Bu yalanı affeder mi?

Biliyorum, çok yanlış. Biliyorum büyük bi hata. Ama ne olur sonuna kadar okuyup öyle yorumlayın.

3 yıllık beraberliğim var, sevgilim şuanda askerde. Şubat ayında ona gebe olma ihtimalimin olduğunu söyledim günüm geçmişti. O gayet havalara uçarak, inşallah öyledirde bi an önce evleniriz dedi. Bende evlilik içinde anne baba olmak içinde çok genç olduğumuzu söyledim. Neyse gidip gebelik testi aldım, yaptım negatif çıktı. Ona da söyledim negatif test diye. Sonra aramız bozuldu, soğukluk girdi, kavgalar başladı. Bende gitmesin diye ben sen üzülme diye öyle söyledim aslında ben hamileyim dedim. Ama sen merak etme kürtaj olucam dedim. Mecburdum yoksa o an bırakıp gidicekti. Sonra zaman geçti aramız yalan söylediğimi söylediğim için daha da bozuldu ayrıldık.

Bu defa bi tane daha söyledim, kürtaj olmicam diye. Şimdi farkındayım yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu ama, nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Ve şöyle söyleyeyim yemin ederim ki ilk defa yalan söylüyorum ona. Hani yüzünü hiç yere eğdirmedim, hiç kırmadım incitmedim. Kendisi de söyler bunu.

Herşeyi anlatmak istiyorum ona ama cesaret edemiyorum. Korkuyorum tammen gidicek benden nefret edicek diye. Zaten sözde ayrıyız ama her akşam konuşuyoruz, tartışıyoruz. Yerimde olsanız ne yapardınız? Yada sizce beni affeder mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam dananın kuyruğu koptu. Herşeyi anlattım. Bu şekilde devam edemeyeceğimizi söyledi, ben onu çok sevdiğimi ama haksız olmadığını söyledim. Ve bitti.
Bu yalanı affeder mi?