Güncellemeler
+1 yıl
Telefon donduğu için noktalama işaretlerine dikkat edemiyorum. Kusura bakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnsan olmak lazım. çevresine saygılı duyarlı. diğer insanların namusunu kendi namusu bilecek. Başka insanlara bakarken her yönden bakabilecek kişiler. Maço olacağına aç bir kitap oku. Azıcık dünya görüşün gelişsin. Sertlik yumuşaklık değil insanlık önemli.
Sert olmayı bir kenara birakin artik ya etrafta bolca var nasıl kibar ve naif olunur onu sorun bir . Kibar insanlara hasret kaldık çünkü ne yazık ki toplumda kibar erkeklere top muamelesi yapilma olayı var.
Doğru diyon bro haklisin. Kızların bu dizilerde ki sert, kadin iteleyen karakterler gibi istediklerinden böyle oluyor.
Ulan cidden bu hiç aklıma gelmemişti ama evet bazı kızlar öyle erkekler istiyor ki psikopat , SERT ERRRKEK böyle işte kibar olmasın şu olmasın diye tutturdular.
Bir bastım 10 şuku gitti
Cevap
7Cevap
Çünkü kibar erkek "top" demek olarak düşünülüyor. -Ki top kelimesini bu şekilde hakaret olarak kullanan homofobik... lara hiç laf anlatmaya gerek yok- Ya da "kız gibisin" diyen de oluyor. Bu tabulara yenilen insanlar hep eksik ve yanlış bir hayat yaşamaya mahkumlar bence. Sert olabilirsin fakat gördüğün herkese sövmen veya vurman demek sertlikten çok senin de yukarıda saydığın küfürleri tanımlar.
Bak bu şekilde olmuyor. Görünce okuyası kaçıyor insanın. Satır araları boşluklar bırakmalı, noktalama işaretlerine dikkat etmeli, küçüğe büyüğe özen göstermeli. Olmaz mi ama böyle yahu
Ne kadar taviz o kadar taciz. Yumuşak huylu gözūkūrsen oyun hamuru yaparlar seni
Senin bulunduğun ortamla alakalı bir durum. Olan olduktan sonra istediğin kadar sert olsan da bir anlamı yok.
Sert olma ihtiyacını duymana sebep olacak duruma mahal vermeden önlemini alıp kafadan taviz vermeme durumu. Zamanla anlarsın.
Sert erkek mi berbat gerektiğinde konusmayı bl gerisinde efendi adam ol
Bu yorumu okuyunca hem biraz olsun yalnız olmadığımı hissettim bu yalnız geçen günlerimde. Hemde bazı tespitlerinle ‘bende bunun böyle toplumsal algılama sorunu olduğunu düşünüyorum’ dedirttin. Sağol.
Bırak olduğun gibi ol.
Sert erkek yoktur çoğu numaracı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?