• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Bu videoyu izlediniz mi akp liler

Misssisi
Misssisi Takip Et
Xper 6 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
link Bu videoyu izleyen akplilerin yorumları neler acaba buda montaj derler mi. bence bu insan kişilik bozukluğuna sahip.
Bu videoyu izlediniz mi akp liler
Yorum Soruları Mont Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Raskolnikov88
    Raskolnikov88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 66%
    +1 yıl

Demokratik seçim düzenine , kuvvetler ayrılığına , tarafsız ve bağımsız yargıya, siyasal çoğulculuğa , bağımsız medyaya , özgür İnternete , hesap verilebilir siyasete, kadın erkek eşitliğine , farklılıklara saygı ya , sosyal adalete , kişi hak ve özgürlüklerine, yaşama hakkına , demokratik hakların kullanılabilmesine , vicdana , ahlaka karşı bir tutum sergileyen bir diktatörün anayasal olarak Laik bir Cumhuriyette insan inançlarından rant sağlayıp iktidar olabilmiş zaten sen bu insanların bir şeyleri sorgulayabileceğine inanıyor musun arkadaşım ?

Sana Akp ye oy veren akp zihniyetinin düşünce yapısını anlatıyım.

Akp hükümeti sayesinde rant sağlayan azınlık bir kesim var.Bu adamlar kapitalizmin gölgesinde yaşarlar paraya, paranın kaynağına ve çıkarlarına denk düşen güce biat ederler ideolojik görüşlerin hiç bir anlamı yoktur.Güç kimdeyse gücün ve paranın arkasında olurlar. Sence böyle bir düşünce sorgulamaya açık mı ?

Aşırı dinci olarak adlandırılan Atatürk'ü tehdit olarak algılayan bir takım gruplar Akp li gruplar var..Anayasada Atatürke hakaret suç olarak belirlendiği için ona karşı duydukları nefreti içlerinde yaşarlar.Kendilerini ifade edemezler ve sadece Ata ya karşı duydukları nefretle beslenirler.Onlar için hep bir sembol gerekir bu Erbakan olur Saidi Nursi olur Fethullah Gülen olur Tayyip olur. Bunlar ideolojik düşüncelerini Atatürk düşmanlığından alırlar. Atatürk karşısına koydukları siyasi objenin karakter ya da kişiliği zerre kadar umurlarında değildir. Ne kadar Atatürk ilkelerine aykırı bir tutumu varsa o kadar inançla bağlanırlar. Biat kültürüyle , öfkelerinden aldıkları güçle beslenirler. Sence bu adamlar sorgulamaya açık mı ?

Başarısızlıklarını bir şeylerle kapatmaya çalışan sesiz tuhaf bir Akp li grup var..Bu insanlar başarısızlıklar yüzleşmek istemezler sürekli kaçarlar.Tayyip Erdoğan büyük lider, hatip diyenler onu bu yönüyle sembolleyenler bu gruptalar.Bu adamlar Eceviti altı bezleniyordu iki büklüm geziyordu diye yaftalayanlar.Bu adamlar anlık yaşarlar Davosla övünürler, Tayyip bağırdıkça içindeki isyanı atmışlar gibi hissederler. Onlar için ideolojik putlarının bağırırken ne söylediği ne düşündüğü umurlarında değildir sadece bağırması bile ego tatminidir . Sorgulamaya kapalıdır.

Bir takım akp li savunma mekanizmalarını sorgulamaya kapatarak oluştururlar. Bu gruptaki kişiler sadece hakarete uğradıklarında sesini çıkartırlar.Sıfır öz eleştiriyle yaşarlar.Korku korkaktır üstüne gidersen kaçar bunlar korkularından bile kaçmaya çalışırlar..Bunlar sahip olduklarını kaybetmemek için korkularıyla yüzleşemezler.Sorgulamazlar

Bunlar kandırılmış olmayı gururuna yediremeyenler.Bunlar gerçeği görebilenler ama gidecek bir kapılarının olmadığına inananlar.Takım tutar gibi Akp yi desteklerler Sor-gu-la-maz-lar

Sen şimdi bir video koymuşsun ne düşünüyorsun diye soruyorsun :) Sorgulamadan, öz eleştiriden uzak bir şekilde sadece inanıyorlar. Onların nasıl inanmasını belirleyen insanlar , nasıl istiyorsa onun himayesinde ona inanıyorlar

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• RamiziEzel
    RamiziEzel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

Ben Recep Tayyip Erdoganı Savunmuyorum Bu Konuyu Yorumlarken Kesınlıkle Taraf Gozunde Bakmayın Bana Recep Tayyip Erdogan İyi Bir Lider Degil Oda Soyuyor Ama Gel Gelelim Ulkemızın Gecmısınde Kım Geldiyse Bu Ülkeyi Soyup Sogana Cevirmiştir Peki Neden?

Neden Biliyomusun Bu Ülkede Milletimiz Tek Dil Tek Din Degil Hep Ayrı Tellerden Calarak Biri Sagcı Biri Solcu Veya Biri Akp Biri Chp Eyerki Devletimizi Topraklarımızı Kımsenın Satmamasını Veya Soymamasını İstiyorsak İlk Once Tek Millet Olmamız Gerekiyor.

Lakin Bugun Baktıgın Zaman Geziparkı Olaylarında Paso Chp'li vardı neden etkili olamadık veya olamadılar? cunku orda hep chp ziyniyeti vardı az sayıydada mhpli eyer ülkemizi parti parti bolmeye devam edersek gelen soyucak giden soyucak ama soyle baktıgım zaman başka partilerdeki liderlere hepsi aynı kemal kılıçdaroglu zamanında sgk'yi borc batagına sürükliyen insan mhp genel başkanını soylemıyorum bile. Bunlarin ornekleri suriyede yaşanıyor peki suriyenın neden bu hale geldıgını bılıyomusun? Aynı türkiye gibi ülke içinde bölmeler başladı ayrı zihniyetler oluşturup insanların güclerini böldüler yani insanlar tek din tek millet degilde yarımlaştırdı cunku yarımı katletmek daha kolay olucaktı veya oylede olduşu ansuriyenin hali ortada eyerki birşeyler yapmak istiyosak tek millet olup ülkemize tek gorusle sahip cıkmamız gerekiyo buda ülkemiz icin zor o yuzden soymalar devam ediyor gene iyi günlerimiz yarınlarımız cok karanlık.

2
    0 Yorumla
  • CansuOngel
    CansuOngel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Bu da dünki seçimin adil yapıldığını ve hiçbir hile olmadığını düşünenlere gelsin.

link

2
    1 Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

İzledim şimdi bu seçim sayımlarının tamamen değiştirilmesi ve tarafsız kişiler tarafından yapılması gerekir hile var herşey var bu şekilde olmaz yapacak birşey yok anlamazlar kimse kimseye boş yere iftira atmıyor ortada bir haltlar dönüyor ve sesimizi çıkarıyoruz hepsi bu... ne anlasın koyunlar koy önlerine iki tabak makarnayı susuyorlar

Yorumla
  • Dajsy
    Dajsy Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

canım benim, cahil insana bir şey anlatamazsın..görse dahi görmez..

5
    1 Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Birde saldırıp çemkiriyorlar ya deli oluyorum boğasım geliyor.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

11

Cevap

• SeNDeYaLaNSıNN
    SeNDeYaLaNSıNN Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 39%
    +1 yıl

%46 Akp = %18 Akp

%28 Chp = %38 Chp

%18 Mhp = %20 Mhp

%7 Bdp = %10 Bdp

%1 Diğer = %14 Diğer

Gerçekler Böyle Sevgili Arkadaşlar. Oylar çalınıp yakıldı. Bazıları derelere döküldü. Son kalanları değiştirdiler. Elektirikler kesilince oluşan kaos sırasında çuvallar değiştirildi. Uyu canım Türkiyem

7
    1 Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Biz bilinçli insanlar herşeyin farkındayız bu koyunlar uyanmazsa ülke elden gidecek tayyip bilalini zengin edecek sokaklarda kolilerin içinde yaşlı sokak insanları uyumaya devam edecek. açlıktan ağzı kokan küçük çocuklar mendil satmaya devam edecek. açın halinden tok anlayamaz düşünmeyen insan hiçbirşeyi anlamaz. Madem o kadar iyi bir adam neden ben her sokağa çıktığımda yaşlı sokak insanları merdiven köşelerinde uyurken görüyorum bilaline vereceğin 30 ların 1 ini bunlara versin madem müslüman

Yorumla
  • Kızılsaçlıkadın
    Kızılsaçlıkadın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Hayatta en zor şey nedir bliyor musun ? Boş kafalı cahil insanlara laf anlatmak onlara kandırıldığına ikna etmek.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Muhalefet liderleri dava adamı olmaktan uzak olduğu için iktidarın yol yapması icraat anlamına geliyor.

Halk, asgari ücretle de iş bulamaz hale geldiğinde, özelleştirme gelirleri suyunu çektiğinde ekonomi bozulduğunda

güneydoğu'da kürdistan kurulduğunda ,apo dışarı çıktığında akp yavaş yavaş gözden düşecektir.

2
    0 Yorumla
  • ımsorrybaby
    ımsorrybaby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

5 yıldız verdim ben bunu akplilere izletiyorum daha izlemeden montaj diyip mekanı terk ediyorlar :D kısacası hazmedemiyorlar .

2
    0 Yorumla
  • nicktirgitbeyaaa
    nicktirgitbeyaaa Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

adam donları gelip altlarından çalsa bunlar gene ses çıkarmaz.

2
    0 Yorumla
  • berkaycimen
    berkaycimen Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

İzlemeden montaj diyorum. Burada propagandasını yapıyorsan öyledir.

3
    1 Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

o zaman izlede küçük dilini yut

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

muhalefet partileri böyle salak olursa akp daha % 70leri görür . adamın birisi çıkış utnmadan seçim sonuçlarınan memnunum diyor . genel başkan olaak birde .

3
    2 Yorumla
    • ımsorrybaby
      ımsorrybaby
      +1 yıl

mk türkiye genelindekine bakma gerizekalı tut bir sehirleri nasıl kıl payı kaybettik onlara bak bu sehirler hakkında ysk dilekçeler verildi kastamonuyu akp mhpnin elinden sadece 1 oy farkla aldı. o akpnin kazandığı şehirlerdeki mhpnin oy oranına bakmadan yorum yapın ya 1 ya da 5 puanla kaybettik demekki bugün genel seçim olsa mhp %39 u görecek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok kıl payı değilmi evet istanbulda hdp'nin bile altında kalmak kıl payı oluyor zaten . tutmuş hala kastamonu ıspartayla övünecek hale düşüyonuz .

Yorumla
  • Jirayu
    Jirayu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

Seni engelleyeceğim. İnsanlara kendi doğru bildiklerinizi dayatıp duruyorsunuz. Herkes kendi doğru bildiği şeyi yapar.

1
    2 Yorumla
    • ımsorrybaby
      ımsorrybaby
      +1 yıl

ben sana geçende dedim şu bıyıklarını bir kes diye .

Yorumla
    • Jirayu
      Jirayu
      +1 yıl

Seni ilgilendirmez.

Yorumla
  • EdmondDante
    EdmondDante Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

yahu güzel kardeşim bir profesör var adam öğretim görevlisi olmuş ve twitter da şunu yazmış...karımla aynı yatakta görsem kıskanmayacağım tek adam recep tayyip erdoğan...varmı daha ötesi?

3
    3 Yorumla
    • ttlsvr
      ttlsvr
      +1 yıl

iğrenç, terbiyesizce bir örnekleme.

Yorumla
    • EdmondDante
      EdmondDante
      +1 yıl

İşine gelmemiştir muhtemelen

Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Recep tayyibin sevenlerinin godoş olduğunu biliyorduk zaten hatırlatmana gerek yokki :D

Yorumla
  • sangrariell
    sangrariell Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl

5 yıldız verir geçerim lafı uzatmaya gerek yok

3
    0 Yorumla
  • LifeTheLover
    LifeTheLover Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Boş işler bunlar.

2
    1 Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Boş beyinliler bunlara boş diyip geçer az kültürlü olsan gayet gerekli işler olduğunu anlardın tek derdin karı kız kovalamak doğal olarak boş geliyor

Yorumla
  • -Mustafa-
    -Mustafa- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

5 *

1
    0 Yorumla
  • artıonsekiz
    artıonsekiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

evet montaj

1
    12 Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Kesin öyledir

Yorumla
    • artıonsekiz
      artıonsekiz
      +1 yıl

RTE'nin atv de devlet bahçeli ve kılıcdaroğluna hazırlattığı montaj videoları izle de gör neler yapılabildiğini küçük dilini yutarsın

Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Hepsi hikaye hepsiii akp başa geçtiğinden beri türkiye kötü hallerde. sokak insanları çoğaldı ekonomik kriz tavan yaptı ülkemizi satıyor paraları cebe atıyor siz uyumaya devam edin

Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Sandıkta güzel hileler yapıldı yalnız link

Yorumla
    • artıonsekiz
      artıonsekiz
      +1 yıl

Her zaman aynı terane Allah akıl fikir vermiş biraz düşünsen o rekor mitinglerde ki insanlarda hile ile kopyalanmıs dime. Hadi 1 olur 2 olur %47 be kardeşim elektirikler kesildi diyorlar akp lilerin gözü fosforlu dime sandık baslarında bütün partiler den insanlar duruyor . Türlü türlü oyunlar yapıyorsunuz artık gücünüz yetmezz halk başbakanına sahip çıkıyor

Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

link rekor mitingten kastın bu linktekiyse evet bunların hilesini de yaptılar :D Cahil insanla tartışmak zeki insanla tartışmaktan daha zordur derdim hep evet zormuş tanrı gibi allah gibi tapıyorsunuz ona ne diyeyim akıl fikir versin allah size soyup soğana çevrildi zaten ülke ölen gençler çocuklar ceset koktu ülkemiz devam edin tapmaya devam edin ondan bundan alıp çocuklarına yedirmesine insanların işsiz olmasına vs izin verin herşeye tpın ona kapanın ayaklarına

Yorumla
    • artıonsekiz
      artıonsekiz
      +1 yıl

Ben yeni kapıdayım kendim şahit oldum sen akıl fukarası mısın iftira atıyorsun büyük günah Allahın 99 ismi varken tanrı diyorsun hiç yakısıyormu yazık günah

Yorumla
    • artıonsekiz
      artıonsekiz
      +1 yıl

Aynen kardeşim benim yazmayacaktım da yine tutamadım kendimi rezil bunlar ya denizin dibinde sıkısıp kaldılar millet bir omuz daha atsa denize düsecekler hala konusuyorlar .

Yorumla
    • artıonsekiz
      artıonsekiz
      +1 yıl

link

Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Bunlar hile

Yorumla
    • artıonsekiz
      artıonsekiz
      +1 yıl

hile değil kapak canım kapakkkk oldu

Yorumla
    • Misssisi
      Misssisi
      +1 yıl

Kapak değil hile bunların ıspatıda var hile diyorum! link

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bu videoyu izlediniz mi akp liler
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Videodan ses silme? 6 cevap verildi
Klip izliyor musunuz? 37 cevap verildi
Bu videoyu izlemeyen kaldı mı? 14 cevap verildi
Bu videoyu izler misiniz? 9 cevap verildi
Bu videoyu izler misiniz? 7 cevap verildi
Sizce video izlenmiş mi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨