Balık etli kadınlar daha kadınsı olurlar, makyajını nerede abartmıyacağını, saçlarının buklelerindeki kokunun afrodizyağını, kişisel bakımdan öte fettan vücut kokularının ilaçsı yanını, erkeği olması gerektirdiği gibi "erkeğiymiş" gibi hissettiren ve nesli tükenmekte olan evlenilesi canlılardır. Kimi kızlar bakar fakat konuşması gerektiği için kezo kezo konuşur, el ele tutuşmak gerektiği için kenetlenir de yürür ya da saatlerce boş telefon diyaloglarının başlığını "hangi diziye başlasam" olarak timeline paylaşımına kadar götürür, düz kızdır yani dümdüz kızdan ibarettir kimileri ama balık etki hatun kişisi hiç olmadığın bir taşranın sokaklarına usul usul yağan kar gibidir. [Orhan Pamuk etkisi sanırım bu :) ]
balık etli kadınlar
Her piyasa erkeğin ve her vitrin kızının olmadığı bir gezegenden gelir, şair İsmet Özel'in dizelerindeki gibi "onunla ben hep sevişecek gibi baktık birbirimize. bir kez öpüşebilseydik dünyayı solduracaktık". Balık etli mi zayıf mı diye soracak olanlara, yağmurda beklenilesi kadın, avuçları soğukta nefesle ısıtılası kadın, ona baktığında popülasyonun silindiği sadece onun kaldığı Alsancak yoludur. Zayıf kızlar sadece kızdır ama bu balık etli kız "kadındır".
Şişmanlar bile kendilerine balıketli diyor. Lütfen şişmanla balıketlisin karıştırmayalım. 45kg-55kg arası:zayıf 55kg-65kg arası:balıketli 65kg-75kg:fazlakilolu 75kg-85kg:şişman Boya göre değişir ama ortalama kadın kilosu yaklaşık olarak böyledir
kurcam ayarı gezdirecek kuracam anneme götürecek dırdır etmeyecek kuracam konusacak şiir olkuyacak hediye alacak özel günleri not defterine kauddecem hiç biirini unutmayak ayak yapmayacak oh lüx hayattttttt sende ayak yıkaaa :)))))))))))
Valla hiç insan olsun karakteri iyi olsun diyemeyecem. Benim tercihim zayıf kızlardan yana. Çok hafif balık etli kızlar seksi gelebilir evet. Balık etli kızların çoğu boğazına düşkündür aylarca diyet yapar 2 3 kilo verir sonra bir salar kendini eskisinden de kilolu olur. Ama ben evlendiğim kızın zayıf olmasını istiyorum. İlerde çocuğumuz olacak o öyle dombili olsun istemiyorum. Formunu koruyan zayıf ince belli sürekli spor yapan bir kız her zaman iyidir boyu da tabi en az 1.65 1.70 arası. Ama balık etli kızlar bana çok itici geliyor nedense
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Balık etli kadın tabiki.Çok az erkek diğerlerini seçer.Balık etli kadınlar insanlara daha çekici gelir.İnsanları cinsel yönden daha doyuracakmış gibi görünür.Ve gerçekten balık etli kadınlar ile olmak çok zevklidir
Çünkü hayatıma o kadar çok kadın girmiyor. Özel bir tercihim var mı bilmiyorum. Genel olarak değerlendiriyorum birine bakınca, o an kilosu/tipinden çok genel olarak ne kadar etkilendiğime bakıyorum. Dardanel tonu severim ama balık etli insan konusunu bilemedim :)
En İyi Cevaplar