İletişimin en güzel rolü budur, kimimize göre de, iletişimi kesmek, en güzel iletişim metodudur.

Çok mühimse arkasından ısrarla giderim.
Aksi halde kızarım biraz çabuk geçer.
Teşekkür ederim.
Rica.
Öyle iletişimi kesenler olunca çok üzülüyorum
Benim için değersiz bir eşyadan farkı yoktur artık hayatımda çıkartırım...
Ensesine iki şaplak atarım. Hayırdır ne oluyoruz derim
Cevap
8Cevap
Dinletmeye çalışmam. Bir insan dinlemeden iletişimi kesiyorsa bilmelisin ki bahane aradığı ve aslında olmasını istediği şeyin iletişimi kesmek olduğudur
bana göre iletişimi kesmenin de asil bir tarafı var. ama kafası basmadığı halde ısrarcı olarak sizi kavga gürültü içine çekmeye çalışanlar çok daha tehlikeli.
Genellikle farkına bile varmadığım durumdur. Herkesin iletişimini önemsemiyorum, bu bir avantaj benim için.
Zorla kendimi dinlettiririm hatta ağızlarını kapatırı ayaklarımı yere vurarım sonra konuşurlar
Aha ha ha ha
Konuşarak anlaşır insanlar. Ön yargı yüzünden kestirip atiyoruz bazı şeyleri. Dinleyip anlamak lazım. Defolsun gitsin kendi bilir🤔🤨
Seni dinlemeden iletismi kesiyorsa demekki pamuk ipligine bağli bir ilişki var demektir.. ya da aklinda baska biri
Yok sayarim görmem varlığıni bile unuturum o bir ölü olur artik umrumda olmaz
Beni insan yerine koymayanı, bende koymam.
Zerre umrumda olmaz.
Fazla üzerinde durmam vardır bir düşüncesi derim. Demeki beni yanında istemiyormuş.
Akıl seviyelerinden dolayi ben bununla nasil konusmusum onceden deyip kendi zekamdan suphelenirdim
Beni dinlemek istemeyene zaten konuşmam değerini yitirir anında.
Açıklamamı hak etmiyordur o zaman kendi bilir der unuturum bende
Boşuna gereğinden fazla değer vermişim derim bencil insanlara
Bende iletişimi keserim, hic kaale almam oylelerini.
: ) umursamam kendini bir halt sanmaya devam etsin
dinlemesin bananeeeeee pfff. isim gucum var tonla
Aynısını bende yapıyorum o yüzden takmam
Korkaktırlar.. Üstelik nezaketsiz insanlar..
Bir şey ifade etmiyor
Dinletmek icin elimden geleni yaparim
Kendi Kaybeder
Umrumda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar