Teşekkür ederim.😊🤗❤️
Karşı cinsin en çok neyini merak ediyorsunuz?
Teşekkür ederim.😊🤗❤️

Ben bu erkekler nasil bu. kadar vicdansız olabiliyor onu merak ediyorum? Ellerine bir koz geçmeye görsün o kozu kullanıp o kiza istediklerini yaptırmak üstelik de o kiz ne hale gelir psikolojisi nasil bozulur umurunda bile olmadan? İntihara bile sürüklüyorlar kızları egolarinin tatmini icin. Bu nasil acımasızlık? Erkeklerde hiç mi acıma yok?
Bunu genelde sap olanlar yapiyor rahatlikla kiz bulamayanlar
Bunu yapanlar karaktersiz ve şerefsizdir bence 😊👌
@YalnızKaptan3437 sen acımasız olanları tercih etmişsin.
Neden bir kadını elde edene kadar melek gibi davranıp, elde ettikten sonra şeytana dönüştüklerini merak ediyorum.
Karatersiz biri oldukları için olabilir bence 😊👌
Erkeklerden ne istediklerini. Erkek rahat davranır, yeterince sevmiyor dersiniz. Kıskanır, sıktı dersiniz. İlgi istersiniz, canınız bir şeye sıkıldı mı direkt beni rahat bırak dersiniz. Aşk dersiniz, çoğunluk para ister. Garipsiniz ne istiyorsunuz yahu siz? :D
@Ajsjdu İyi de kimse mükemmel değildir. Tabii ki biliyorum herkes aynı değil ama genel olarak böyle. Siz her konuda mükemmel misiniz ki erkekten her konu üzerine mükemmellik bekliyorsunuz? :D
@Ajsjdu Seni aynı kefeye koymuyorum ancak daha önce başıma geldi bu durum. Hem de bu siteden birisi ile. Karakter ve zeka önemli benim için dedi. Çok etkileniyormuş gibi davrandı. En son dedi ki tipin bana uygun değil. :D İşin komiği ne peki? Kendi fotoğrafı fake çıktı jsakdhsa.
@Ajsjdu Demek istediğim şu aslında. Tip olarak yakışıklı olduğumu iddia etmiyorum hatta değilim bunu söyleyebilirim. Zengin de değilim. Fakat övünmek için değil kendimi bildiğimden söylüyorum; karakter ve zeka olarak gayet iyiyim. Madem lafta çoğu kadın için asıl önemli olan şeyler bunlar, hani nerede bu kadınlar? :D
Şu arama kayıtlarına yarıldım allahım yarabbim ya :D
Cevap
78Cevap
Nasıl bu kadar gamsız , gaddar olduklarını.
Merak ettiğim bir konuları kalmadı :DD
Bana birşey anlatırken içindeki o ikinci ses varya o gerçekten ne söylüyor çok merak ediyorum. Bunu düşünürken gözlerinin içine çok dikkatli bakıyorum anlamak için gerçek mi yoksa sadece konuşmak için mi diye. O da hayran hayran dinlediğimi zannediyor kendini bişey sanıyor safım 🤦♀️
Erkek görüşlerinin hemen hepsini okudum. Mesela birisi annelik duygusunu merak ettiğini yazmış. Ben de şunu merak ediyorum yani nasıl oluyor da kimisi böyle tatlı şeyleri merak ederken kimisi de kadını sadece cinsel obje olarak görebiliyor? Bir yanımı umutlandıran diğer yanımı hüsrana uğratan ve de gerçekten güzel düşünülmüş soru olmuş.🌸
Ayırlı akşamlar,
Bu gün gördüğüm bir şey hakkında sorayım, üzerinde kapşonlu mont ama altında fileli çorabıyla, mini eteği giymiş bayan,
Hava soğuk ve rüzgarlı sabah 9 gibi kapşonuyla yüzünü öyle bir örtmüş ki tanımak mümkün değil, peki bu tarz giyinen bir bayan gerçekten üşümüyormu?
Ben içimde içlik ve kot pantolonla üşürken peki ya siz?
Ben cevaplayayım bari 😊 ben file çorap giymem dışarda ama tül çorap ve mini etek giyer üzerine de mont giyerim. Sadece üstün üşür bacaklarıma soğuk işlemez. Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri etek giyen bir olarak belki de vücut alıştı. Sanırım diğer bayanlarda aynı şekilde üşümüyor. Benim elim donar yüzüm donar ama aşağıya işlemez soğuk😊kuş yaz farketmez kısa giyerim yani
Kat kalorifer i var karşim
@BALLIBELA cevabın için teşekkür ederim,
Peki bu tarz giyim yani soğuk havalarda kerleyen yaşlarda bir sıkıntı yaratmazmı mesela romatizma gibi
Soğuğa alışkınsın demek 😊
@BALLIBELA maşallah sana ozaman rahat havadar günler dilerim 🌹😉🌹
@BALLIBELA rica ederim,
Senin görüşünde saldırıya uğramışsın 😂😂😂
Saygılar 🌹
@K_li1983 yok ya gezende var,
Ama işte işin sırrı püf noktası neresi?
Yoksa yaradılışmı?
Nasil bu kadar odun ve öküz olabiliyorlar.😂😂
Kişiden kişiye göre değişebilir karakter meselesidir bence 😊👌
@YalnızKaptan3437 tabiki öyle olanda var olmayanda.😊
Aynen öyle ne yazık ki 😊👏
Çok basit şekliyle düşünüp kafa yormayanlar öyle oluyor genelde. 😊
@Stalker0635 aynen öyle. 😊
Ne yalan söyleyeyim odun kısmına ben de dahilim sanırsam :D
Kim kimin çölünde vaha olursa aşk o olur , kadınlar aşk hakkında ne düşünür anlamam, ancak alışılmamış hayat süren erkeklere aşık olmak gibi bir huyları var, kadın sanırım biraz farklı olmak ister kadın hep , diğerlerinden. Mesela biz erkekler, erken yaşta üzerlerine büyük sorumluluklar alan yaratıklarız, bunalırız, sıkılırız ve hayatı yaşanabilir kılacak olana aşık oluruz, dolayısı ile hayat dolu kadınlar hayallerimizi süsler. Ya kadınlar için aşk ne demek? Ne arıyorsunuz?
Burda geçirdiğim yıllarda erkeklerin herseyini öğrendim. Her sorunun ortak cevabı erkeklerin aklının genelde çalışmaması.
Tobe tobe salak dedeydin ya
Simdi gorusleri okudumda her cins birbirine sallamış resmen merak diye birsey kalmadan dissleşilmiş burda 😂
Unutmayin karaktersizlik haysiyetsizlik sapiklik duygusuzluk kirici olmasi vs bunun gibi şeyler cinsiyet ile alakali degil bunlari yapan erkekde var kadinda var kisinin kendisi duzgun oldukdan sonra cinsiyetin farki kalmiyor 🤜🏽☺️🤦♂️
Birsey sorabilir miyim? O köprü erasmus mu?
tamam tesekkur
İyiliğe kötülükle cevap veriyorlar. Yani nankörlük yapıyorlar. Ona güvendiğini hissettiği an bunu suistimal edebiliyorlar. Sevdiğini ve değer verdiğini söyleyip sen aynı şeyleri söyleyince korkup gidiyorlar. Nedenini de merak etmiyorum aslında. Tabi herkes aynı değil.
Nasıl bu kadar dümdüz olabiliyorlar. Kadın dilinde odun ve öküz 😁
O tarz lar özel planya'dan geçiyor ondan.
Bizleri nasıl saf gibi gördüklerini biz kadınlar zeka küpüyüz şeytan bile önünü ilikler ;) öyle fıkra var
Ama benim bildiğim o hikaye cinsellik konusunda yedı galiba,
O konuda erkek kadınların eline su dökemez, tabii belirli bir yaştan sonra.
Bu hikayenin açıklaması şöyle, hani derlerya kadınlar şeytandır diye tabiri caizse oradan gelme, adem ile havanın cennetten kovulma hikayesine değiniyor.
Evet her kadın için demiyorum, lakin buranın gırgır şamatası, genelde kişisel görüş yapmam zaten,
Erkek şeytanlardan var ama bunu biliyorsundur🙄🙄
Yaaa diyorsun ki şeytanlık biz kadınlara has bir hareket veya beceri, öylemi 😀
Erkekler neden kendi sectikleri degil de ailelerinin buldugu ve onayladigi kisiyle evlenirler?
Genelde bunu yapanlar halk dilinde ana kuzuları,
Ana baba atandır karşı gelinmez ama, be kardeşim sen hayat süreceksin evlendiğin insanla azıcıkta kendi kararlarını kendin ver, değilmi.
Ee kadınlar neden buna razı oluyor o zaman?
Sevdigimizi alamassak aldigimizi severiz napcaz
@Tözel-Harekatçı kadinlar? Anne ve babalari seciyor erkekler de tamam diyor ve kiz istemeye gidiyorlar.. belli bir yasa gelince tek amaci evlilik olan ve bu sekilde yetistirilen kizlar da bu secime ve gelinip istenmeye olumlu bakiyorlar. Sonucunda ailesi onaylamis ve tamam demiş se, kiz icinde evde kalmamak faktörü var, kafasinin içinde sürekli.
Evlilik konusunda, her ne kadar kadin istemezse olmaz o iş! Dense de, Secimi yapan ve teklifi de eden erkektir her zaman :))
Size katılıyorum @baybalik411 bu konuda. Kendi dusuncelerine ve okudugu okula cevresinde ki arkadaşlarına kadar apayri bir çevresi olan erkek, sadece ailesini memnun etmek için, onlarin sectigi biriyle evlendigi zaman o iki. kisi mutlu mu oluyor?
Bence çoğu mutlu olmuyor sadece mululuk pozu verirler buna şahidim.
Fakat bir birini ablayan ve idare edebilen çiftler de oluyor severek evlenen çiftlerden daha mutlu huzurlu olanınada şahit oldum.
Bir atasözünü anımsadım,
Gelin ata binmiş ya nasip demiş...
Erkekler neden bacak aralarını yol ortasında pantolonu çekerek düzeltmeye çalışırlar 😊 sıkıştırdığı için mi neden? Hemen hemen herkes yapıyoe bunu?
Sıkıştığı andaki acıyı tahmin edemezsin 😆😆
Sıkısiyor kafasi,, kasiniyor kilodun araya sıkısiyor yani bizin cikinti var her zaman düzeltmek gerekiyor
Şöyle düşün. Senin sütyeninin meme ucuna gelen kısmında fermuar var sürtüyo😂
😂😁😁😁
Bunun icin bize kizmayin bazen unutuyoruz yapiyoruz sokakda
Gelmekle kalmıyo sıkışıyo acıyo 😁
Yoksa meme ucunu tahrik eder haklısın 😉
😁😂😁😁supersin hocam devam 😂😂
Burda da ben birşekilde yardımcı olayım 😉
Bazı erkeklerde alışkanlık bazıları testisleri, penisi bacaklarına değdiği için veya ( giydiği çamaşır göre değişir) testisi çamaşırından yandan firar etme teşebbüsünde giriştiğinden,,, birde bazı dengesizler var karşı cinse sükse yapmak için yaparlar içinde birşey olsa bari 😀
Olsun idare edin bizi o kadarcik
Başka tabi 😉 sen en çok neden tahrik olursun
Baksir giyincede yandan aşagiya dogru pantolondan cok belli oluyor kalkinca cebimden elimi sokup üzerine bastiriyorum yoksa ön taraf aliyo basini gibiyor
@baybalik411 ha ha evet ama hoş olmuyoe İnan ki ben bu şekilde görünce ifrit oluyoeum aksine hiç hoş gelmiyoe
Seninde gögusler oyle masallah
Evet ön taraf kabarinca cok bakiyorlar yaaa
@Ballıbela görülünce yanlış anlaşılıyoruz 😉
Aynen
@BALLIBELA askerden gelir gelmez seninle karşılaşmak iyi geldi açıkçası 😐😌😉
Yanliz dikkat et azmistir bu asker
@BALLIBELA benim görüşüm böyle, ha ben yapıyormuyum evet genelde oturup kalktığım zamanlarda.
@BALLIBELA özele gelmek ister misin sohbet edelim
Hmmm millette bilek gibi y... Var saklamasi kolay deyil
İlla gözun kayar
Merak ettiklerimizi öğreniriz karşılıklı
Sıkıntı çıkarmam istediğin zaman sohbeti keseriz
Evet haklisin
Ballibela biraz sohbet et askerle sorun olmaz hayde iyi sohbetler size
İyi o zaman gel
Göguslr falan mükemmel yanliz söylemedi deme
Asker benim 😁
Sıkıldım evet sıkılmıcak gibi değil ki hadi kırma 😅
Beğenilmicek gibi değil ki 😂
Geldiyse yap bir güzellik 😁
Rica ederim ♥
Bende yerim😂😂
Cok sey yazacam burda yazilmiyor
Muhabbet iyimi askerle
Ö zelinde deyilmi
İyi tamam bir iki şey soyliyim ac ö
@BALLIBELA hayırdır
Belden asagi yazcak tim yazmam engelleniyorum tamam byy
Senin bacak arandaki o sulu şeftalinin rengide beyazmi böyle
tamam
Mukemmel
Acaba markete git tavuk al desem gidip alır mı ki? diye geçiyor kafamdan..
Hala merak ediyorum, yemek yemiş olmamıza rağmen çıkıp tavuk almasını istesem gidip alır mı acaba? Çok merak ediyorum.
Merak ettiğimi muhattabına sormayı seviyorum... :)
Neden kızı tavlayana kadar ki ilgileri daha sonra olmuyor
İyi de bunun bir sonu yok ki
beni birine anlatirken nasil anlatiyo diye merak ederdim hep sorsan duzgun cvp vermezler ama artik etmiyorum 👍🙈
En güzel cevap buydu sanırım
Bu yaşıma kadar görüp geçirdiklerim yeter merak ettiğim hiçbir şey yok damarlarında akan kanı biliyorum. Kadınlar hakkında her şeyi yalayıp yuttum ezberledim...
Ben yakışıklı erkek görünce kendilerindeki değişimi anlatmalarını isterim ne oluyor vücutlarında?
Hiçbirşey
@Ayfonbugardaaaşş sende bir sıkıntı var o zaman
Sjsjsjs
Sadece heycanlanmak bir gösteride sahneye cikarken hissetigi his gibi
@Ayfonbugardaaaşş peki..
@Ayfonbugardaaaşş aynen katılıyorum. Onlarınki gibi kalkacak bisey yok bizde. Yakışıklı görünce de afedersiniz sulanmıyor hemen. Onun icin ağır tahrik gerek 😊
@K_li1983 dokunmak 😁
@K_li1983 ayn bide bunu diyorum diye “anormal” oluyorum.
@Ayfonbugardaaaşş ama bak kadın ekledi bayağı detay verdi..
Yaa hiç sorma bayaaa detay var of sıkıldım senden hadi byy
Neden doğrudan bir şeyi söylemek yerine, dolaylı yoldan anlatmayı ya da susarak trip atmayı tercih ederler?
Nasıl bu kadar bencil olabiliyorlar ve dansözden daha iyi nasıl kıvırtıyorlar? Bu iki sorunun cevabını cok merak ediyorum.
Kişiden kişiye göre değişebilir bence 😊👌
Taciz ederken taciz ettiklerininf arkındalar mı yoksa romantizm yaptıklarını/mücadeleci erkek olduklarını mı düşünüyorlar?
Güncelleme çok tatlı 🌸
Böyle birşeyi düşünerek yapan biri karatersiz biridir bence 😊👌
Merak etmiyorum desem çamura mı bulancam şimdi 😄 ama gerçekten merak etmiyorum. Zamanı gelince öğreniriz, acelesi yok 😊
Hayatta neden her şey cinsellik onlar için? Bir de neden bu ladar duygusuzlar
Neye göre ve kim göre duygusuzlar sizce 😊
bir kadını arkadaşlarına anlatma niyetleri nedir?
Hava atmak baska bise deyil
Hmmm biraz ahmak o zaman oyle olmaz gereksiz bir sey
Erkek ADAM sevdiği kadını kimseye anlatmayacak kadar kıskanır.
@Üzeni-Yolla Cok güzel bir düşünce tebrik ediyorum :)
Teşekkür ederim.😊
Ama nedense hep kaybeden olduk hakkımızda hayırlısı tabi 🙏
@Üzeni-Yolla bana böylesi denk geldi yahu onun olmadığı bir ortam oldu vira sen böyle seviyormuşsun bunu yermişsin böyle demişsin ben de iyi bişey sanmıştım😂
Yok ya kimseyi ilgilendirmez benim hatunumun neyi sevdiği neyi sevmediği sonuna kadar birbirimize özelizdir konu kilit 😇
@Üzeni-Yolla gerçi yaşlarda küçük ya
Sen bunu düşünebiliyorsun ama bak. Bilmiyorum tabi biz erkekler biraz daha gec olgunlaşıyoruz kafa yapısı olarak.
@Üzeni-Yolla bilemedim bak geçti gitti neyse ki erkekler harbiden geç mi olgunlaşıyor? 🤔
Vücudunu ilişkiye girmedim vücudunu bir de beyinleri nasıl çalışıyor ikisini merak ediyorum bu arada evlenene kadar da göremeyiz herhalde
Minel-Ask saolasın
Bir erkeği keserken neler düşünüyorlar? Bunu merak ediyorum. Bir kadının eli nasıl yumuşak mı acaba diye merak ediyorum hiç tutmadım
Yoh artık harbiden mi
@şişttbencandyqueen Yemin edebilirim.
Helal olsun varmış böyle erkeklerde
Erkekler neden namusun sadece kadinlarda olduğunu sanar. Oysaki namuzsuz erkek her yerde var
Bence oyle bisi yok erkek kadin ayni cinsiyet diye bisey oldugunu dusunmuyorum ama. Genel olarak aile kulturu oyle oldugu icin bazilari oyle dusunebilir normal insan arkadas gozuyle bakmak lazim jherkesr
Yok kız 😀 merak ettiğim bir şey yok 😂
Kadınlarla kanka olan erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum
Sence erkeğin kadınla kanka olması iyi mi kötü mü?
Ama kızın da gönlü kayabilir
@Poncik103 senin büyüğün ortam veya ailen erkek arkadaş edinmene karşsıysa tabii böyle düşünürsün ama şunu bil ki ömür boyu süren erkek ve kadın arkadaşlığı var
Yani ille kızın veya erkeğin gönlü kayacak diye bir şey yok çünkü eğer gerçek arkadaşlarsa böyle bir şey olmaz
*büyüdüğün ortam demek istedim
@poncik103 takmadım sadece doğruları söyledim ben yani belli ki ailen veya çevren seni kısıtlıyor demek istedim :)
Poncik103 üzüldüm senin için cidden ☹️
Mesela ailen seni hangi konuda kısıtlıyor ki? Giyim kuşam gibi mi
Neden bu kadar paraya pula luxe düşkünler , yemin ederim aşkım ilkim sensin derken nasıl yalan soylediklerini anlamak çok çok isterdim
Para pul, lüks güzel şeylerdir. Neden istemesinler? Güzel olanı herkes ister. Seçme şansı varken de çoğu kadın zengini seçer. Çünkü aşkla karın doymuyor. Ama sadece parayla da mutluluk olmaz. Denge lazım falan filan işte.. herkesin bildiği, anladığı şeyler...
İlkim sensin’ ilki değilse öyle söylemek kandırmaktır ve büyük yanlış ama buna da sebep olan erkeklerdir. Nedenini de herkes biliyor
@K_li1983 yani bu laftan para varsa yancikta s... oynar a... felsefesini anlayabiliriz...
Çok var. Neyden mutlu olduklarını mesela ya da günün birinde erkeklere huzur verilecek mi acaba ozaman biz hayatta olucaz mi?
Valla ben merak ettiğim şeyleri cevabını alırım ister istemezse bile 😉
Boynunu 😄 bilmiyorum erkeklerin en çok kokusu ordadır diyorlar hele biri var ki..
Diyorsun 😯😯😯🙄
Birisi var kokusunu merak ediyordum o kadar ha genelleme yapacak olursak düşünce yapısını
Neden hiç duygularını belli etmiyorlar? Güçlü gözükmeğe çalışıyorlar oysaki kırıcı oluyorlar. Bazılarındaysa anlayış olmuyor.
Bazen de fazlasıyla duygumuzu belli ediyorsun ama onların hoşuna gitmiyor nedense acaba
Bazıları egodan, bazıları da özgüven eksikliğinden belli etmez. Seviyorsan egonu bir kenara koymalı ve cesur olmalısın. Aşk kalbi dayanabileceklerin işi.. Anlayışsız olanlarda ya karşısındakini umursamadığı için ya da düşünmek gibi bir alışkanlığı olmadığı için.
@Stalker0635 ayn bencede. İyi bir cevap
😊😊
Zübbe erkekler neden daha çok ilginizi cekiyor serseri tipli?
Bunlar bu kadar hileyi Hurayi oyunu nerden öğreniyor😇
@IşıLLL34 dimi.. istemeyen almayıverir küçük oğluna😉
@K_li1983 aman surda bizbizeyiz😂😂
kim iyi bı halt sanki😇
Pek merak ettiğim bir şeyleri yok çözerim zaten karşı tarafı her zaman çözmesi zor tabi
Her kadın gerçek aşkı ararken bulunca neden kaçacak delik arıyor?
Görmedim öyle bir kadını
Çok şanssızım desene 😉😉
Kadınlara dair en çok merak ettiğim konu Annelik duygusu nasıl bişey olduğu
@K_li1983
siz anne oldunuz mu :)
@K_li1983
Allah bağışlasın
Vallaha ne yalan söyleyim hiç bir şey çünkü tamamen biliyorum bunların doğalarını...
Cinsellikten neden bu kadar zevk aldıklarını.
İçimize girince ne hissetiklerini
Sizin içinize giren ne hissettiriyorsa erkeklerde aynı duyguyu hissettirir, başka nasıl bir açıklama yapılır bilemedim.
Cok şey hissediyoruz ilk önce sicacik kaygan ve sulamaya hazir kuru bir bahce gibi yerim
😁😁😁😁cok kurnazsin ne
1. Neden Sapıklar
2. Neden Öküzler
3. Neden bu kadar duyarsizlar
4. Neden bu kadar duygusuzlar
5. Neden hiç büyüyüp, adam olmuyorlar?
Hepsinin cevabı sizde olabilirmi?
@DeepSecrets hayir yok.
Karatersiz oldukları için olabilir bence 😊
@YalnızKaptan3437 👏👏👏
😊👌
neden bu kadar umursamazlar neden her cicekten bal almayi seviyolar
@Darkpainn beni daha kimse sevmedi cunku herkes guzelligi onemsiyo her kizi dahil etme
@Darkpainn oyle degil o isler iste
En çok cinsellik yönünü merak ediyorum. Diğer şeyler empatiyle anlaşılabilir biraz
beklediginin fazlasini yaşıyorsun :)
Vajinası ne kadar sulu bir de saksoda iyi mi
Niye hep çocuklar ne zaman olgunlaşacaklar?
Niye sapıklar akılları hep çüklerinde?
Geç olgunlaştıkları için ya da çocukluklarını doya doya yaşayamadıkları için. Kimisi de çocuk doğar ve içinde her zaman bir çocuk vardır. Onlar hiç büyümezler. Sapıklara gelince hep yokluk içinde oldukları için herhalde. Sürekli aç olurlar. Buna bir de insan çoğlunun maymun iştahı eklenince ve kendilerini kontrol edecek güçleri olmayınca. Ortaya öyle birisi çıkıyor.
Neden karakterli insan aradığınızı söylersiniz de sonra dış görünüş ve maddiyata önem verisiniz? Cevaplayın hadi kızlar.
Erkeklerin mast yaparken vs nasıl hayaller kurduğunu çok merak ediyorum. Sonuçta hayal dünyaları çok geniş ve sonsuz. Acaba bizi o dünyada ne şekle sokuyorlar 🤔
@Slrfrt mesajını bekliyorum o halde
@EmreSusuz izlediğiniz videolardaki kızları mı biz olarak görüyosunuz yani
@EmreSusuz anladıım teşekkürler 🎈
Çikolata yiyip mutluluktan kahkaha atmalarının nedenini çok merak ediyorum
Sjsjs
Her iki cins hakkında da yeteri kadar malumata sahibim hiç merak etmiyorum
Sevmeyi bilmek ve sadık kalmakta niye bu kadar zorlanıyor
Kişiden kişiye göre değişebili bence bu 😊👌
Aklından geçenleri. Bir günlüğüne bile olsa kadınların akıllarını okumak isterdim onları çözebilmeyi çok isterdim
Benim hakkımda ne düşündüğünü yapısını hal ve hareketlerini tavrını bunları merak ederim genellikle
Regl dönemini çok merak ediyorum. Kadında ilginç bir ruh hali oluyor o dönemde
Gözleri kokusu elleri gögüs ucunu ayakları ve vajina dudağı yapısını
Merak etmiyorum herkes gelip kendini anlatio bana 😋
Artik biseylerini merak etmiyorum 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar