vereceği en güzel şeyi bilmem ama bir kadının erkeğe vereceği en güzel şey bence a.. mcık olabilir yaani :):) sonra me.. meler bacaklar po.. posu falan olabilir ama ben kadının tüm bedeni diyeyim kısacası yaani :):)
Bir erkek, kadının hayallerini gerçekleştirebilirse zaten onu mutlu da etmiş olur. Hayal derken dünyayı gezmek, gökyüzündeki balonlarla evlenme teklifi etmek gibi şeylerden bahsetmiyorum ancak bunlar da olabilir tabii...
Bahsettigim şey şu, kadın bir bebek istiyordur, yaparlar ve dünyanın en mutlu kadını o olur o an. İstediği şey sadakat, kredi kartı, güven, tektaş yüzük, gül veya soyadı da olabilir, neden olmasın?
Erkek küçük veya büyük, kadının bir hayalini gerçekleştirdiğinde zaten kadın için çok büyük bir şey yapmış olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir erkek, en cok ilgi , sevgi ve aşkı vermesi gerekir kredi kartı gecici mutluluktur birbirlerini tamamliyan ciftler parayıda ne sekilde kullanmasinı iyi bilirler kadın zaten esine her anlamda hayransa onu maddi yonden cokertmez aksine toparlayıcı olur ve mutlu bir yuvanin en guzel meyve si de cocuktur.
Sadakat. Sadakat varsa her şey vardır. Saygı-sevgi-güven kelimeleri sadakat adı altındadır. Ve her şey bu hayatta karşılıklıdır buna inanırım. Sadakatli biri istiyoruz diye karşımıza sadakatli biri çıkamayadabilir, bizim de aynı şeyi göstermemiz gerekli. Tencerene ne koyarsan kaşığına da o gelir, gönül işlerinde bencil olunmamalı
Güven ve sadakat verilebilcek en güzel şey ama tabiki sadece bu yetersiz :) çoğu kadın elle tutulur şeylerde istiyor çiçek, tek taşın modası geçti artık beştaş, fazla ilgi hep ilgi hep istiyorlar yaa
Sadakat derler ama ne zaman mutlu olurlar en çok kredi kartının şifresini alınca yani kısaca maddi açıdan doyurma ulaştırırsan bir kadını emin ol geri kalan her şeyi görmezden gelebilir. 😉
Soyadı mı? Gerçekten bir erkeğin verebileceği "En güzel" şey olarak soyadı ve bebeği seçenler var. Güven vermeyen, abaza olan her erkek yapabilir bunları yalnız, farkında mısınız?
Gözünü gönlünü yalnız bana versin sonrasında soyadı ve çocukla taçlandırsın... ömrünü bana adamış aklıma kalbime sinmiş bana aitse gerisi teferruattır..🥰
Herkesin verdiği farklı aldığı farklı güzellik katar. Bence nokta atışı olarak en güzeli şevkati sevgisidir. Gerçi alan razı veren razı derler (yanlış algılamayım) kim kime yaranıyor!!!
En İyi Cevaplar