Egolu olmayan kızlar alınmasın. Ama çoğu kız kendini manken sanıyor. Güzel olmamasına rağmen yanındaki kızları beğenmiyor. Aynaya bakınca vs meleği görüyorlar. Kendilerine Brad Pitt gibi erkekleri layık görüyorlar. Çok fazla yabancı arkadaşım var. Bizim kızlar kadar egolu değiller. Kim bunları bu kadar şımarttı?
Kendilerini tanımıyorlar, insanlara güvenmiyorlar, hem mutluluğu paylaşmak ile çoğalacağından bir haberler, sosyal medyada gördükleri her yanlışı doğru kabul ediyor ve taklit ediyorlar, kendilerine has bir düşünceleri yok, kültürlerinden uzaklar, korku yaratmakta uzmanlar, sadece güzelliğin mutluluk getireceğini düşünüyorlar, aşırı detaycılar, paraya tapıyorlar, kişilikleri gelişmeden büyük arenada maça çıkıyorlar, ağızları bozuk, şıp sevdiler, çabuk tüketip sıradakine geçme mantığı çok yaygın, daha da yazmayayım topa tutmasınlar şimdi.
Egodan cehaletten kaynaklanıyor malesef bu durum. Eğitim almış olanların bile büyük bir kısmı koca bulma değerleri artsın diye okuyor. Yoksa genetik bir mutasyon sonucu fazla bir ego gelişmesi gibi bir durum yok yani. Erkeklerimiz de aynı durumda.
arkadaşın sana egolu zaten davranmazki egolu kızlarda arkadaşlarına egolu davranmıyordur. dışardaki tanımadığı insanla sırıtarak konuşmadığı için konuşmadığı için egolu zannediyorsun ama hatırlatayım kız çocuklarına erkek çocuklarına göz koymuş erkek topluluğunun içinde yaşıyoruz. boş yapma.
Arkadaşımdan mı bahediyorum ? Ayrıca behsettiklerim kişiler sırıtıyor veya sıritmıyor. Ben bunu baz almadım. Son cümle benim sorumla ne alaka? Fena boş yaptın şu an.
ülke sapık erkek dolu egodan kastın ne? cevap vermeyene bile egolu diyen çok. yüz vermeyincede egolu diyenler var. çok fazla yabancı arkadaşım var demişsin egolu olan insan arkadaşına egolu davranmıyor yalnız tanımadıkları tanımayan insanlar böyle der sen ilk kendi yazdığını ne yazdığını oku sonra benimkni oku.
Benim kastettiğım şey başkalarını küçümsemek. Ayrıca egolu olduğunu başkalarına tepeden baktığıni anladığım kişilerle arkadaş olmuyorum. Ve bunlar Türkiye de çok fazla var.
ego anlayışımız frklı o zaman neden birbirimize yükseliyorsak :s ego deyince benim aklıma kimseye yüz vermeyen konuşmayan biri geliyor.. insanlara üstten bakmak küüçümsemek kibir değil mi?
ego, ben, benlik anlamına gelir. Kendisiyle ilgili sürekli bir takım özelliklerden bahseden bireylere egoist denir. kibir kendini herkesten üstün tutma, büyüklenme.
Sadece türk kızları değil ki, türk erkeğinin de aşağı kalır yanı yok, Türk insanı genel olarak egolu, kendini başkalarından ve hatta olduğundan üstün gören bir millet🤷♀️
Valla şöyle bakınca Türk kızları egolu tamam da, burada durup Türk kızlarını aşağılayan bütün erkekler de bir o kadar egolu benim gözümde, Türk kızını kendilerine layık görmeyecek kadar onlar da kendilerini beğeniyorlar oysa sonuç olarak aynı genleri taşıyorlar, Türk erkeği ne ki Türk kızı ne olsun, bence gayet birbirine layıklar🤷♀️ Ha bunlar hep genellermeler tabi, bunların dışında da birçok kişi var, kız olsun erkek olsun
Erkeklerden kaynaklı bir durum. Erkekler kümese kapatılmış horoz hesabı , önüne gelene saldırıyor 'sosyal platformda, burada bile sana düzinelerce ahlaksızlık örneği göstericekler (msj kutun açıksa)' haliyle kendilerini daha da özel kılıyor. Birde toplumun getirdiği algı al , insanlar için yaşama felsefesi. O ne der bu neder , bunlar beni böyle görürse , bu ayakkabı , bu çanta , bu elbise ile görürseler daha güzel sanıcaklar daha üstün sanıcaklar bana karşı daha anlayışlı olucak insanlar diye, kendilerini yıpratıyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Orta doğu kültüründen dolayı böyleler, bakirelik önemli olduğu için , cinselliği ancak evlenince yaşıyor çoğu, avrupada cinsel baskı yok, istedikleri zaman cinsellik yaşıyorlar, bakirelik önemli değil, bizim ülkemizde bakirelik önemli olduğu için erkeklerinde kadına ulaşması zor ve çoğu zaman evlilikle oluyor, böyle oluncada kızlar evi olan , parası çok olan erkek istiyor, kızların değeri artıyor, erkeklerin çoğu bakire kadın için iyi para harcıyor. Avrupa ülkelerinde ne güzel kızlar pazarlarda satış yapıyor, bu oran Türkiyede çok daha az, çoğu kadın pazarda ürün satmaya cesaret bile edemez, koplekse girer.
Biz okadar el ustunde tutuyoruz ki ouf hemide nasil onlarda haliyle madonna gibi geziyorlar sadece o tur kizlara soruyorum hayatlarinda cidden kac kere ask yasamislar gercekten ciddi bir iliskileri olmus mu? Oyle aynaya bakip kendine brad pittleri yakistirmakla olmuyor anladim cogu kendilerini et parcasi olarak gorebilir ama erkekleri birer et parcasi olarak gormeleri 🤔
O değilde yorumlarda Türk erkeği söyle böyle diyen Kezbanlar var şöyle bir anımı anlatıcam kısaca: 4 ay önce Ukrayna’ya gezmek icin gittiğimde oradaki dişiler Türk erkekleri için eriyip bitiyorlar sebebi de şu başka hiç bir ülkede bir erkek eşine/sevgilisine bizim ülkedeki kadar değer vermiyorlar ben orada kız ayakta beklerken otobüste oturan hödük bile gördüm. Bunlari 2 3 aylığına salacaksın İngiltere’ye İspanya’ya geri dönünce süt dökmüş kedi gibi olurlar gardaşım
Ben egoyu ahlak ve gorguye bağlıyorum Ne kadar ahlak o kadar düşük ego Ne kadar ahlaksızlık büyüktür ego. Herkes ailesini yansıtır.. Avrupali kızlara bakıyorsun hatta guzellikten bakamıyorsum ama sıfır ego. Bizim bazı kezbanlara saati sorsan sapık muamelesi yapıyor kendisni dev aynasında görüyor..
insanlığın yüz karası bu tipler ulan herkesi ALLAH yarattı sen belki çok zavallısın isyan edersin psiklojin bozulur diye güzel YARATTI nereden biliyorsun ki ÖNEMLİ OLAN MÜTEVAZİ YARDIMSEVER olmak
Şöyle açıklarım bu durumu sana , Çok karıya kıza düşkün bir milletiz araba hastası erkeklerimiz var doğal olarak bu 2 heves abazalığa uçkura meğilli yapar insanı bir amaç yok çünkü başka. Bende erkeğim bu saydıklarım varmı? Tabikide yok hiç hevesim olmadı çünkü bunlara dolayısıyla şımarta şımarta böyle bir vaziyet aldı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben ukrana kizLariyla iyiyim . bizim kizlar ego yapsin istedigi kadar mk. cokta tin
Abaza kekolar özgüven sağlıyor. Yurt dışına okumaya gelen Türk kızları neden sap gibi dolaşıyorlar? Çünkü medeni avrupalı erkekler gördüğü her dişiye yürümüyor.
Burda resmi olmayan dişilere mesaj atan kekolar var. Dişilerin mantığı yoktur onlarda kendini bir şey sanıyor işte. O egoyu 2 dkda falan kırıp kızı köle yapabilirler aslında ama teknik gerek.
Bunun türk kizlariyla ne alakası var bence dünya üzerinde kizlarin 100/70 egolu diğer 20si utangaç içlerine kapali 10da sadece bir beden ne utanma nede kendine değer verir bom boş yani
Şimdiki kızların çoğu yabancılara özenerek beklentilerini Everest'e çıkardı. Sorsan, göz lens, saç orjinal değil, dudaklarda slikon var ama yanına Brad Pitt istiyor. 😄😄
Geçenlerde bunla ilgili bir anket vardı. Dünyada güzellik sıralamasında ortalarda yer alan Türk kızları, kendini güzel olarak tanımlamada birinci sıradaymış. Şaşırdım mı? Hayır.
Erkekler sağolsun Bir arkadaş vardı çok güzel olmasan bile prenses gibi hissediyorsun demişti
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
öncelikle genelleme yapman hoş bir şey değil. diğer avrupa ülkelerinde de egolu kızlar fazlaca bulunuyor. siz elde edemediginiz her kıza egolu damgasini vurmayi çok seviyorsunuz. her yüz vermeyen egolu degildir. önce bir ego ne demek onu öğrenin
En İyi Cevaplar