Mezuniyet partisi için öğrencilerin ifşa fotoğraflarından ibaret olan bir slayt yapılacakmış. Ve bu ifşa fotoğraflarıyla da beni sevmeyen, kuyumu kazmaya çalışan bir kız ilgileniyor. Yani onun telefonunda sınıftaki herkesin ifşa fotoğrafı varmış ve pazartesi günü akıllı tahtaya atacakmış. Benimse çok önceden çektiğim birkaç uygunsuz fotoğraf var. Uygunsuz derken şortlu, göğüs dekolteli aşırı saçma bir yüz ifadesiyle çekmiş olduğum fotoğraflar var. Dediğim gibi açık ve uygunsuz fotoğraflar. Ya onları slayta atarsa napıcam ben? Geçmişte kaldı o fotoğraflar ama eminim o zamanlar akıl edip ekran görüntüsünü almıştır. (İnşallah almamıştır) İçim içimi yiyor resmen sizce napıcam? Beni seven, bana güvenen insanlar şok olacak oysaki arkadaşım daima beni savunur hatta onların beni kötülemesine karşılık onlara inanmamıştı beni savunmuştu ama şimdi o fotoğraflarımı görünce benden uzaklaşabilir ve şaşıracak 'sen nasıl biriymişsin' diyecek eminim bundan. Sizce şu an yapmam gereken en mantıklı şey nedir bu durumda? Eğer yaparsa böyle bir şey? Sizce yapar mı? Bu kadar daha alçalabilir mi yani? Arkadaşımın yüzüne bile bakamam..
Cevabın nedir?
o fotoğraflar nerdeydi yani nerden alacak ki ss, eğer özel atmadıysan normal paylaştıysan utanacak bir şey değil bence
03 Yorumla
Soran+1 yılİnstagram hikayeye atmıştım ama bayağı tepki aldım yani özellikle okuldan.. Bilemiyorum onlar mı abarttı ya da abartılacak kadar var mıydı bilmiyorum.. Özel olarak atmadım sadece o an hikayemi görüp ss almayı akıl etmiş midir onu düşünüyorum ya da bir yerden bulabilir mi
Soran+1 yılBir de bence böyle bir şey yaparsa eğer yapmasının altında ciddi sebepleri vardır gibi. Mesela psikolojik sorunludur ya da sağlıklı biri değildir. Çünkü kendisine gram zararım dokunmamışken böyle bir şey yapması büyük karaktersizliktir. Böylelerinin varlığı insanın varlığını resmen tehdit ediyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılGidip sor eğer varsa şikayet edebilirsin mahremiyet diye bişey var.
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçi görseler bile pek etki etmez çünkü birkaç ay sonra zaten mezun oluyorum bidaha gram yüzlerini görmeyeceğim hiçbirinin
- +1 yıl
Ya öylede bir süre sonra özlüyorsun o günleri o insanları olmasa da.
Soran+1 yılÖzleyeceğim bir şey yok tek özleyeceğim şey başarılarım sonrası hep kötü anılar zaten
- +1 yıl
Benimde çok kötü anım oldu iki tane gerçek dostum vardı onlar yeterdi.
Soran+1 yılAynen öyle işte. O değilde çok utanç verici olucak ya
- +1 yıl
Ya bu imkansız değil ki gideceksin konuscaksın dediğin gibi foton varsa koydurtmazsın.
Soran+1 yılBen korkak yetiştim ailem böyle büyüttü o yüzden cesaretim sıfır
- +1 yıl
Korkunun sana faydası yok korkak olmak aşırı iticidir onu söyleyeyim ben liseye başladığımda ilk gün bitane çocuğun yanına oturdum çocuk tanıdığım en korkak insanlardandı ezmeye çalışırlardı cocuk benim yanımda geze geze ben gibi oldu. Korkunu bir kere kırdın mı kurtulursun.
Soran+1 yılNasıl kırıcam peki
- +1 yıl
Kızla git konuş terslerse sen daha çok tersle yani aklına geleni dile getir susma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim başıma böyle birşey gelse bir sürü fotom çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu durumda naparsın
Cevap sahibi+1 yılBir insanın özel fotolarının bu şekilde kendinin izni ve onayı olmadan ifşa edilmesi suçtur ve cezası büyüktür.
Savcılığa ver
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Korkma kardeşim kimseden git polise anlat böyle böyle bir durum var diye şikayetçi ol
00 Yorumla
+1 yılTahrik edici değil demek yoksa bu kadar üzülmezdin dimi😜😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İdareye bildir görevliler resimleri incelesin
06 Yorumla
Soran+1 yılMezuniyet ile alakalı görevli olan 2 öğretmen var. Zaten bunlar ileri sürdü ifşa fotoğraflarınızdan oluşan bir slayt hazırlayın dedi. Bunlara ne demeliyim ki?
Soran+1 yılHem ifşa nedir anlamıyorum ne ergen bir okul bu ya, düzgünce çıktığımız fotoğraflardan oluşan bir slayt yapsalar daha güzel olurdu
Soran+1 yılZaten mezuniyete katılmayı düşünmüyorum böylelikle de fotoğrafımı da koymazlar slayta çünkü katılmayacağım bir yerde fotoğrafımın ne işi olabilir ki bu da suçtur
+1 yılelbette onları atamaz saçmalama
010 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin atmaz değil mi
- +1 yıl
tabi ki kuzum öyle bişey yapması kendi sonunu da getirir
Soran+1 yılAma sınıfta akıllı tahtadan açarsa böyle bakıp gülerse ardından diğer öğrenciler görürse
- +1 yıl
şimdi nası olacak sıralama en baştan anlatsan önce sınıfta mı seçilecek fotolar yoksa kesin o foyolar artık seçilmiş mi olaracak
Soran+1 yılŞimdi o kız pazartesi telefonundan akıllı tahtaya atacak herkesin fotoğraflarını. Ardından her birine tek tek bakıp kontrol edecek sınıftaki kızlar ardından benim resmim orada çıkarsa çok rezil edici olur ve arkadaşımın görmesi daha içler acısı olur. Zaten görevliler seçecek de o kızda sadece ifşa fotoları varmış onları getirecek görevliler de slayt yapacak
- +1 yıl
hmmm yani sen sınıftakilerin mi görmesinden rahatsızsın
Soran+1 yılEvet özellikle ve özellikle bana güvenen, benim öyle şeyler yapacağımı asla düşünmeyen arkadaşım görürse aşırı derece rezil olurum? Sence diyelim gördü böyle bir durumda ne yapmalıyım
- +1 yıl
hmmm ya bir kaç detay daha soracam ama takip atabilirsen eğer yanlış anlaşılma olmasın burdan merak ediyorum da
Soran+1 yılYok önemli değil de ama şu an gizli üye olduğum için onun açığa çıkmasını istemiyorum
- +1 yıl
peki canm nasıl istersen umarım sorun olmaz
+1 yılİyide senin fotonu nasıl ele geçirecek
01 Yorumla
Soran+1 yılO zamanlar akıl edip ekran görüntüsünü almışsa? Hem sınıfta diyordu 'bu sınıftaki herkesin bende ifşası var' acaba dediği gibi herkesin ifşası telefonunda var mı
+1 yılÇok içten söylüyorum iğrençsiniz mq
00 Yorumla
+1 yılAmerika mi bura. Ne ifsasi ya
00 Yorumla
+1 yılİzin verme mudure soyle
09 Yorumla
Soran+1 yılAma ya sınıftakilere gösterip gülerlerse birlikte ve arkadaşım o an görürse o an hemen mi gitmeliyim müdürün yanına
- +1 yıl
Onceden gisip hocam benim ifsahlik kotu uygunsuz fotograflarim var de onlarin gosterilmesini istemiyorum arkadasimizi uyarirmisiniz diye konus ama bundan once o kiza soyle ben istemiyorum diye kabul etmezse mudure git hakkini ara
Soran+1 yılOnun karşısına geçmek istemiyorum çünkü gram konuştuğum yok onunla. Sadece beni kıskanıyor diye biliyorum. Acaba dediğin gibi öğretmene mi söylesem gerçi mezuniyet partisine katılamayacağım katılmayacağım için de benim fotoğrafımın olması büyük suçtur hele ki öyle bir fotoğrafın olması değil mi
- +1 yıl
Aynen suç ve once kiza soyle beni dinle
Soran+1 yılUtanıyorum konuşurken duygusal bir ses tonum olduğu için gülüyorlar bende haliyle alıngan biriyim
- +1 yıl
Sende o kadar abartma ya herseye alinmayi birak biraz hakkini savunmayi ogren ayaklarin uzerinde dur
Soran+1 yılDuramıyorum işte ben korkak yetiştim ailem böyle alıştırdı herkesten korkuyorum bu çok zor
- +1 yıl
Yaparsin ya
Soran+1 yılNasıl yapıcam ki alışık değilim insanlarla konuşmaya tartışmaya şuana dek hep yapayalnız ve kapalı kutu olarak büyüdüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmerikan dizi filmi izliyorsun çokça.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılThe pretty little liar mıydı neydi kolejli kızların olduğunca dizi. Küçük tatlı yalancılar
+1 yılBu kadar mı ergensiniz
00 Yorumla
+1 yılİfşa derken ne kadar ifşa
067 Yorumla
Soran+1 yılMilletin ne bileyim çirkin ya da habersiz çekilmiş fotolarını slayt yapacaklar bende şüpheliyim benim o uygunsuz fotolarımı atar mı diye
- +1 yıl
Kötü fotoğraf yoksa bişey olmaz ki göğüs dekoltesi dediğin ne kadar açık
Soran+1 yılBilemiyorum acaba abartılacak kadar var mıydı ya da bunlar mı fazla abarttı bilmiyorum
- +1 yıl
Korkma bişey olmaz hem herkes özgür istediğini giyebilir biraz öz güvenli ol bence
Soran+1 yılArkadaşım görürse ne yapıcam peki ne dicem ona o bana güveniyor çünkü
- +1 yıl
İyide güveni neden kaybolacak ki giyiminden dolayı yanlış süşünüyon bence
Soran+1 yılAma şimdi benden beklemez böyle bir şey. Hatta o kızlar gelip söylediğinde bile inanmamıştı fakat görürse bilemiyorum artık ne düşünür
- +1 yıl
Bence giyimle ölçülmemeli bazı şeyler
Soran+1 yılAynen öyle. Kendisi tesettürlü olduğu halde yapmadığı şey yok. Ben en azından şuana dek temiz büyümüş, hiç erkek arkadaşı olmamış biriyim. Erkek meraklısı da hiçbir zaman olmadım. Söylesene böyle biri nasıl kötü olabilir ki? Yapayalnız biriydim hep.. Kimseye zararım bile dokunmadı. Kendilerine gram zararım dokunmamışken yani bu kadar ileri giderlerse bence ciddi derecede psikolojik sorunlulardır ve bu büyük bir karaktersizliktir.. Allah kimseyi bu denli karakter yoksunu etmesin ne diyim. Büyük kayıp.. Böylelerin var oluşu insanın varlığını bile tehdit eder yani.
- +1 yıl
Zaten bir kişi teseddürlü ise çoğu öyle olan kişi her haltı yiyor
- +1 yıl
Peki senin olduğun fotolar cok mu açık hani ya da tahrik edici cinsten mi
Soran+1 yılBiraz
- +1 yıl
Baya açık sanırım
- +1 yıl
Bence şikayet et
- +1 yıl
Özele gelir misin bir
Soran+1 yılAma daha belli değil telefonunda olup olmadığı sadece şu cümlesinden şüphelendim 'bende sınıftaki herkesin ifşası var' demişti
- +1 yıl
Öyle dediğine göre demekki vardır
- +1 yıl
Başkalarını boşver sen kendine bak ifşaların cok acıksa hani mesela açılan gözüken yerlerin varsa öyle bişey yaparsa direk şikayet et
Soran+1 yılNormal şortlu ve göğüs dekolteli fotoğraflar. Bir yerim afedersin göğüs ucum falan görünmüyor sadece şort kısa biraz ve çok saçma bir pozla çekilmiş bir fotoğraf
- +1 yıl
Korkmana gerek ne peki şu an
- +1 yıl
En fazla şikayet edersin yani
- +1 yıl
Ya hani dedin yA göğüs uçum galan gözükmüyor diye öyle birsey olsaydı direk şikayet et diyecektim
Soran+1 yılAğız burun eğdiğim bir fotoğraf, diğeri ise göğüs dekolteli bir fotoğrafım ikiside selfie yani şortlu olanda bacaklarım yanlardan biraz çıkmış o kadar ve açıklamaya da anlık gaza gelirsem gibisinden bir şey yazmıştım o anki ergenliğimle
- +1 yıl
Korkmana gerek yok. Bence yA hani tamamen açık ya da gözükseydi o zaman sıkıntı olurdu tabi
- +1 yıl
Göğüslerin gözükse ya da ne bilim hani spor dersinde galan üzerini değiştirirken öyle bir foto olsaydı direk şikayet et diyecektim
Soran+1 yılPeki diyelim sınıfta akıllı tahtadan açıp baktılar ve kendi aralarında güldüler bakarken o zaman ise hiç utanç duymayıp görmezden mi geleyim? Açtıkları an sınıftan çıkayım başka bir yere mi gideyim? Çünkü öğretmen görücek ve en çok bu fotoğrafı koyanın kim olduğunu merak edip ona kızacaktır akışına mı bıraksam acaba
- +1 yıl
Tabikide kızar yani öğretmen akışına bırak onların ne gibi fotoları var peki eğer hani daha açık varsa ses etme ama yoksa çık sınıftan ve benim haberim olmadan paylaşım yaptığı için şikayet et
Soran+1 yılAçtıkları an onlara bir şey demeden hemen müdür yardımcısının odasına mı gitmeliyim hocam şöyle böyle yapıyorlar diye? Çünkü müdür yardımcısı kapalı dindar biri bu konuda hassastır geçen sene fake hesaptan beni başta övüp sonra kötü kötü şeyler yazmışlardı bana. Onu söylediğim halde sormuştu niye böyle yaptılar demişti odasına bile çağıracaktı yani
- +1 yıl
Daha kötüleri varsa seninkiler açık sayılmaz ses etme bence
Soran+1 yılDaha kötüleri ne olabilir ki ve sanmıyorum yoktur çünkü onlar hep birbiriyle arkadaşlar ve birbirlerinin kötü fotoğraflarını koymazlar. Beni sevmedikleri için benim uygunsuz fotoğrafımı koyarlar.
- +1 yıl
Öyle olursa direk şikayet edersin işte
- +1 yıl
Hani mesela südyeni külotu gözüken falan ifşa varsa öyle de vardır
Soran+1 yılYok onlar kendi fotoğrafları öyle olsa bile asla ifşa niyetine koymazlar kendilerini o durumda. Aslında bir yandan da niye yakınıyorum ki daha da inşallah koyarlar demeliyim gibime geliyor çünkü koyarlarsa ne güzel işte gider şikayet ederim cezalarını çekerler değil mi keşke koysalar o halde ne diyim😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂bak ne güzel düşünmeye başladın işte senin de yokmuş zaten gözüken yerin bir gözükürse südyenin falan gözükür yani
- +1 yıl
Özele gelebilir misin bir
Soran+1 yılŞundan korkuyorum bana çok güvenen arkadaşım görürse benden soğur
- +1 yıl
Korkma bence
- +1 yıl
Korkulacak bişey yok ki onlar ifşa bile sayılmaz
Soran+1 yılArkadaşım kapalı ve dindar biri. Hatta o kızlar gelip arkadaşıma beni kötülediğinde bile arkadaşım inanmamıştı. Onların abarttığını düşünmüştü. Ama şimdi kendisi görürse onların söylediklerinin doğru olduğunu düşünecektir ve belki de benden soğuyacaktır. Ama sırf bu sebeple soğuması da biraz saçma olur açıkcası.😊 O kızın ise şu lafından şüphelenmiştim demişti ki 'bende sınıftaki herkesin ifşası var' bu demek oluyor ki benim ifşam da muhtemelen telefonunda vardır.
- +1 yıl
Korkma bence sen 😊😊😊
- +1 yıl
Özele gelir misin
- +1 yıl
Ben bu devirde esas kapalı olandan korkarım
Soran+1 yılOrası öyle😊 Acaba bu kızın yakın arkadaşına whatsapptan yazsam mı? O kızın arkadaşının numarasını bulabilirim sence arkadaşına söylemem doğru olur mu? Arkadaşı belki o kızı uyarır? Şey dicem 'sınıftan birinde hiç benim ifşam var mı, varsa silmesini söyler misin aksi taktirde müdür yardımcısına söyleyeceğim' çünkü bazıları bana o kıza bir şekilde eğer karşısına geçip söyleyemiyorsam arkadaşı yoluyla mesajı ulaştırmam gerektiğini söylüyor..
- +1 yıl
Öylede yapabilirsin siz aynı sınıfta değil miydiniz nasıl sende nosu yok
- +1 yıl
Bu kadar korkmana gerek yok ayrıca
Soran+1 yılNiye ki korkmuş gibi mi görünüyor😯
- +1 yıl
Biraz öyle gibisin
- +1 yıl
Ki korkulacak birleşeyin de yok yani
Soran+1 yılO kızla tam 4 yıldır bir kere bile konuşmadım. Sadece onun arkadaşı biraz aklı başında olduğu için onunla nadiren konuşmuşluğum var. O yüzden kızın arkadaşına söylemeyi daha mantıklı buluyorum. Çünkü ben utangaç biriyim. Karşısına geçip konuştum diyelim, haliyle de alıngan biriyim onun tavırları beni üzebilir biraz da insanına göre ve olacaklara göre davranmaya çalışıyorum☺
- +1 yıl
Ben ne desem aklımdakini yapacaksın gene sen😏
- +1 yıl
İfşaların açık değil ondan diyorum rahat ol diye
Soran+1 yılYine de bir yandan düşünüyorum saçma geliyor ve görmeleri biraz da rezil edici, o fotoğraflar mazide kaldı ama yine gün yüzüne çıkacak belki de bu kız yüzünden
- +1 yıl
Korkma çekinme gider şikayet edersin
- +1 yıl
Sen çok çekimser ve korkak duruyorsun sanki korktuğun bişeyler var gibi canım
Soran+1 yılEvet var ya dini hocalar var orda nasıl çekinmem ki hocalar görücek o kadar ve ayrıca o kızın arkadaşına yazdım dedi ki 'senin ifşan yok diye biliyorum'
- +1 yıl
Hmm iyiymiş o zaman 😊😊😊 yoksa
Soran+1 yılYani arkadaşı böyle dediğine göre sence yok mudur gerçekten
- +1 yıl
Yoktur herhalde büyük ihtimalle ama sen onu söyleyen arkadaşına güveniyorsan
Soran+1 yılİyi bir kız o zaten dürüst olduğu için ona söyledim.. sınıfın en aklı başında kızı o zaten😊 Neyse en azından işimi şansa bırakmadım yani eğer bir şey yapmadan dursaydım işimi ihtimallere bırakmış olacaktım😊 Benim korktuğum şey o fotoğrafların yeniden gündeme gelmesi, bazıları bana bir şekilde o kıza ulaşmam gerektiğini söyledi çünkü her ne olursa olsun yine de koyması hoş olmazdı ve bu uyarıya rağmen bile koyarsa artık ne diyim kendini müdür yardımcısının odasında sorguya çekilirken bulur😊 Gerçi koyacağını sanmam uyarıya rağmen o kadar da yürek yemiş birine benzemiyor😊
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
İyiymiş o zaman bide takma bu kadar walla senin için kötü bu
Soran+1 yılSöz konusu arkadaşım olmasa gram umursamam hatta gider kendim gösteririm herkese ama arkadaşımın görmesi konusunda biraz hassasım
- +1 yıl
Boşver arkadaşını kendine bak sen arkadaşının önemli olan seni öyle görmesi değil senin gerçekten yakın arkadaşın ise yanlış düşünmez zaten
Soran+1 yılZaten insan bu gibi durumlarda dostunu düşmanını anlıyor.. Eğer böyle bir durumu öğrenip ondan sonra araya mesafe koyarsa demek ki o dost değilmiş diye düşünürüm😊 Sadece dost gibi görünen ama dost olmayan normal diğerleri gibi sıradan bir insanmış derim😊 Benim için de aslında görmesi biraz iyi olur çünkü bana karşı gerçek sevgisini de dostluğunu da net olarak görmüş olurum
- +1 yıl
Tabiki haklısın
Soran+1 yılAslında biraz ondan şüphelenmem gerek çünkü geçen sene biraz da benim kuyumu kazmaya çalışanların benim aleyhimdeki kötü söylemleri onun kafasını karıştırmış ve o da benim hakkımda şüpheye düşmüş hatta bir iki gün soğuk davrandığı bile olmuştu
- +1 yıl
Sen özele gelsene bir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu korkunu ona belli etme yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz mı davranayım yapsa bile utanç duymayıp kabullenmeli miyim
Cevap sahibi+1 yılSimdi senin fotonu paylasip paylasmayacagi belli degil onun icin korktiguni belli etme kimseyede birsey deme eger boyle birsey yaparsa mahkemeye verirsin
Ulan osmanlı böyle dara düşmemiştir bee
10 YorumlaBisey olmaz yaa herkes atiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılAma arkadaşım görücek öğretmenler görücek ama gerçi 3-4 ay sonra mezun olacağım bidaha yüzlerini görmeyeceğim
Soran+1 yılOlur olmasına da ama o kadar öğretmenler görecek arkadaşım oysaki bana güveniyordu o görecek baya rezil olucam
Soran+1 yılAma onunla bu aynı şey mi ki burda bana çok güvenen böyle şeyler yapmayacağımı düşünen arkadaşım var
Soran+1 yılKapalı o çalışkan akıllı biri konuşmaları falan hep tutarlı ama bilemiyorum
Git sağlam tehdit et
02 Yorumla
Soran+1 yılEdemem ki özgüven sıfır bende
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğlenmene bak.
00 Yorumla
+1 yılsende onu ifşa et.
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi