Kişilik & Karakter Kendinizde; "sevdiğiniz" ve "sevmediğiniz/değiştirmek istediğiniz özellikler" neler? Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🌎🌍"Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştirirsin. Hepsi bu." -Stefan Zweig- 🍀🌐Kim, "ne kadar objektif" görelim 😉🌐➕Empati, pozitif enerji ve çözüm odaklı biri olmam.. ➖Değiştirmek istediğim ise, fazla değer veriyorum, kimileri alışık değil taşıyamıyor.. 🙄 Kendinizde; "sevdiğiniz" ve "sevmediğiniz/değiştirmek istediğiniz özellikler" neler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her gördügümü insan sanma düsüncemi degistirmeyi istiyordum bir zamanlar ama bir seyi fark ettim , benim kisisel özelliklerim sayesinde aslinda kisiligim olusuyor , bu yüzden iyisi kötüsü hepsi benim.. :/ 1 1 Yorumla UnMoved +1 yıl Tesekkürler.. Yorumla
KaranlikPsikopat Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Sevdigim ozellikler deliligim durustlugum sadik olusum saglam durusum sevmedigim ozelligim insanlari fazla sevmem 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar