Kişilik & Karakter Sadist veya mazojist olan var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Detaya gerek yok Sadist Mazojist Ikisi de Onlar ne Kafayi mi yediniz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence saçma Sadist veya mazojist olan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kayseridenbiriyim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Kedi kesiyorum her cuma keçi kafasıyla ayin yapıyom o olurmu 😂 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla MustisHH +1 yıl Ha ha Yorumla Kayseridenbiriyim +1 yıl @MustisHH daha iyi espiri yapabiliyorsan yapta gülelim sevimsiz panda 😂 Yorumla MustisHH +1 yıl Ih in gayseri Yorumla Kayseridenbiriyim +1 yıl @MustisHH oldumu şimdi güzel kardeşim 😂 Yorumla MustisHH +1 yıl Olur abi merak etme 🙏🙏🙏 Yorumla
onurderler Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Sapına kadar mazoşistim :dd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahhah Yorumla
Slaanesh Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Bu sitede çoooooook var :D 1 0 Yorumla
manavguns Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Sadist olanlar ne yapar peki? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Baskalarina aci cektirmeyi sevene deniyor Yorumla manavguns +1 yıl mozajist ne peki Yorumla Soran +1 yıl O da tam tersi aci cekmeyi seven Yorumla manavguns +1 yıl Hım ben kendim sanırım mazojist gibi biraz seviyorum acıyı ama gerçek anlamda değil mecazi Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah ben hem sadist hem mazojistim 😁 Yorumla manavguns +1 yıl Muşamba çocuk bezlerini bilirmisin mavi ve pembe renk yıkanabilir olan muşamba bezleri eski usül deniyor. Yorumla Soran +1 yıl Eeee Yorumla manavguns +1 yıl biliyormusun gördün mü? yanıtla önce Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla manavguns +1 yıl Onla işte kendini geceleri bağlayanlar varmış altını işediği için bağlamıyorlarmış. zevk için bezliyorlarmış muşamba ile kendilerini Yorumla Soran +1 yıl Hmm bence saçma biraz Yorumla manavguns +1 yıl Peki sen en son kaç zaman önce muşambaları gördün ve nerde gördün? Yorumla Soran +1 yıl Dedemlerin evinde masanin ustundeki musambayi gordum 2 hafta once Yorumla
HiçBirşeyBilmyenAdam Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl İkisi de 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Iste benim kafa Yorumla Soran +1 yıl Hangisi daha baskın Yorumla
Gülmirayy Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Mazojist lik var biraz ama o anlam da değil 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Gülmirayy +1 yıl Ne nasıl araştırıp gell :)) Yorumla MustisHH +1 yıl Hangi anlamda var sende. Yorumla Gülmirayy +1 yıl @MustisHH boşver :) Yorumla MustisHH +1 yıl 🖐🖐🖐 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Gülmirayy +1 yıl Hmhm Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Sadistim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kedi kesiyorum her cuma keçi kafasıyla ayin yapıyom o olurmu 😂
😂😂
Ha ha
@MustisHH daha iyi espiri yapabiliyorsan yapta gülelim sevimsiz panda 😂
Ih in gayseri
@MustisHH oldumu şimdi güzel kardeşim 😂
Olur abi merak etme 🙏🙏🙏
Sapına kadar mazoşistim :dd
Hahahahhah
Bu sitede çoooooook var :D
Mazojistlik var Bende hafiften
Sadist olanlar ne yapar peki?
Baskalarina aci cektirmeyi sevene deniyor
mozajist ne peki
O da tam tersi aci cekmeyi seven
Hım ben kendim sanırım mazojist gibi biraz seviyorum acıyı ama gerçek anlamda değil mecazi
Hahahahah ben hem sadist hem mazojistim 😁
Muşamba çocuk bezlerini bilirmisin mavi ve pembe renk yıkanabilir olan muşamba bezleri eski usül deniyor.
Eeee
biliyormusun gördün mü? yanıtla önce
Evet
Onla işte kendini geceleri bağlayanlar varmış altını işediği için bağlamıyorlarmış. zevk için bezliyorlarmış muşamba ile kendilerini
Hmm bence saçma biraz
Peki sen en son kaç zaman önce muşambaları gördün ve nerde gördün?
Dedemlerin evinde masanin ustundeki musambayi gordum 2 hafta once
İkisi de
Iste benim kafa
Hangisi daha baskın
ikisindnde biraz olmalı iki taraftada
Mazojist lik var biraz ama o anlam da değil
Nasil yani
Ne nasıl araştırıp gell :))
Hangi anlamda var sende.
@MustisHH boşver :)
🖐🖐🖐
Hmmm