Kova burcunun en çok iyi anlaştığı burçlar hangileridir?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Balıkla yardımsever ve yaratıcı olduğu İçin çok iyi arkadaş olabilirler ama sevgililik olamayabilir.
İkizler, Terazi ve Kova’nın huyunu suyunu bildiği için arakadaşlık ve sevgililik kurabilir. Ama kova ile biraz uğraşması gerekir sevgililikte.
Aslan ile anlaşmaz tam zıt burcu olduğu için. Ama bazen en büyük aşkları da bu burçtan çıkar.
Koç ile idare eder anlaşması çünkü Koç Kova’ya göre daha asidir ve Kova daha uyumlu kişileri sever.
Yay ile kesin olarak anlaşırlar her açıdan.
Başak ve Boğa ile hiçbir açıdan olmaz. Oğlaktan ise iyi arkadaş olabilirler.
Yengeç onlara fazla duygusal gelir. Bu yüzden pek olmaz gibi.
Akrep ise ancak bir şartla olur. Kova burcunu destekleyen bir su grubu etkiliyse doğum haritanda.
Genel olarak uyumlar böyle diyebiliriz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kova kızıyım ben de. En en iyi anlaştığım arkdaşlarım burcu genelde terazi olması bir raslantı değil sanırım. İkizler burcu arkdaşlarımla da çok eğlenirim. Yayları severim. Sevgilim akrepti garip bir şekilde onunla uyumumuz inanılmaz olmuştu. Yükseleni boğaydı, ay burcu terazi. Bunlarda önemli :D
00 Yorumla
- +1 yıl
Kova kızı mısın? Kova genel olarak herkesle güzel iletişim kursa da o özgürlükçü haliyle ikili ilişkilerde ne olur bilmem.
Genel olarak, kovayla koç, ikizler, terazi, yay, kova iyidir. Topraklarla pek arası yoktur.
Amatör astrologdan tavsiye: Burada yazılanları ciddiye almayıp, eğer burçlara göre kara alma eğilimdeyseniz sinastri haritası incelemesi yaptırın ^^10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6Cevap
kova burçları tuhaftır. hep farklı ve orijinali ararlar o yüzden monotonluğu da o kadar sevmezler diye biliyorum.. o yüzden yenilik peşinde koşan her burçla ilgilenebilirler.
00 Yorumladehşet şekilde olan: terazi, ikizler.
arası fena olmayan: koç, yay,başak,boğa
mümkün değil anlaşamayan: balık, oğlak00 Yorumla- +1 yıl
İdeal eş yengeç diye biliyorum. Ama aslanlada mükemmel uyum içindedir
00 Yorumla - +1 yıl
Terazi, ikizler ve yay tabii ki.
Özellikle yay burçları ile çok iyi anlaşırlar.00 Yorumla - +1 yıl
bende kova burcuyum terazi ve koçlardan nefret ederim özellikle koçlarla hiç aram yoktur akrep ve yay iyi anlaşırım
00 Yorumla - +1 yıl
ben kova olarak balık ve koç burcu arkadaşlarla iyi anlaşıyorum ama başka varsa bilmiyorum :D :D
00 Yorumla @kadehteki_yakamoz doğru demis buna ek olarak başaklada anlaşabilir.
00 Yorumlakova yay ve yengec ile
10 Yorumla- +1 yıl
Kovayla; ikizler, terazi ve kovalar anlaşır.
00 Yorumla ikizler kesinlikle :)))
00 Yorumlaİkizler - terazi 😄 akrep yay (Kovayım)
00 Yorumlaonu bilemem de akreple iyi anlaştığını söyleyemem.
10 Yorumla- +1 yıl
en çok iyi koç ile yay dır :)
00 Yorumla araştırmalara göre aslan
00 Yorumla- +1 yıl
Google dan bak
00 Yorumla terazi ve ikizler
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi