Kocamın kardeşinden rahatsızım

Merhabalar çok zor durumdayım.şu an4 yıllık evliyim eşimle iyi geçen bir evliliğim var herşey güzeldi taki geçen yaz tatile gittimiz zamana kadar.bizimle birlikte eşimin boşanmış abisi de geldi tatilde benim burnumdan adam tam bir afedersiniz ama öküzün teki bir hafta boyunca kendimi kollamaktan oramı buramı düzeltmekten rahat rahat tstil yapamadım adamın gözü sürekli üstümde eşim bunu anlamıyor ne güneşlenebildim nede denize girebildim bıkerede eşim bankaya gitmist ogün akşama kadar gelmedi. Adam demez mi yenge hanım sırtıma koruyucu kremi sürermisin diye uzandı öküz bide ikide bir denize girelim onu yapalım bunu yapalım bu sene plan yapio şimdiden nereye gidicez diye napmam lazım eşime söylemeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
ben gecen yaz surekli surat yaptim belki anlar diye yok adam duvar gibi bisi ya esimde belki rahatsiz ama abisi bisey diyemiyo ortak gibiler dukkanda bide degisik bir bagliligi var abisine karsi
Güncellemeler
+1 yıl
Hayir sanki her sene onunda bizimle gelmeye ne mecburiyeti var ki ben bayan olarak en rahat edicegim ya da rahat hissetmem gereken bir ortmda buda neyin nesi off bunalima girdim simdiden
Kocamın kardeşinden rahatsızım