Arkadaşlar...
İş yerinde kuyunuzu kazmaya çalışanlarla nasıl mücadele edersiniz?
İş yerinde kuyunuzu kazmaya çalışanlarla nasıl mücadele edersiniz?
gerekli yerde ses çıkarmayı bilmen gerek, haklıysan hakkını savunacaksın, ayrıca çirkinleşmeyeceksin başkaları sana kötü davranıyor ya da arkandan kuyunu kazıyor diye, duruşunla kişiliğinle zaten senin nasıl biri olduğun çevren tarafından anlaşılır, iyi-kötü belli olur kısacası doğru olanı yap her zaman, iyiler mutlaka kazanır...
ben başedemedim, hergün dualarla girdim ofise bana çatmasınlar uğraşmasınlar diye özellikle birisi, mobbing nedir alasını yaşadım ve sonunda işten çıkarıldım, asla itiraz etmedim hesap sormadım, benden daha güzel hesap soracak olan var yukarıda,O'na havale ettim,bahsettiğim kişi bu dünyada kuyumu kazdı,beni içine soktu,ahirette o girecek inşallah kazdığı o kuyuya.
Cevap
2Cevap
Etmedim tek kelime dedim birdaha benmle sakın konuşma ağzndan cıkan tek kelime senin ilerdeki halin için kötü olur dedim ki zaten o benm nasıl biri oldugumu bildiği için birdaha bişi diyemedi.
onlar kuyumu kazarken ben onları o kuyuya gömmüş olurum zaten
çok iddialı...
Bana gore kuyu kazan kazana düser:))adamdan saydirmam isyerinde
o kişiden uzaklaş sana zarar vermesini engellemiş olursun.
birim değiştirerek ya da cevaplarını vererek ya da onlardan uzak durarak ya da terk et orayı.
dövüyorum zaten o tipler korkak olur fino deriz biz sektörde onlara biizm sektörde cok o tiplerden
kuyu değildir o, kendini göstermedir. İhtiyacı vardır ve seni göz önüne almıştır
Anasinin karnindan oyle biri dogmadi daha:))
sözümüz önde kimse yapamaz bişey çekinirler
Pek umursamam
Umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?